007 ja tappava kusihätä

  • suojelusprkl

Oltiin eilen katsomassa uusin Bondi Kinopalatsissa.

Ensinnäkin aikataulut meinasi kusta siinä vaiheessa kun mun "leffaseuralainen" oli myöhästyä elokuvista kamalan ruuhkan vuoksi, onneksi ei kuitenkaan myöhästynyt.

Itse join aika ripeästi puolilitraa kokista ja jo vajaa tunti elokuvan alusta mulle iski armoton kusihätä. Noin puolitoista tuntia elokuvan alusta mun oli pakko yrittää päästä ulos salista kuselle (tarkennukseksi, en ole IKINÄ käynyt kesken elokuvien kusella, mutta eilen tuli niiiiiin armoton kusihätä, etten pystynyt enää istumaan paikoillani kun tuntui rakossa niin ilkeältä).

Säntäsin ensin niille oville, joista tultiin teatteriin, olivat kumpainenkin lukossa ja siitä vielä toiselle puolelle salia ja sekin ovi oli lukossa. Meinasin kaatua tällä reissulla portaisiin, koska ne oli jotenkin tyhmästi valaistut. Jälkikäteen naureskelin, että olisi varmaan ollut ehkä nolointa IKINÄ, jos olisin kaatunut ja pieraissut leffan hiljaisena hetkenä ja muutama kymmenen ihminen olisi tuon kuullut. Onneksi näin ei kuitenkaan käynnyt x)
Mutta kuitenkin, tosiaan kummatkin alaosan ulko-ovet olivat siis lukossa. En päässyt kuselle. Palasin takaisin paikalleni ja mietin jo soittavani Kinopalatsin lipunmyyntiin, että tulkaa nyt helvetti avaa mulle ovi, mulla räjähtää kohta rakko, mutta päätin sinnitellä loppuun asti.

Tästä noin 45minuuttia ja alkoi tulemaan jo hassu olo päähän ja päätin mennä kuselle tavalla tai toisella. Hilpasin teatterin yläosassa olevan hätäpoistumistiekyltin alapuolella olevan oven taakse ja sain sen auki ja pääsin vihdoinkin vessaan. On muuten ehkä parempi fiilari kuin orgasmi, kun pääsee pissalle tuollaisessa olotilassa.

Jätin loput elokuvasta katsomatta, vaikka olisinkin päässyt salin puolelle uudestaan. Tuli meinaan sanottua muutama valittu sana salin ulkopuolella haahuilevalle työntekijälle, että miten on mahdollista että ovet ovat lukossa tuolla tavoin. Hätäpoistumistiet kun eivät saisi IKINÄ olla lukossa. Hän sitten selitti, että ovat ne ovet auki että pitää jostain kahvasta ne avata. Mun logiikalla jos ovessa on kahva oven etuosassa, niin sen pitäisi aueta siitä vetämällä tai työntämällä tai joissain tapauksissa nostamassa, eikä mistään jemmanimisen paikan salakätköstä. En siis vieläkään tiedä millä kyseisen oven olisin saanut auki. Tai sitten en vain tajunnut noiden ovien funktiota x)

3 kommenttia

suojelusprkl

21.12.2006 09:07

Hei, mä olen nainen, en mä ala kuseskelee pulloihin elokuvateatterin viidenneksi alimmalla rivillä x) Kävi kyllä mielessä, että olisin kussut ihan vain vittuillakseni alleni. Mutta en sitten viitsinyt:)

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
9 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

21.12.2006 16:07

Joo, noi on niin perseestä. Leffavessakokemusta ei ole muista maista kuin Singaporesta, mutta siellä oli vessat erikseen joka salissa selvästi valokyltein merkittynä, ja siellä käyminen leffan aikana mitä luonnollisin asia..

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

5.12.2021 11:36

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus