Suojelusprkl

tauolla oleva blogini, jota kaipaan toisinaan, jossain vaiheessa ehkä palaan:)

Näytetään kirjoitukset toukokuulta 2009.
Edellinen

Laiskuus iski  6

Naistenkympin jälkeen helluntaisunnuntaina on hyvä tulla kotia ja katsoa jääkaappiin ja todeta, ettei siellä ole kuin paketillinen pekonia, jonka parasta ennen päiväys on mennyt 25.5.

Heitin pekonit pannulle ja perään paahdettua sipulirouhetta, valmistin maustamattomia nuudeleita ja kun pekonit oli kypsät, valutin ylimääräiset rasvat pois ja heitin nuudelit pekonin kaveriksi pannulle. Maustin savustetulla paprikajauheella ja jalapenojauheella. Tuli törky hyvää. Ja kaloreitakin on varmaan nolla.


Kikkailu  1

Etäyhteys Turun konttorilta toimii Helsinkiin, mutta tulostaminen tökkii.
Piti lähettää omalta koneelta mun hotmailiin eräs tiedosto pdf-tiedostona, että sain tulostettua sen x) Helvetten että on säätämistä:D
Maestro ei toimi vieläkään, mutta ei anneta sen hidastaa vauhtia.

Voisin muuttaa tänne Turun toimistolle, täällä on aivan ylihieno ja ihana keittiö ja vessatilat, vain suihku puuttuu.

En enää ikinä vittuile insinööreille nitojan täyttämisestä, kun heillä on yleensä ollut vaikeuksia ladata noihin lisää niittejä. Tappelin äsken vartin yhden nitojan kanssa enkä siltikään saanut sitä toimimaan... Teknistä, liian teknistä.

Pahus, olisi pitänyt kirjoittaa tämä teksti ilman ääkkösiä, olisi tullut hieman ulkomaanfiiligejä ku ei ois ollu äät ja ööt käytössä x)


Tämä ei ole ollut mun päivä...tai no viikko  2

Kolme päivää päänsärkyä - stressistä johtuen. Aivan järjetön kasa helvetin kiireellisiä asioita hoitamatta, hoitaisin noi vaikka ylitöinä jos vaan pystyisin.

Vein tänään läppärini töihin, että voisivat korjata tuon etäyhteyden. Jooh, kyllä se etäyhteys töissä sit toimi kun sen kanssa aikansa nörtti tappeli. Mutta yllättäen se ei sitten toiminut enää kun kotia tulin ja sitä testasin. Jeih. Kotona oli myös muunlainen ylläri odottamassa - olin eilen ilmeisesti illalla unohtanut pakastimeni oven auki <3 Oli sitten tavarat vähän sulaneet... vittu.

Olin jo suunnitellut, että tekisin junamatkalla Turkuun noita sopimuksia, noh eipähän sitäkään tarvitse sitten tehdä.

Ehkäpä mä sitten kirjoitan puhtaaksi noita käsinkirjoitettuja sotkujani wordiin ja lähetän ne savumerkeillä ympäri Suomea.

En ole vielä uskaltanut katsoa kuinka monta puhelua mun kotiin unohtuneeseen työkännykkään on tullut... Veikkaisin aika vitusti. Vähe pelottaa mitä loppuviikko tuo tullessaan, kun on tää viikko tähän asti mennyt jotakuinkin niin perseelleen kuin voi vain mennä.

Huomiselle piti tilata vuokrafirmalta apuvoimia toimistolle vastailemaan puheluihin, koska meidän viiden tiimistä on kolme poissa. Kaksi saikulla ja yksi lomalla ja minä neljäntenä Turun toimistolla laskuttamassa.



Vittu  1

Tää on ihan perseestä. Meillä tilttasi eilen tää vitun Maestro siten, ettei voida tehdä töitä. Eli nyt kaikki seisoo tuon paskan takia. Mun läppärin etäyhteys saatiin sentään toimimaan, joten voin hyvillä mielin mennä huomenna Turun konttorille hommiin.

Ja nyt sitten menin vielä unohtamaan työkännykkäni kotia. Tästä päivästä tulee vitun kiva!
Unohdin myös oman kännykkäni kotia.


Täpinöintiä  8

Muutama viikko Provinssiin <3

Tilasin eilen retkikeittimen sekä itsetäyttyvän makuualustan. Nyt suunnitellaan kaverin kanssa plan beetä, jos käy niin että puolijoukkueen vuokraaminen ja autokyyditys ei onnistu.

On sitä ihminen hömelö. Viime vuoden Provinssirock oli ehkä hirvein keli ikinä olla telttailemassa. Meidän teltta oli puolillaan vettä ja olin napaani asti kurassa. Puin öisin päälleni kaikki mahdolliset kamppeet, jotka vaan löysin ja olin aivan jäässä silti. Ja ennen kuin reissu oli edes päättynyt päätin että ensi vuonna uudestaan. Provinssin leirintäalueella on vaan hyvä fiilis, vaikka viime vuonna fiilistely jäikin vähiin kun en jaksanut juoda tippaakaan alkomahoolia. Tänä vuonna varaudun alkomahoolilla ja yritän juoda niin, ettei tule krapulaa. Niin ja varaudun huomattavasti paremmin vaatteiden suhteen, kuin viime vuonna:D

Vielä pitäisi ostaa
- kumisaappaat (ettei tartte lainaa äiteeltä)
- fikkari
- pressu
- rinkka, jossa on itsessään myös tuoli
- proteiinijauhetta

Kunnon sadeasun ostinkin aika pian viime vuoden reissun jälkeen... Ja sitten sain Cityn Peppiinalta tosi lämpimät villasukat yks joulu, niin nekin voisi pakkaa mukaan. Eiköhän sitä tällä kertaa osaa varautua paremmin koitokseen, kun on kerran sen helvetin käynyt läpi:D

*Täpinöi<3*




Karpolla on asiaa....  1

Voi luoja, mun päässä liikkuu tuhat ja yksi asiaa joita en saa muodostettua järkeviksi lauseiksi. Pitkästä aikaa kun olisi jotain fiksumpaa tekstiä mielessä, niin sitten siitä ei saa tehtyä sellaista kirjoitusta joka ei paljasta liikaa mutta kertoo kuitenkin oleellisen asiasta. Luulen että Cityn kymmenen tuhannen merkkirajoitus huutaa hoosiannaa, jos tuosta asiasta intoudun kirjoittamaan syväluotaavasti.

Mua koskoo päähän tämä kaikki ajattelu. Eikä edes hyvän ystävän kanssa asiasta keskustelu ole auttanut tähän olotilaan.


Edellinen