Suojelusprkl

tauolla oleva blogini, jota kaipaan toisinaan, jossain vaiheessa ehkä palaan:)

Näytetään kirjoitukset kesäkuulta 2008.
Edellinen

Tämä on mainos  1

Olen ollut aina perso makealle ja varsinkin salmiakille/lakritsille.
Kuten tiedämme kaikki, karkeissa on paljon sokeria, joka saa aikaan sen, että niissä on paljon energiaa. Turhaa sellaista.

Nyt olen löytänyt lähes täydellisen tuotteen, Pirkan lakritsi kissa-karkin.

Ravintosisältö 100g
Energiaa 480 kJ (110 kcal)
Hiilihydraattia 48,0 g
josta sokeria 1,0 g
Ravintokuitua 40,0 g

Maku on todella hyvä, varsinkin kun ottaa huomioon vielä sen, että kyseinen tuote sisältää vain 110kaloria ja 40g kuitua (joka ei kuitenkaan taida vastata sitä "kunnon" kuitua, jota saa viljatuotteista yms aidoista jutuista).
Ainoastaan peräreiälläni on huomautettavaa kyseisestä tuotteesta, mutta tuon yhden ryppyisen reiän protestia ei tarvitse huomioida - varsinkaan yhden ihmisen taloudessa. Kissa ei osaa valittaa haju/äänihaitoista.

Perseeni ja minä suosittelemme lämpimästi kyseistä namia kevyesti herkutteleville tapauksille.

Ps. Pirkalta löytyy myös toinen, vastaavanlainen tuote:Pirkka Salmiakki 100g
mutta tieteellisten makututkimuksieni mukaan Lakritsi Kissa vie voiton maussa tässä erässä.


Ale  3

Käväisin äsken kaupoissa pyörimässä, tarkoituksena ostaa verhot ja verhoklipsejä. Tietenki kävin pyörähtää katselemassa myös vaatteita, mutta en löytänyt mitään - muuta kuin naurunaihetta.

Miksi naisten pitää raahata miehet mukaan vaateostoksille ja sitten näprätä jokaista tissiliiviä ja toppia ja kenkää ja vielä kuvitella, että miestä voisi paskanvertaa kiinnostaa mitä nainen ostaa?

En ole koskaan sisäistänyt sitä, että mennään kaveriporukalla vaateostoksille, enkä varsinkaan sitä että raahataan oma poikaystävä mukaan kauppaan vartavasten vaateostoksille - naisen vaateostoksille. Ja sitten esitellään vaatteita sovituskopin verhon raosta ja kysellään mielipiteitä. Sen takia sovituskopeissa on peilit, että ne näyttää miltä kyseiset vaatteet istuu sun päällä. Okei, joissain kaupoissa peilit ovat hoikentavia, mutta harvoin kukaan kaverille/tyttöystävälleen kehtaa sanoa, että itseasiassa noi housut korostaa sun läskiä persettä, älä osta noita - joten se on plus miinus nolla tilanne tuossa vaiheessa.

Luulisi aikuisella ihmisellä olevan sen verran arvostelukykyä omille vaatehankinnoille, että selviytyy vaateostoksilta omilla mielipiteillä ja omilla silmillä.


Pari sanaa tuurista  6

Kuten kirjoittelinkin tuossa, että intouduin lomalla "hieman" fillaroimaan. Toissapäivänä fillaroin ensin tosiaan sellaisen 30km ja pidin parin tunnin tauon ja lähdin suuntaamaan toista reissua - reittiopaan mukaan 22km reissua jos ei lasketa eksymisiä mukaan.

Reilusti puolivälin kohdalla onnistuin hajottaa fillaristani takarenkaan, kiitoksia jostain renkaaseeni pöllähtäneelle 5sentin mittaiselle naulalle. Soitin kaverilleni ja kyseli onko tuolla suunnilla pyöräliikettä, eikä hän tiennyt vastausta. Kysyin ensimmäiseltä vastaantulijalta saman kysymyksen ja hän kertoi, että 200metrin päässä on BikePlanet. Lähdin juoksemaan fillari vierelläni, pyöräilykypärä päässä ja fillarointivaatteet päälläni, koska kyseinen tapaus ei tiennyt moneen kyseinen pulju on auki.
Löysin paikan ja selvisi, että se menee puolen tunnin kuluttua kiinni. Menin liikkeeseen ja sain kuin sainkin apua renkaaseeni. Ystävälliset miehet vaihtoi mun renkaan ja pääsin jatkaa matkaani. Kiitin miehiä lähemmäs kymmenen kertaa ja kiitän vieläkin! BikePlanetti on paras paikka, vaikka en ole edes heidän asiakas niin silti sain heiltä todella hyvää palvelua ja olen ikuisesti kiitollinen heille. Seuraavan fillarini voin jo pelkästään tuosta hyvästä ostaa heiltä.

Tänään taas reilun parin kympin fillarimatkallani onnistuin ensin melkein pääsemään tajustani, en tajua mikä mulle iski mutta ensimmäisen ylämäen jälkeen sumeni silmissä ihan täysin. Pysähdyin ja istahdin hetkeksi maahan istumaan, puhaltelin heikotuksissani ja hörpin vettä. Ilmeisesti aamupalaksi nauttimani ananasrahka ei ollut paras vaihtoehto ennen lenkille lähtöä, koska se meinas tulla ylös.
Eksyin muutamia kertoja kyseisellä reissulla, mutta eipä se mitään haitannut, oppiipahan uusia reittejä ja tuleepa Espookin tutuksi moisella pelloilla horsmien keskellä ajeluilla - ja punkit puskissa kiittää.

Pääsin kotia aika tarkalleen minuuttia ennen kuin alkoi ukostaa ja sataa kaatamalla vettä. Ei olisi voinut paremmin mennä ajoitus. Jos olisin nyt fiksu, tekisin huomenna loton, on sen verran hyvä tuuri ollut viimeisen parin päivän aikana.


Taidan olla hieman pöpi  6

Kirjoitin reilu viikko sitten siitä, kun kävin Prismassa jossa multa veloitettiin yli 20euroa ylimääräistä. Noh kävi lopulta niin, että tämä asia saatiin selvitettyä ilman maksukuittia, koska olin maksanut ostokseni pankkikortilla ja sitten mulle ilmoitettiin, että voin hakea korvauksen heidän infostaan. Pistin viime viikolla meiliä ja yritin tiedustella saisinko toiseen Prismaan tuon korvauksen enkä saanut vastausta, joten lähdin tänään happihyppelymeiningeillä fillarilla tuonne hornan kuuseen hakemaan omiani pois.

Menomatkalla oli kiva keli, pyörähdin Areenallakin katsomassa pukukaapista pyöräilyhousujani, jotka eivät olleet siellä, siitä suuntasin nokkani Prismalle josta sain 20,5€ käteisenä ja sieltä fillaroin takaisin kotia.

Pistin ihan mielenkiinnosta sykemittarin matkan ajaksi ylleni, mulla meni tuohon stunttiin aikaa 1h45min, matka oli reilu 30km ja kaloreita kului 881 x)
Ihmettelinkin, että kylläpäs iski nälkä, kun olin jo hyvällä mallilla lähes kotona, mutta ei kai tuo ole ihme kun fillaroin kolmanneksen päivän kaloritarpeestani. Oli niin järkyttävä vastatuuli, että syke pysytteli 160:ssä pelkästään suoralla eteenpäin polkiessa.



Kuin lottovoitto  2

Heräsin yöllä siihen, kun kissa laatottelee makuuhuoneessa. En jaksanut avata edes silmiä, vaan ajattelin korjata vahingot vasta aamulla.

Kuten kaikki kissanomistajat luultavasti tietää, niin kissoilla on tapana oksennella aina matoille, sohville, peitoille yms kangaspinnoille, joita on tosi v-mäistä siivoskella. Ajattelin, että nyt se rontti laattailee mun päiväpeitolle, koska se oli ainoa kankainen asia joka mun makuuhuoneen lattialla oli.

Heräsin hetki sitten ja rohkaisin mieleni ja pistin valot päälle nähdäkseni vahingot. Rontti oli oksentanut Tarjoustalon mainoksen päälle, joka oli makkarin lattialla. Uskomaton tuuri, ei tartte kuin heittää mainos roskiin ja se on siinä. Helvetten, onkohan tuo kissa oppinut sen, että mainosten päälle oksentaminen on jees, kun tyrkkään aina jotain mainoksen kaltaista paperia sen alle jos näen sen oksentavan.


Arkistojen saldoa vol2  3

Kuten tuossa juhannuksena kirjoitin, että löysin mm. 10 vuoden takaiselta eksältäni rakkauskirjeen ja muuta sälää vanhempieni nurkista, niin tein tuossa lisää löytöjä samasta "nurkasta" myöhemmin, kun kävin lisää läpi tuota laatikkoa.

Selailin laatikosta löytynyttä puhelinnumerovihkoa ja repesin, kun avasin kyseisen vihkon ja olin kirjoittanut kyseisen vihkon sisäkansiin tekstin:
"Olen pervo mieleltäni, en teoiltani."

Oi voi, kunpa tuo nuori Jenny olisi vain tiennytkään, kuinka väärässä hän olikaan tuolloin x) En muistanutkaan, että mulla oli moinen omakeksimä slogan teini-ikäisenä käytössä, silloin kun vielä vannoin etten ala koskaan seurustelemaan.

Mikähän mun tämän hetkinen slogan voisi olla... ei ole mitään niin pervoa asiaa, jota en kokeilisi viimeistään yllytettynä...


Yöks  3

En halua nähdä enää yhtään makkaraa tänä vuonna, en kana-vihannesvarrasta, enkä grillattua maissia. Paastoan ensi viikon, on meinaan sen verran kauhia olo tällä hetkellä.

Olen nukkunut torstaista tähän päivään asti kuin pieni porsas, ja syönyt kuin iso porsas. Pitäisi lailla kieltää vanhempien lastensa ylisyöttäminen.


Ostetaan paikannin - kissalle  2

Peto on nyt ollut viikon verran vanhempien hoivassa ja se ryökäle on jo toistamiseen kadoksissa, tällä kertaa ollut vasta kaksi päivää. Kävin tuossa kahteen otteeseen huhuilemassa karvapyllyä kyliltä huonolla menestyksellä. Pitää käydä illemmalla vielä kolmannen kerran suorittaa ehkä nolointa ikinä-kävelykierrosta entisillä lapsuudenaikaisilla teillä. Onneksi täällä ei asu kovin monta vanhaa tuttua, eikä nekään kauhean hyvin mua enää tunnista, niin ei tartte pelätä että koko perhe julistettaisiin hulluksi, kun ollaan mutsin kanssa vuoroperään käyty huutelee Petoa kylällä.

Sellainen pieni paikannin olis kova sana tuon kissan suhteen, voisi katsoa koneelta missä se huitelee tällä hetkellä, onkohan tuollaisia saatavilla mistään? Joku sellainen kaulapantakokoinen siis kun kissa ei ole mikään kovin kookas tapaus - paitsi pyllystään, kuten omistajansa:D

Saiskohan tuollaisia paikantimia anaaliluontainmallisena? Voin kuvitella herkällä mielelläni tilannetta, kun yrittäisin survoa anaaliluontainta rontin hanuriin. Rontti maukuu kovaan ääneen ja meikä yrittää survoo naama punaisena siihen juttuja hanuriin rypsiöljy liukasteena.

Joo-o, on hieman univelkaa vielä, ainakin siitä päätellen että tulee tuollaisia juttuja edes mieleen x)

Eiköhän tuo rontti tuosta taas jossain vaiheessa jostain ilmesty, jos ei nyt loppuviikon aikana niin toivottavasti ensi viikon aikana. Ei viitsis koko lomaa pilata sillä, että on huolestunut siitä tuleeko kissa koskaan takaisin. Vaikka ainahan se sieltä takaisin tulee.


Jemma niminen paikka  2

Jaahas, siivosin tuossa ihan "turhaan" vaatekaappini, kun yritin etsiä pyöräilyhousujani sieltä. Stana. En enää keksi mitään paikkaa, minne nuo olisin voinut jemmata, kuin Areenan pukukaapin. Mutta ei niiden sielläkään pitäisi olla mun mielestä. Noh, pitänee joku päivä ensi viikolla fillaroida hallille tarkistamaan tilanne. Vois muuten hieman vituttaa, jos on kadottanut 80euron arvoiset, hyvät pyöräilyhousut:( Etsin noita housuja meinaan melkoisen pitkään ja hartaasti ennen kuin löysin hyvät.

Pitäisi keksiä joku hyvä tapa arkistoida vaatteet vaatekaappiin, siten että joka kerta kun katoaa jotain mustaa, ei tarttis tonkia koko kaappia ylöalaisin sen takia, kun kaappi on täynnä mustia vaatteita. Olen yrittänyt pitää vaattet siten, että on normaalit housut, lyhythihaiset paidat/treenipaidat, verkkarit yms kuntoiluvaatteet lähinnä housut, villapaidat ja muut epämääräiset ei sen hetkisen vuodenajan vaatteet kaikki omilla hyllyillä ja sitten pitkähihaiset/pitkät paidat on henkareissa roikkumassa toisessa kaapissa. Mutta en vain osaa pitää tuota kaappia järjestyksessä.

Pitäisi olla enemmän kaappitilaa, niin ei tarttis survoa vaatekaapin hyllyjä täyteen vaatteita, ehkä sitten en kadottaisi tuonne aina kaikkia vaatteitani.

Kaipa se pitää lähteä fillaroimaan normaaleissa verkkareissa vanhempien luokse, tulee vain pillu helläksi, kun ei ole pehmusteita suojaamassa mun mestoja:(((

Edellinen