Suojelusprkl

tauolla oleva blogini, jota kaipaan toisinaan, jossain vaiheessa ehkä palaan:)

Näytetään kirjoitukset marraskuulta 2008.
Edellinen

Päivän naurut  10

Piti raahautua lääkäriin antaa uusi nieluviljely sekä käydä näyttää kurkkua uudelleen, koska se ei ollut kovinkaan yhteistyökykyinen parantumaan.

Kävin ensin nieluviljelyssä, jossa tämä labratäti kauhisteli mun kurkkua "Ohhoh onpas se tosi tulehtunut" siitä sitten suoraan lääkärille, jolla sama reaktio. Hän alkoi utelemaan mitä teen työkseni ja heitti ilmoille epäilyn, että tämä saattaisi olla "suu- ja sorkkatautia" tai no nykyään tuosta käytetään ihmisten tauteina Enterorokko-nimitystä.

Mulla on siis nyt suu täynnä rakkuloita jotka on ihanan kipeitä, koska ovat nyt ilmeisesti päättäneet puhjeta kypsyttyään ... tai jotain. Sain keskiviikkoon asti sairauslomaa. Tiistaina saan toivottavasti tietää mikä vitun pöpö tää on, vaikka tuolla tiedolla ei mitään teekkään mutta ihan puhtaasti mielenkiinnosta haluan tuon tietää. Sen verran vittumainen vierailija on ollut!



Kaupassa on kiva käydä  7

Ajattelin tuossa päräyttää ruokakauppaan ja ostaa itselleni uuden kalenterin ensivuodelle ja mehukeittoja ravinnoksi. Kuume oli mukavasti laskenut ja olo oli kurkkukipua lukuunottamatta ihan ok... Kunnes pääsin kauppaan.

Ei tarvinnut kovin pitkään kaupassa pyöriä, kun alkoi tulee huono ja heikko olo. Lähdin hetkeksi pihalle haukkaa happea, hain limpparia ja istuin hetken aikaa bussipysäkillä olevalla penkillä ja ei muuta kuin uusi yritys.
Tällä kertaa sain napattua ostoskoriini kalenterin sekä mehukeitot ja olin kassallakin jo seuraavana maksuvuorossa. Iski uusi heikotuskohtaus ja ei muuta kuin hetkeksi taas lepäilee, tällä kertaa menin kauppaan istumaan jollekin pahvipaketin päälle ja keräilin voimia ja sain outoja katseita vanhuksilta - ihmiset varmaan ajatteli että olen krapulassa kun hikoilin ja tärisin kuin pieni porsas, tukka pystyssä, naama valkoisena, huokailin syvään ja pidin päätä käsiini nojattuna alaspäin. Kolmannella kerralla vasta selviydyin kassasta junalle, vaikka ei kyllä ollut tuolloinkaan kaukana että olisi pitänyt mennä hetkeksi taas istuskelee ja keräilee voimia. Ei kyllä tartte mennä lähipäivinä uudelleen ulos, sen verran inhottava kokemus.

Lähde tässä nyt sitten käymään jossain lääkärissä, jonne on pitempi kävelymatka kuin multa junalle ja junalta kaupalle. Tajuhan siinä lähtee.


Meneehän tää näinkin  3

Nukuin viime yönä kevyesti 11h ja päivällä parin tunnin päikkärit, joten nyt ei sitten tartte kauheasti haaveilla nukkumatista.
Kiitoksia internetin, saan aikani kulumaan edes jotenkin.

Tänään oli ilmeisen huono päivä yrittää nakittaa ketään hakemaan mulle apteekista lääkkeitä, joten piti hakea ne itse. Käppäilin lähemmäs 39asteen kuumeessa reippaan kilometrin että sain 800mg Buranaa vahvempaa lääkettä. Nyt on 100kpl Panadol forte 1g, 20kpl 500mg Codaxolia ja pullollinen 1,25mg Cocillanaa. En tiedä mistä se johtui, mutta tuo apteekkari selitti mulle ainakin kolme kertaa lääkkeiden annostukset ja sen että ei saa ottaa sekaisin noita.

Näin matkalla sorsaparvet, jotka kvaakkuivat iloisesti kävellessä autotien vierellä.

Mun vatsasta lähtee hassuja ääniä tällä hetkellä, koskahan mun pötsi sanoo sopimuksensa irti, tullut vedettyä aivan liikaa kipulääkkeitä ja antibiootteja viimeisen kuukauden aikana. Pakko vissiin käydä jossain luontaistuotekaupassa hakee jotain terveysmömmöjä joilla saa elimistön normalisoitua.

Kun ei tähän nielikipuun näköjään nuo kipulääkkeet auta, niin turha noita on vissiin yrittää edes syödä. Tuli turha ostosreissu taas apteekkiin vaan.
Mutta ainakin kuume on helpottanut huomattavasti, vielä kun tämä kipu katoaisi kurkusta, niin olisi paljon kivempaa.


Vainoharhakohtaus iski  7

Alan epäillä sitä, että mun blogi ja keskusteluviestit on jonkun vakuutusyhtiöringin erikoistarkkailussa. Ei ole kauankaa aikaa, kun mulle tuli tapaturmavakutuuksista puhelua ja tänään yrittivät kaupitella mulle pilluvakuutusta. Joku on varmasti saanut nimettömiä vihjailuita siitä, että mä olen kova teloo itteäni niin monin eri tavoin ja niin monesti.

Mistähän ne seuraavaksi soittavat, varmaan yrittävät kaupitella mulle jotain hautapaikkaa. Tai asetta.


Mitähän sitä tänään tekisi  4

On harvinaisen hyvä olo, jos tykkää siitä olosta kun ei pysty nielee, yskii, aivastaa, liikuttaa päätä, niistää nenää, avaa suuta eikä puhua:D
Olisin suorastaan vaimomatskua, jos vielä saisin suuni avattua ja nieltyä.

Yhdentoistatunnin yöunet teki poikaa, olisin voinut nukkua vuorokauden ympäri niin ei olisi tarvinnut herätä siihen todellisuuteen, ettei mulle auta kipulääkkeetkään tähän särkyyn. Se on myös hauskaa, että mun piti soittaa lääkärille tänään, mutta vitut mä pysty edes puhumaan joten mun pitäis raahautua sinne jos halajan jotain troppia. Mutta heti jos alan liikkumaan, niin ainakin keskiviikkona ja eilen mulle nousi samantein kuume 38-39 asteeseen sekä alkoi särkee joka paikkaan, joten en tiedä haluanko ottaa sitä riskiä vain kuullakseni, ettei tälle voi tehdä mitään.

Ottaisin vaikka neljän viisaudenhampaan poiston ja poiston jälkeisen kivuliaan tulehduksen ja mädän maun suuhuni, kuin tämä nielutulehduksen. Ei tosin pitäisi manailla, kohta mulla tulehtuu loputkin viisurit ja joudun menee poistattaa ne tämän kaiken lisäksi.


Voisi vähän niin kuin vituttaa  4

Tyrkkäsi eilen sitten jonkun alkavan tappotaudin päälle. Kuume sahannut eilisestä asti 37-38 väliä, tällä hetkellä se oli 37,5. En tiedä johtuuko tämä lämmöstä vai mistä, mutta jokaiseen lihakseen koskee. Selkään/keuhkoihin koskee hengittäminen, kurkkuun ja korviin koskee nieleminen, nilkkoihin ja koko alakroppaan koskee käveleminen, ranteisiin kirjoittaminen ja nenää polttaa siihen malliin, että kohta alkaa niistämisurakka. Hitto, että inhoan niistämistä.

Mistähän voisi ostaa vastustuskykyä lisää... Tainnut peräkkäiset antibioottikuurit tehdä mulle kepposen. Tahdon tulla terveeksi!

Kunhan pääsen kotia haen kaupasta tuoretta valkosipulia ja ruisleipää ja syön niitä loppuillan! Sitten juopottelen hunajavettä. Ja haisen helvetin pahalle kilometrien päähän ja toivon, ettei tartte mennä ihmistenilmoille toviin!


Jaahas  3

Nyt tuli kurkkuun sellainen olo, että olen tulossa kipeeksi. Ja tietty just ennen pikkujouluja \0/

Yksi työkavereista on räkätaudissa parasta aikaa... Mua ei nyt yhtään innostaa saada räkistä. Ei pelkästään sen takia, että on pikkujoulut tulossa vaan sen takia että en halua pitää taukoa kuntoilusta, kun olen just ollu pari viikkoa enemmän ja vähemmän kipeenä.

Ei kai nuhassa nyt ole kovin vaarallista kuntoilla, kunhan ei kuumeessa lähde riehumaan, mutta epämukavaa se on kuitennii kun nenä valuu räkää ja on hengästynyt.


Myytävänä karvainen pylly  4

Alkaa taas hiljalleen rassaa Pedon öiset kirmailut. Taaskaan tullut nukuttua sen riehumisen takia. Rontti vetelee himo spurttikohtauksia olkkarissa ja mouruaa kuin olisi parrua vailla. Aamulla taasen itse onnistuin kaataa vesilasin makkarin lattialle ja kun en jaksanut sitä alkaa siinä pöhnässä siivoskelee, niin heräsin siihen kun Peto päätti alkaa siivoskelee mun puolesta ja lipitteli vettä lattialta suureen ääneen.

Onhan tuossa kissassa hyviäkin ominaisuuksia, mm se että se tykkää siivota omat oksennuksensa syömällä ne sekä siivoskelee aina lattialle tippuneet sipsinjämät parempiin suihin. Vielä kun se oppisi käyttämään tuota vedettävää vessanpönttöä sekä tappaa epämukavat naapurit. Varsinkin ne, jotka tykkää tapella öisin (kuten viime yönä) suureen ääneen huutaen.

Tämä rontti taasen on kuin mä, mitä tulee tulostimen korjaukseen:
http://www.city.fi/antitv/klippi/25178/


Pärse  2

Heräsin tänään 6:45 ja ajattelin pitää hetken aikaa silmiä kiinni. Olen jostain syystä aamuisin ollut viime aikoina tosi väsynyt, joten on tullut pidettyä hetki(minuutin pari) silmiä kiinni sen jälkeen kun kännykän herätyskello on soinut. Tänään minuutti "hieman" venähti.

Näin tämän silmien kiinnipitämisen aikana unta tällaisesta siivousrobootista, siis näistä vempaimista jotka pyörii lattialla imuroimassa pölyjä itsekseen. Mun robotti oli unessa ostettu Ellokselta poistomyynnistä halvalla ja se oli sellainen puna-valko-musta ja koiran mallinen. Unessa oli myös tämä edesmenneestä Popstarista tunnettu "Kana" ja se ihmetteli, kuinka tuo imuri pystyi kiipeämään mun hyllykköönkin imee pölyä.

Jossain vaiheessa heräsin ja havahduin siihen, että mulla on kännykkä kädessä ja hetken aikaa mietin, että heh olipa hassu uni kun näin unta että mun herätyskello soi muka äsken ja että nukahdin, ja hyvin pian tästä tajusin ettei se ollut unta. Katsoin kelloa ja se oli jo viisi yli seitsemän.

Tuli hiukkasen kiirus ja siinä vaiheessa, kun nousin sängystä ylös ja lähdin köpöttelee vessaan tajusin, että mulla on suurin osa lihaksista aivan jumissa. Onneksi jumitus helpotti hetken kuluttua siitä, kun lähdin kävelee töitä kohden.

Matkalla mulla sitten pimeni sykemittarin näyttö. En jaksa uskoa, että tuosta olisi vielä patterikaan loppunut kun olen tämän ostanut kesällä jotain vajaa puoli vuotta sitten. Nyt on sitten muuten vaan taas järjetön lihasjumitus päällä, pitänee yrittää venytellä kohta..

Edellinen