Suojelusprkl

tauolla oleva blogini, jota kaipaan toisinaan, jossain vaiheessa ehkä palaan:)

Näytetään kirjoitukset toukokuulta 2006.

Kissa perkele  1

Huomasin eilen Pedon niskassakin jonkun karvattoman läiskän. Siinä oli kudosnestettä kovettunut ja karvat lähtenyt noin kahden senttimetrin halkaisijan kokoiselta alueelta. Toivottavasti eläinlääkäri sanoo, että se on vain joku haava jonka antibioottikuuri parantaa. Sillä on hännässäkin taas sellainen haava, jota se on nuollut muutaman päivän. Aivan samanlainen joka sille tuli viime vuonnakin näihin aikoihin.

En oikeasti tiedä miten reagoin, jos Peto olisi niin kipeä että se pitäisi lopettaa. Luultavasti olisin aivan rikki sen jälkeen. Tai en vain luultavasti, vaan olisin.

En mä muuten olisi näin huolissani, mutta kun äippä näki unta mun kissasta, että se oli harmaa ja kipeä. Äitillä on kyky nähdä enneunia, sen vuoksi olen nyt tavallista enemmän huolestunut Pedon tilasta.

Ei olisi pitänyt ottaa kissaa. Olen joutunut elämäni aikana luopumaan liian monesta kissasta.
Pörri-kissa oli vähän niin kuin Peto mulle on nyt. Me käytiin Pörrin kanssa aina yhdessä vaeltelemassa Seutulan metsissä. Se oli hauska tilanne, kun yksi talvi taas lähdin metsään kävelemään niin Pörri lähti seuraamaan mua. Se pomppi mun jalanjälkiä pitkin, jotka upposivat reilusti lumihankeen, ja meitä vastaan tuli joku vanhempi pariskunta. He naureskelivat, etteivät ole koskaan nähneet kissaa joka seuraisi omistajaansa noin uskollisesti. Mutta ei Pörri kovin pitkälle mua koskaan seurannut, heti kun saavuin Kesäkylän metsän laitamille, se kääntyi takaisin kotia.
Pörri jouduttiin lopettamaan äitin allergioiden vuoksi ja tästä on varmaan jo kymmenkuntavuotta aikaa.

Musta tulee aika suurella todennäköisyydellä vanhana mummona kissa-täti. Muutan johonkin pieneen punaiseen mökkiin, istun kiikkustuolissa yksi kissa sylissä ja kymmenkunta kissa jaloissa pyörimässä.


Insomniaa  6

Luulin keksineeni vihdoinkin ratkaisun liian valoisaan makuuhuoneeseeni. Koska en saa rullakaihdinta kiinnitettyä katon rajaan, tai muuallekaan ilman pään kokoisia reikiä, tein toisenlaisen ratkaisun. Revin entisestä pimennysverhosta kaikki painavat putket ja pidikkeet irti ja hakkasin sen kankaan nauloilla kiinni ikkunalistoihin. Ei paista aamuaurinko makkariin enää prkl. Mutta enpä saanut siltikään unta enää klo 04:n jälkeen. Nähtävästi sisäinen kello mennyt sekaisin parissa viikossa, kun olen joka aamu herännyt viimeistään viideltä ja sen jälkeen tullut vain pyörittyä sängyssä.
Onneksi ei ole jv-hommia kuin vasta viikonloppuna. Voisi olla turhan rankkaa päästä nukkumaan vasta puolilta öin ja sitten raahautua päivätöihin kahdeksaksi tunniksi.


Halpaa makkaraa tarjolla  3

Voi hyvä sylvi sentään millaisia kuvia porukoilla on täällä.

Eräskin 20-vuotias tytsy esitteli pilluansa kuvagalleriassaan viikonloppuna ja miehet kävi kiihkeänä kehumassa sitä. Uuh saanko laittaa sormen sinne, uuuh saanko lipaista...mulle tuli oikein huono olo, kun kävin kurkkaamassa näitä kommentteja jaelleiden valokuvia. Osa heistä olisi voinut olla tuon tapauksen isä.

Miten kukaan voi alentua noin alas, että esittelee tuntemattomille ihmisilleen omaa pilluaan? ja vielä jossain internetissä! No okei, itse harrastin samanlaista touhua alle 6-vuotiaana, mutta mä sentään kasvoin siitä tavasta yli:) Niin ja siitä ei ole valokuvia todisteena.

Mitähän tuollaisen tapauksen vanhemmat/työkaverit/opiskelukaverit ajattelevat, kun hänen valokuviin törmää netissä? On sit kivaa, kun porukka huutelee kaupungilla perään: mä näin sun pillukuvat cityssä- tuu näyttää sitä livenä mulle!

Ja sitten ihmetellään, kun raiskaukset ovat yleistyneet. Kuinkahan moni tällaisista raiskatuista tapauksista on esitellyt sulojaan netissä ja sitten mennyt tapaamaan jotain tällaista miestä, joka ne kuvat on nähnyt. Joka on sitten ajatellut pienessä pääkopassaan, että tämä tapaus on maksullista/ilmaista lihaa ja ottanut toisen väkisin.
Ja kuinkahan moni tällaisista tapauksista on kutsunut tuntemattoman miehen kotiinsa.

Missä on ihmisten itsesuojeluvaisto? Itseäni hirvittää, kun eräs kaveri pyytelee tuntemattomia miehiä kotiinsa ensitreffeille. Mistä sitä voi tietää, millainen sekopää sieltä tulee, jos ei ennen toista livenä ole nähnyt. Tällä mun kaverillakin, kun on aika paljastavia kuvia itsestään välillä esillä.

Mutta ennenkaikkea: Miten tuollaisia ihmisiä on kasvatettu, jos he täällä keikistelevät haarat levällään? itselleni ei tulisi mieleenkään esitellä omaa paljasta kroppaa täällä. Esittelen sitä mielummin poikaystävälleni kahden kesken.