Suojelusprkl

tauolla oleva blogini, jota kaipaan toisinaan, jossain vaiheessa ehkä palaan:)

Näytetään kirjoitukset elokuulta 2006.
Edellinen

Kun Hynynen yritti pistää Jennyä halvalla:)  1

Ehhee. Tulin tovi sitten kotia keikalta, jossa esiintyi mm MajKarma sekä Kotiteollisuus. Keikalla oli vain ja ainoastaan "lähiomaisia"/bändien tuttuja/muutama fani ja jotain sponsoreita.

Minä otin Tuuliajolla-kiertueen paidan mukaan ravinteliin, kysyäkseni siihen nimmarit KT:n pojilta.

Bongasin ensin Sinkkosen, joka piirsi mun paitaan Ihanaa sekä nimmarinsa, seuraava uhri olikin Hongisto. Nimmari kehiin ja Jounia odottelemaan. Jouni antoi jonkun haastattelun ensin ja sitten mie nykäsin häntä hihasta ja vedin sivuun sekä pyysin nimmarin T-paitaani. Siinä vaiheessa Jouni heitti "sie olet muuten se tyttö, joka näytti mulle pimppaa Juvalla." Olin että joo, kyllä, tosin näytin vain sulle pikkuhousujani. Siinä Jouni sitten kertoi, että oli juuri tänään kuunnellut ääniraitaa Juvan keikalta ja se hänen OHO kommentti oli välittynyt nauhalle asti ja oli kuulemma täysin hämmentynyt pikkuhousujeni vilautuksesta. Pyysin häntä piirtää paitaani myön pimpan ja Jounihan piirsi, pinkillä tussilla ja siitä tuli hiano.

Sitten hän häipyi takavasemmalle ja toivoitin heille hyvää keikkaa.

Keikka alkoi ja ekan biisin jälkeen Jouni heittää mikrofoniin. "Meillä on täällä eturivissä tyttö, joka oli Juvallakin eturivissä ja hän veti siellä housut nilkkoihin." Sit mä nostin käsiä ilmaan, että jee jee. Ja hiemanko porukka tuijotti mua. Joku herkempi olisi ehkä saattanut alkaa itkemään tuossa tilanteessa, mutta mua vaan nauratti. Eihän keikalla ollut mun lisäksi kuin kolme oikeata tuttua xD

Vaan nyt taasen kotona ja nukkumaan menossa. Ehkä elämäni paras ilta, ainakin mun muistiin:)


Ei jumakiuta mitä tuuria  1

Lähdettiin tänään tosiaan Lappeenrantaan kahtomaan viime torstaina kesken jäänyttä Tuuliajolla-kiertueen kolmea keikaa.

Matkalle lähtö viivästyi vartin "suunnitellusta" ja Porvoon kohdilla saimme 370euron nopeussakot. Hianoa.

Oltiin paikan piällä hieman kolmen jälkeen, kun keikan oli tarkoitus alkaa kolmelta. Se alkoi jotakuinkin puol neljä ja pitkin iltaa saimme niskaamme välillä tihkusadetta ja välillä rankempaa sadetta. Vaan oli hienot keikat. CMX:llä oli muutama eri biisi settilistassaan, kuin muilla keikoilla, Kotiteollisuus veti samat biisit.

Vaan nyt olen kotona ja olo on väsy. Pään voisi painaa tyynyyn ja pitää peukkuja, jotta KT:n Sinkkonen paranee huomiselle Helsingin keikalle, ettei ihan mene ilo voitetusta nimestä listalla.


Persoonallisuustesti  3

http://www.netello.com/persoonallisuus_testi.php

Vastaustesi perusteella seuraava luonnehdinta kuvaa persoonallisuuttasi
Olet hiljainen, käytännöllinen, herkkä ja spontaani. Kaltaisesi ihmiset ovat hieman ujoja ja syrjään vetäytyviä, ja etsiytyvät ammatteihin joissa on mahdollisuus yksinäisyyteen ja samalla pitää sormensa elämän pulssilla.
(ammattikohta ei pidä paikkansa, teen kahta eri työtä ja kummassakin joudun kosketuksiin ihmisten kanssa, toisessa enemmän tosin vielä, kun välillä voi olla yli 10 000ihmistäkin ympärilläni.)

Metsänhoito, maatalous, puutarhanhoito, sukeltaminen, kaivostyö ja rakentaminen ovat sinulle soveltuvia ammatteja, samoin kuin käsityöammatit ja taide. (noista eniten osuu rakentaminen)
Ihmistyyppisi ovat myös usein ammattiurheilijoita, muusikkoja tai esiintyviä taiteilijoita. Osaat nauttia aisteistasi, ja viihdyt ulkoilmassa ja luonnossa. Arvostat itsenäisyyttä ja riippumattomuutta, ja vetäydyt mielelläsi syrjään liian epämiellyttävistä tai vaativista tilanteista. Vapaa mielenlaatusi on usein vastakkainen liikeyritysten tavoitteille, joten sinua ei helposti löydetä ”uraputkesta” tai ainakaan suuryrityksen johtoportaasta.


Allergiat  1

Eipä ole ollutkaan moneen vuoteen silmä muurautuneena kiinni. Tai no ei se enää ole niin paha, kuin se oli aamulla, mutta on tuo luomi turvonnut silti.

Mikä lie öttiäinen purrut silmäkulmaan, mutta olis saanut purra jonnekin muualle. En nyt jaksaisi silmäluomen turpoilua. Muutenkin kutisee ja syyhyää joka paikka.

Söin päivällä herneitä ja on siitä asti kutissut huuli.

Joskus nuorempana, ala-asteella, meinasi lähteä henki. Sain aika pahan allergiareaktion jostain ruoka-aineesta. Ei vieläkään tietoa mistä, mutta jollekin olen todella allerginen.

Turposin kauttaaltaan sentin verran ja mun iholle nousi jumalattoman kokoisia paiseita. Hengitystiet turposivat siinä samalla ja sitten Jennyä vietiin lääkäriin. Ensimmäinen kerta, kun mun ei tarvinnut odottaa Myyrmäen arvauskeskuksen päivystyksessä tuntikausia. Oletettavasti olin tuolloin aika vakuuttavan sairas.

Menin lähes suoraan toimenpidehuoneeseen ja mun perskankkuun pistettiin kaksi adrenaliiinipikkiä. Siitä meni tovi ja jo lähti turvotus laskemaan. Lääkäri tuli kurkkaamaan mun tilaa ja naureskeli, että sähän näytät ihan eri tytöltä kuin tänne tullessasi.

Tuon jälkeen ei ole tullut vastaavanlaista reaktiota. Ihottumia senkin edestä. Eräästä ihottumasta onkin valokuva tuolla kuvagalleriani pipi-valokuvissa.

Vaan nyt tämä yksisilmäinen kostaja lähtee iltapesulle ja sitten nukkumaan. Kyllä-NUKKUMAAN. Olen ihan rättiväsynyt ja ajattelin pyhittää lauantai-illan ja sunnuntai aamun nukkumiselle. Ei krapulaa minulle tänään eikä huomenna-kiitos.


Ja enkelit tulivat sinun luoksesi  1

Nyt on mummo saatettu haudanlepoon.

Olin ollut tähän päivään asti suhteellisen rauhallinen sen asian suhteen, että mummo on tosiaan poissa. Enkä sitä vieläkään oikein osaa ottaa todesta. Ja toisaalta, eihän kukaan ihminen täysin maanpäältä poistu, hän jää elämään jälkeläisissään. Jollain muotoon.

Kun menimme siunauskappelille ja näin arkun, minulle tuli kyyneleet silmiin. Ajattelin kuitenkin, ettei tämä ole niin kova pala, ettenkö saisi pidätettyä itkua edes sen vertaan, etten ihan valtoimenaan ala vollottamaan.

Menimme istumaan arkun lähelle, minä ja sisko eturiville vasemmalle puolelle, äiti ja sen sisko toiselle puolelle eturiville.

Ennen kuin koko tilaisuus edes alkoi niin minä aloin vollottamaan. Se vain tuli, enkä saanut pidätettyä sitä. Hävetti.

Väkisin tuli mieleen vuosien takaiset isäni isän hautajaiset joissa pidätin naurua. Sen ihmisen kuolema ei koskettanut minua eikä minun pikkuveljeä millään muotoa. Paitsi helpotuksena. Helpotuksena, ettei enää ikinä tarvinnut pelkää sen tyrannin oikkuja.

Mummo oli meille kaikille kaikista rakkain isovanhempi.

Annan muistoa kunnioittaen, sinulle hyvää matkaa taivaanporteille toivottaen. Pysyt aina muistoissani huumorintajuisena taistelijana.


Onni onnettomuudessa  1

Torstaina tuli Kotiteollisuuden kotisivuille Johannakustannuksen joku kilpailu. Ex soitti mulle aamulla asiasta ja kysyi, olenko osallistunut kisaan. Muuten en olisi kyseistä kisaa nähnytkään ennen kuin se olisi jo umpeutunut. Siinä kisassa oli mahdollisuus voittaa sisäänpääsy keikalle, jossa esiintyy Kotiteollisuus, MajKarma, Tuomari Nurmio ja muutama muu esiintyjä. Ainoa kriteeri siinä oli se, että he katsoivat lähetysajan mukaan saapuneet viestit ja viisitoista ensimmäistä meilin lähettänyttä pääsee keikalle.
Viestissä piti mainita se bändi, jonka kotisivuilta kyseisen kisaviestin on nähnyt.
Mä lähetin sit Kotiteollisuuden ja MajKarman tiedoilla omat tietoni kilpailuun ja pistin sormet ristiin. Heidän oli tarkoitus ilmoittaa eilen miten kisassa kävi.
Lähetin meilit mun työmeilistä sekä hotmailista. Luin illalla mun työmeilin ja ei ollut tullut vastausta voitosta. Olin pettynyt. Hotmailia en jaksanut alkaa avaamaan, kuin vasta tänään aamulla. Ja siellä oli viesti, että pääsen keikalle:)

Niin ja sit se huono "uutinen" mulla on oikeanpuoleinen silmäluomi turvonnut ja olo on aika hehkeä. Kahdeltatoista olisi mummon hautajaiset.

Vaan nyt aamupalalle.



Herran toimitusjohtaja  1

Ei meitin Tj kuitenkaan uskaltanut vastaa puhelimeen, tai no mä en antanut sen vastata x)
Ihan hauskaa oli, vaikka ei se nyt pitkään siinä mun niskapokana ollutkaan. Näkipä hyvin läheltä, miten helvetisti joudun tekemään tuotannonohjauksen töitä, jotka eivät kuuluisi mulle edes. Toivottavasti tekevät asioille jotain.

Nyt nahkat silmille ja goijaan.


Kaksimielistä  5

Hitto, pitäisi opetella hillitsemään suutaan joskus.

Yläkerran ovikello soi työpaikalla tovi sitten, menin avaamaan ovea ja siellä oli joku remppamies avaimien kanssa. Selitteli, ettei alakerrassa ollut ketään että olisi vienyt nämä avaimet Tommille, että voinko mä antaa sille?
Piti todeta siihen, että joo voin mä antaa sille mutta vain noi avaimet.

Vittu että on tyhmää juttua taas päästänyt suusta!

Edellinen