Suojelusprkl

tauolla oleva blogini, jota kaipaan toisinaan, jossain vaiheessa ehkä palaan:)

Näytetään kirjoitukset joulukuulta 2006.
Edellinen

Prkl taas elementissään  3

Eilen vietettiin työkaverin läksijäisiä töiden jälkeen.
Siinä aikamme kuluksi alettiin pelleilemään hammastikkujen kanssa. Mä sit otin kielikorun pois, sillein ettei sitä kovin moni huomannut, sitten tyrkkäsin porukoiden nähden "hammastikun kieleni läpi" yks Timo meni ihan lankaan. Se katseli mua, että mitä sä teet, ja oli ihan paniikissa. "Hei toi yks laittoi ton hammastikun kielestään läpi."

Hitto mä repeilin tuolle Timolle. Suurin osa kun tietää tuosta mun kielikorusta, niin ne vaan naureskeli.

Arvatenkin se tikku jäi sitten hetkeksi jumiin mun kieleen x)
Onneksi sain sen irti, olis ollut puhuminen hieman hankalaa hammastikku kielessä:)


Räjäytetään perse  4

En ole koskaan ymmärtänyt omatekoisten pommien väsäämistä. Minkä takia riskeerata oma ja muiden henki tuollaisilla virityksillä? Minkä vuoksi ihmiset pelleilevät ilotulitteiden kanssa, eikö niitä voi käyttää kuten ohjeissa kerrotaan.

Ei näköjään, kun niitä pitää heitellä kavereita kohden, ampua miten sattuu ja sitten itketään kun itseä sattuu. Kun on naamasta puolet räjähdyksen jälkeen muussina, kun on menetetty muutama sormi, ehkä näkö, ehkä kuulo.

Miehet, kyllä MIEHET, ovat sitten tyhmiä. En tietääkseni ole kuullut koskaan kenenkään naisen rakentaneen omatekoista pommia uutena vuotena, tai ainakaan menettäneen sen vuoksi raajoja/näköään.


yhteydenottoja  3

Sain eilen pikaviestiä mieheltä, viesti oli lyhyt ja ytimekäs: "kuuminta hottia ;)"
En tosin ymmärtänyt mitä hän viestillään halusi minulle kertoa.

Äsken kävin katsomassa, onkohan kyseinen henkilö keskusteluissa pyörinyt ja olihan tuo, kolmen viestin verran.

9.12.2006 13:35 • Aihe: Panettaako sua just nyt?
aina.. ja etenki nyt

16.8.2006 00:17 • Aihe: Panettaako sua just nyt?
24/7

15.8.2006 23:58 • Aihe: Milloin viimeksi olet masturboinut?
tänään ja parhaillaan.. =)

Ihmisen, jolla ei ole muuta kerrottavaa keskusteluissa kuin se että häntä panettaa, ei tarvitse minuun ottaa yhteyttä. Varsinkaan, kun en ole seuraa etsimässä ja sen mielestäni ilmaisen varsin selkeästi käyntikortissani.



Kirotun Siemens  5

Vittu, että vihaan tuota paskaa Siemenssin puhelintani. Vihaan sitä enemmän kuin mitään muuta!! äsken se soi, näin nron josta tuli puhelu, mutta kun vastasin niin luuri pimeni. Latasin tuota paskaa läpi yön ja aamulla se herjasi 7 min puhelun jälkeen akkua. Ja nyt se paska sitten sammui, kun siihen vastasin ja kun sen avasin uudelleen katsoakseni kuka soitti, ei näkynyt vastatuissa eikä vastaamattomissa mitään outoja numeroita.. Nyt en sit tiiä kuka soitti ja kun olen odottanut soittoa jo ties mistä niin vituttaa lievästi.


Seksiä, viinaa ja sukupuolitauteja  2

No okei, pelkkää viinaa tiedossa uutena vuotena x)

En saanut ylipuhuttua perheellistyneitä kavereitani (enkä poikaystävääni) uuden vuoden kemuihin, joten joudun jakamaan tämän vuoden vaihtavan illan rakkaan isosiskoni kanssa. Eipähän lopu viina kesken x)

Suunnitelmissa boolin juontia, SingStarin laulamista ja syöpöttelyä. Illan kohokohtana Heurekan suunnilta taivaalle ammuttavat ilotulitteet. Toivottavasti on vain kirkas taivas. Helsingin keskustaan mua ei saa IKINÄ uutena vuotena, siellä lähtee henki. Viime vuonna mua tosin pyydettiin Senaatintorille töihin, mutta jostain kumman syystä en innostunut ajatuksesta leikkiä jv:tä keskustassa vuoden vaihtumisen hetkellä.


Voitto tai ei mitään  2

Olen hirveän kilpailuhenkinen immeinen. En yksikertaisesti kestä häviämistä-missään. En varsinkaan peleissä, siis tietokonepeleissä. Pleikkarilla tullut tänään hoilattua singstaria ja olen hakannut kaikki - paitsi yhdessä biisissä sain pikkuveljeni avopuolisolta turpaan. Indican Ikuinen Virta. Kahdellakymmenellä pisteellä se mut siinä pesi ja se kalvaa mua aika paljon. Kunhan pääsen kotia niin jumakiuta mä vedän tuohon sellaisetkin pohjapisteet perkule, ettei kukaan saa parempia pisteitä siitä x)



Sinulle on yksi uusi tekstiviesti  1

Eilen illalla, hieman ennen klo 18, puhelimeni piippasi. Sain siis tekstiviestin. Mutta puhelimeni tekstiviestimuisti oli niin täynnä, että viestin lukeminen vaati muutamien viestien poistamisen. Kun aloin lukemaan uutta tullutta tekstiviestiä, en sitä mistään löytänyt. Olin sen siis luultavasti poistanut siinä rytäkässä. Vituttaa. En nyt tiedä keltä sain tekstiviestin:/

Tuo viesti kun tuli mun omaan puhelimeen, eikä työkännykkään, joten se on tullut luultavasti joltain sellaiselta, josta en ole vähään aikaan kuullut mitään, koska tulee tekstailtua lähinnä vain työnrolla kun tuo oman nron känny on niin vammainen, etten tykkää sillä tekstailla. Ja tuota työnroa en ole kaikille kavereilleni antanut, vain heille joiden kanssa pidän enemmän yhteyttä.


Viinan kirous  4

Päätin tuossa viime örvellysreissun jälkeen, etten koske enää kirkkaisiin. Eli vodkat yms saavat nyt olla historiaa, ainakin raakana juotavassa muodossa. Eli ei enää vodkasnapseja Jennylle, eikä kyllä mieluiten muussakaan muodossa tuota myrkkyä.

Mutta, kun minun maineeni viinanjuojana on vankkumaton ja laajalle kirinnyt, sain taas tänä joulunakin viinapulloja joululahjaksi töiden kautta. Ensin löysin pakastimestani litran viinapullon ja toisen mokoman löysin jääkaappini ylläolevasta kaapista ja nyt vielä tuo viinapullo jonka sain töistä eräältä asiakkaalta. Enkö saa koskaan rauhaa viinalta!

Mikä siinä on, kun päättää jotain, oli se sitten karkki-tai viinalakko, niin silloin sitä kiellettyä asiaa alkaa virtaamaan. Minen ala!

Edellinen