Suojelusprkl

tauolla oleva blogini, jota kaipaan toisinaan, jossain vaiheessa ehkä palaan:)

Näytetään kirjoitukset syyskuulta 2006.
Edellinen

Möröt tulevat  1

Mulla on tavallista levotomampi mielikuvitus. Enkä sano sitä vain sen tähden, että itse niin ajattelen, vaan kun kaikki sanoo sitä.

Töissä nauratan työkavereitani mitä ihmeellisimmillä tarinoilla. Ja kun aina onnistun eläytymään niihin tilanteisiin niin täysillä, niin porukka on aina kusta olleen. Yleensä pilailen itseni kustannuksella, koska silloin ei tule loukattua ketään, ja mitä kivempaa voi olla kuin saada ihmiset nauramaan:)

Esimerkiksi, kun mä olen kova lyömään päätäni, niin erään päänlyönnin jälkeen naureskelin työkavereilleni, että mulle pitää ostaa sellainen kypärä jossa on leukasuoja. Ne sit oli, että jaa miksi. Kerroin heille, että löin pääni juuri äsken. Sitten ruvettiin heittämään hypoteettisia tilanteita ja mä puin tämän mun mielikuvituskypärän päähäni ja aloin leikkimään ajatuksilla.
Pyysin heitä kuvittelemaan, että meille tulee joku toooosi iso Pohjoismaiden johtaja käymään ja mä menen avaamaan ovea se helvetin iso kypärä päässäni. Tai jos vastaan töissä puhelimeen niin mun pitää hankkia bluetooth koska en pysty pitää puhelinta korvalla. Ja koska lyön usein päätäni myös pöytääni(kyllä sekin on mahdollista) mulla pitäisi olla sellainen tuoli jonka saa tarvittaessa useita metriä maanpinnasta ylöspäin. Ja oikeastaan tarvitsen kyllä koko vartalosuojan, koska lyön myös muita ruumiinosiani joka kulmaan.

Tuo juttu ei noin luettuna kuulosta hauskalta, enkä edes muista mitä kaikkea paskaa selittelin, mutta sen verran naurun käkätystä sain työkavereissani aikaan, ettei kukaan pystynyt vastaa puhelimeen siinä vaiheessa kun se alkoi soimaan. En edes minä.

Niin tuosta mielikuvituksesta. Katselin äsken vihdoin ja viimein LOST:n ekan tuotantokauden viimeisiä jaksoja, koska en niitä kerennyt katsomaan silloin kun tulivat töllöstä. Tämän ja ensi viikonlopun tavoite on siis katsoa ekan ja tokan tuotantokaudet loppuun. Ei vain kerkeä katsomaan niitä silloin kun ne tulevat töllöstä.
Nyt kun olen katsonut nelisen jaksoa niin sammutettuani valot muualta asunnostani, ja kirjoitellessani tämän tietokoneen valossa, alan kuulemaan mitä oudoimpia ääniä muualta asunnostani.

Usein en uskalla mennä nukkumaan, jos olen katsonut jotain pelottavaa ohjelmaa. Saatan tulla koneelle näpyttelemään ja kuuntelemaan musiikkia. Joskus teen niin jopa, jos herään kesken painajaisen. Saa ajatukset muualle:)


Unissakävelyä  4

Heräsin aamuyöstä pissahätään, kävin pissillä ja menin takaisin sänkyyn. Olin painamassa päätäni takaisin tyynylle, kun tajusin ettei mulla ole sängyssä yhtäkään tyynyä. Katsoin lattiat, ettei ne ole sinne tippunut, ei näkynyt. Tongin sängyn peittet, ei löydy tyynyjä.

Lopulta nousen sängyltäni ylös ja pistän valot päälle, katson makuuhuoneen valaistuksessa läpi-ei löydy. Mietin hiljaa mielessäni, minne helvettiin voi kolme tyynyä kadota. Kurkkaan olohuoneeseen ja siellähän ne tyynyt ovat, siistissä nipussa toistensa päällä sohvalla.

Olin nähtävästi unissani raahannut tyynyt olohuoneeseen.

Kivaakin


Unohdetaan kaikki  1

Kävin eilen kaupassa ja tyrkkäsin mun pankkikortin laukun etutaskuun.

Menin kotia ja tein ruokaa, ruoka oli tarkoitus ottaa tänään töihin evääksi.

Aamulla heräsin hyvissä ajoin. Söin aamupalan, join, tappelin tukan kanssa, puin ja meikkasin. Muistin viime tinkaan pakata jv-työpaidan mukaani. Lähdin töihin.

Töissä muistan siinä vaiheessa, kun otan avainkorttia laukustani, että perkule mun eväät jäi. Noh, ei muuta kuin viereiseen leipomoon hakemaan syötävää. Menen kassalle kanafetawrapin kanssa ja muistan siinä vaiheessa, kun mun vuoro tulee, että viddu mulla on pankkikortti laukussa joka on toimistolla. Sanon kassalle, että tulen kohta takaisin.

Haen pankkikortin ja juoksen takaisin leipomoon ja maksan ostokseni.

Vielä kun muistaisin mennä hallille illaksi, vaikuttaa siltä että unohdan vielä senkin:)

Kaiken ihmeellisen sälän mä sitten kyllä muistan. Kuten esimerksiksi jos joku sanoo jonkun osoitteen Helsingistä/Vantaalta niin mä muistan aika suurella todennäköisyydellä isännöitsijätoimiston nimen, joka kyseistä kohdetta isännöi :D

Esim eilen työkamu sanoi jonkun osoitteen ja mä heitin, niin se on varmaan se KH:n isännöimä kohde ja se oli että joo, mistä helvetistä sä sen tiesit x) Ja äsken kävi taas samoin. Miksi ihminen ei voi muistaa niitä tärkeitä tietoja, mutta kaikki tuollaiset "turhat" tiedot kyllä iskostuu takaraivoon:)


Kasvatetaan univelkaa  1

Aivan sairasta tämä mun kukkuminen nykyään. Mun pitäisi mennä viimeistään kymmeneltä nukkumaan arkisin, että saisin tarvittavan unimäärän eli kahdeksan tuntia. Olen nyt reilun viikon mennyt puolen yön aikoihin vasta nukkumaan. Olo on sangen ryytynyt.

Eilenkin olin vasta kahdentoista aikoihin avaimet kourassa tulossa kotia. Nukkumaan aloin puol yksi. Aamulla sitten heräsin "pirteänä" kuudelta.

Tahtoisin mennä tänään aikaisin nukkumaan, mutta on sellainen kutina, ettei se kuitenkaan onnistu.


Säikähdys maksimus  1

Olen reilun viikon päivät pitänyt tuota kielikorua aika vähäsen paikoillaan. Sen eilen pistin vuorokaudeksi takaisin paikoilleen ja tänään olin ottamassa sitä pois. Vaan mitenkäs kävikään. Se ei meinannut lähteä irti. Siis ensin vittuili korun kiinnitys, ja kun sen lopulta sain avattua niin koru ei meinannut irrota kielestä. Siinä hetken aikaa kuvittelin jo kaiken maailman kauhuskenaarioita, että nyt mun kieli joudutaan amputoimaan yms yms. Lopulta sain väkisin revittyä sen korun irti.

Nyt tuo kieli on sit kipeä. Minen tajua miten on mahdollista, että lävistys johon menee koru heittämällä kiinni, tekisin tuollaisen että "kasvaa" umpeen kun koru on paikoillaan. Hassua.


Minäkö impulsiivinen luonne xD  1

Tiistai-iltana kun tuohuksissani ottelin valokuvia mitä irstaimmissa asennoissa, minulta tipahti minun noin vuoden vanha digikamera lattialle ja siitä hajosi optiikka.

Eilen kyselin päivällä hinta-arviota paljon maksaa sen optikan huolto ja arvio oli noin 200-250e. Omavastuu minulla on 100e joten jäin miettimään onko järkeä huoltaa aikoinaan 500e maksanutta kameraa.

Tulin kotia ja rupesin selailemaan mainoslehtisiä. Näin siellä mainoksen Canonin EOS 350D kamerasta. Samalla hetkellä mun eräs valokuvauksesta tietävä mesekamuri ponnahti pitkästä aikaa linjoille ja tuli helssaamaan mua. Kysyin sit häneltä mielipidettä tästä kamerasta ja hän oli sitä mieltä, että se on tosi hyvä.

Eihän siinä mitään, lähdin siltä istumalta kauppaan hakemaan sen kameran. Nyt olen uuden hienon kameran uusi omistaja. Jee.

Saas nähdä koska tuon rikon xD


Pakko pistää vitsi kun pisti hymyilemään  5

Helsingin Citykäytävässä istui somali.
Hän oli asettanut eteensä hatun ja lapun, jossa luki:
'Help me!'
Rahaa ei kuitenkaan tullut juurilainkaan.
Eräs ohikulkenut mies pysähtyi hänen eteensä, otti tussin ja
kirjoitti paperin toiselle puolelle joitakin suomalaisia sanoja.
Somali ei ymmärtänyt mitä lapussa luki, mutta pian hatun pohjalle alkoi kilistä rahaa, jopa seteleitäkin.

Iltaan mennessä hattuun oli kertynyt 40 euroa. Somali pyysi kuppilan vahtimestaria kääntämään hänelle lapun suomenkielisen tekstin. - Ma lähde laiva Tukholma, kun hattu on 50 euro.


Bissehoroskooppi. Mikä bisse olet!  1

Oinas:
Olet KOFF!
Luonteeltasi olet hyvin pikkumainen ja täys jäärä. Et arvosta ketään, et
edes itseäsi. Kärsit paniikkihäiriöistä ja punastut helposti.Olet myös erittäin epähygieeninen ja haiset pahalle!
Onnenkalu: Taikaviitta

Härkä:
Olet Carlsberg!
Omistat hyvin pienet aivot. Et ymmärrä mistään mitään!
Luonteeltasi olet aivokääpiö. Sinulla ei ole ystäviä...eikä tule! Onnenkalu: Ruuvimeisseli

Kaksoset:
Olet Amiraali!
Luonne kuvauksesta sen verran, että sinulla ei ole luonnetta! Olet tyhjäpää
vailla tulevaisuutta! Tärkeintä elämässäsi on TV ja naapurien vakoilu.
Laiminlyöt jatkuvasti hampaiden hoitoa ja sen kyllä huomaa!
Onnenkalu: Rambo-puukko

Rapu:
Olet Olvi!
Jestas mikä LAAMA! Ravusta huomaa mitä tarkoittaa oppimishäiriö :) Kun ei hiffaa niin ei hiffaa! Typerä tyhjyyteen tuijottaja. Uhkapeluri, joka ei koskaan voita.
Onnenkalu: Kukkakeppi

Leijona:
Olet Hard Rock!
Hommaa elämä itelles. Pälättäja joka ei ymmärrä pitää naamaa kiinni,tai sitten ei puhu eikä pukahda.
Poikkeuksia voi löytyä...riippuu geeneistä.
Onnenkalu: Ilmakivääri

Neitsyt:
Olet Lapin Kulta!
Ikuinen haaveilija...hermosairas nysvääjä! Et omaa minkäänlaista hermojen hallintaa. Yleensä hipit ovat neitsyitä. Pitkätukka joka painii pahojen henkisten ongelmien kanssa.
Onnenkalu: Airo

Vaaka:
Olet Aura!
Hyvin sairas ihminen, joka ei ole tervettä päivää nähnyt. Elää elämästään yli puolet lääkärin vastaanotolla. Psykiatrien vakioasiakas.
Sairastaa tauteja joita edes lääketiede ei tunne! Luonteeltaan myymälävarastyyppiä.
Vain meedio voi auttaa sinua!
Onnenkalu: Anustappi

Skorpioni:
Olet Eku!
Pelkistettynä...olet pervo! Salaa tiiraileva itsetunnoton vesipää.´Elämäsi on köyhää ja jopa vanhempasi vihaavat sinua! Tykkäät Katsoa Suomalaisia saippuaoopperoita. Urheilusta et tajua mitään!
Onnenkalu: Tennispallo

Jousimies:
Olet Guinness!
Itsemurhatyyppiä. Et kestä vastoinkäymisiä ja herne menee nenään pienistäkin asioista! Kärsit alenmuudentunteesta ja kavereiden Mielestä olet apina. Elät koko elämäsi (suositellaan) yksin!
Onnenkalu: Lipputangon nuppi

Kauris:
Olet Budweiser!
Mene hyvä ihminen ja katso peiliin. Mitä näet?!? Hyvin ruman
tyhjäpään! Ammatiltasi olet todennäköisesti lappuliisa tai vartija! Roskaruokaa syövä surkea luuseri. Tyypillinen Blues-fani!
Onnenkalu: Taskulamppu

MINÄ ITSE XD
Vesimies:
Olet Karhu!
Suuri osa rituaalimurhaajista ja saatanan palvojista on vesimiehiä. Kulkee aina mustissa ja naama on kuin Rapalan mainos! Lävistyksiä täynnä ja vartalossa typeriä tatuointeja. Tyypillinen ihmisten pilkkoja.
Pelkuri...joka ei uskalla olla oma itsensä!
Onnenkalu: Huulirasvapuikko

Kalat:
Olet Nikolai!
Jumalauta mikä säätäjä! Luulet tietäväsi kaikesta kaiken, vaikka et osaa edes yksinkertaista kertolaskua. Aina esille pyrkivä Typerä hölö! Sanotaan, että poliiseissa ja armeijan kantahenkilökunnassa on Paljon kalat- merkkisiä minimunia ja sössöttäjiä. Ei ihme.
Onnenkalu: Kopiokone


Miksi Suomessa pitää olla niin hyviä bändejä  1

Ensin hurahdin CMX:ään ja ravasin heidän kaikki pk-seudun keikat ja joskus jopa eksyin Kuopioon ja viime kesänä Lappeenrantaan, Juvaan ja Joensuuhunkin heitä piti mennä katsomaan.

Viimeisen kahden vuoden aikana sama ilmiö on ollut Kotiteollisuuden keikoilla, eli kaikki keikat on pakko nähdä. Nyt joulukuussa heillä on keikka Lahdessa ja marraskuussa on pari keikkaa Tavastialla ja tiätty kaikkiin pitää päästä. Toki olivat hekin tuolla Lappeenrannassa, Juvalla ja Joensuussa, kun CMX:n keikoilla ravasin niin heidät näin siinä samalla.

En näe tällaisessa käytöksessä mitään järkeä xD
Pakkomielteitä on monia, minulla se on musiikki.


Edellinen