Suojelusprkl

tauolla oleva blogini, jota kaipaan toisinaan, jossain vaiheessa ehkä palaan:)

Näytetään kirjoitukset kesäkuulta 2006.

Kaikki kusee jossain vaiheessa-aina!  1

No niin. Tänään piti olla tolkuton hässäkkä, mutta se sitten hyytyi hieman.

Kaikki lähti kusemaan oikeastaan jo siinä vaiheessa, kun olin lähdössä kotoa junalle. Avasin ulko-oven, kunnes tuli jostain takaraivosta tunne - missähän muuten mun koti-avaimet on?!?!
Menin takaisin sisälle ja etsin asunnon läpi, tongin repun ja tongin laukun joka oli olkapäällä-ei löytynyt avaimia. Ajattelin, ettei ongelma ole tämän suurempi, poikaystävällä on mun avaimet ja näen hänet kohta, joten saan ne hältä tarvittaessa lainaan.

Menin takaisin ovelle, astuin rappukäytävään, pläjäytin oven kiinni. Kuului outoa kolinaa. Avaimet, perkele ne on jossain, mutta missä?! Tunnustelin laukkuani, ei ole täällä, katseeni nousi ulko-oveni kahvan korkeudelle ja kas kummaa - avaimet olivat lukossa kiinni. Olin siis jättänyt koti-avaimeni oveeni tullessani kotia. Onneksi kuulin ne avaimet, olisi muuten ollut minimaallisesti sisustettu asunto kun kotia seuraavan kerran menen. Ja onneksi kukaan ei ollut napannut niitä ovesta itselleen sinä aikana kun hääräilin omiani kotosalla.

Junassa rupesin kirjoittamaan tekstiviestiä Takulle. Ongelmia ilmeni siinä vaiheessa, kun painoin lähetä-nappulaa ja aloin selailemaan mun puhelinluetteloa.
Taku on tässä vuosien varrella vaihtanut numeroaan, olen kyllä aina päivittänyt sim-kortille uudet nrot (poistanut numeroita sitä mukaan, kun porukat niitä on vaihdellut, mutta en ole puhelimen muistista niitä tajunnut/jassanut poistaa)...mutta, kun mulla vaihtui sim-kortti maanantaina, jouduin kikkailemaan uudelle sim-kortille numerot vanhan kännykän muistista. Eli siirsin kännykän muistista nrot tuolle uudelle sim-kortille ja sieltä tuli kaupanpäälle miljoona numeroa jotka olen poistanut jo vuosikausia sitten.
Joten ei mulla ollut kuin kolme eri puh.nroa Takulle. Eihän siinä mitään, pistin viestiä jokaiseen niistä nrosta. Jostain tuli vastaus, että mulla on väärä nro, vaikka todellisuudessa sillä jollain oli mun kaverin iäisyyden vanha nro käytössä nykyään.
Lopulta oikea kaveri pisti viestiä, varttia vaille kasi, ettei hän saanut lapselleen hoitajaa. Hänen äiti oli tehnyt källit ja unohtanut, että sen piti olla lapsenlikka tänään. Eli ei viehunut Viikate tänään. Kunhan ei peru Tuuliajolla-kiertueseuraansa niin sitten ei ala vituttamaan.

Käytiin kahtomassa tuo Poseidon, joka oli muuten aika paska. Elkee hyvät ihmiset maksako tuollaisesta. Tuollaiseen sontaan syytävät miljoonia dollareita, o ne amerikkalaiset sitten hömelöä kansaa.
Leffasta suunnattiin yhdelle ja sieltä metrolle. Metroasemalla oli jumalattomasti hevareita. Ja minähän sovin joukkoon, kuin nyrkki silmään. Olin tapani mukaan pukeutunut, kuin olisin hautajaisiin menossa-elikkäs mustaan.

Siihen meidän viereen tuli joku mamma, joka oli aiiivan tolokuttomassa kaatokännissä. Ei meinannut pysyä paikoillaan, kun horjui viiden metrin säteellä jokaiseen ilmansuuntaan. Kun hän läheni raidealuetta, mun oli pakko ottaa häntä olkapäästä kiinni ja ohjata hänet toiseen suuntaan. Olisi voinut helposti horjahtaa raiteille ja metro olisi tehnyt häneen lähempää tuttavuutta.

Siinä hää kertoili vähän omasta illastaan, ja kun metro tuli hän pyysi mua auttamaan hänet sisälle, ja minähän autoin. Istutin sen mun viereen istumaan ja sain urkittua, että hän on menossa Konalaan. Hyvä niin. Toivottavasti tajusi jäädä oikealla asemalla poies.

Mutta mä lähden nyt halailemaan tyynyä.


Kirveellä työtä  4

Olen nyt kahtena iltana/yönä kuunnellut, kun jonkun helvetin munanjatkeen varashälytin ulvoo pihalla.
Eilen teki mieli ottaa mun levytanko ja mennä sen kanssa muotoilee sen kotteron pellit uuteen malliin, mutta en sitten jaksanut, olin liian väsynyt.

Hitto kun on muutenkin saanut tosi huonosti unta, niin pitää tuollainenkin häiriö tulla. Ikkunoitakaan ei voi pitää kiinni, kun asunnossa on kuuma kuin helvetissä, joten se varashälyttimen ulvonta kuuluu aikas selkeästi mun asuntoon.

Toivottavasti ensi yötä en ole kotonani.

Huomenna pääsee Suomenlinnaan:) Jee. En olekaan käynyt siellä sitten ala-asteen.
Ensi viikolla pitää varmaan majottautua Seutulaan, kun vanhemmat katoavat Ruotsiin viikoksi äitin siskon eli mun kummitädin tykö. Ei tarvitse ainakaan kuunnella tuota helvetin autonhälärin ulinaa!!


Tehdään testi  3

Kuinka pitkään kestää, että tulee ensimmäinen: Saax mä sun HC Porn-kansiion koodit, saax hei ihqqqqqq....

No ensimmäinen pikaviesti asiaa koskien tuli alta minuutissa...

Jatkoa odotellessa...

15:42 Joku onneton tampio pommittelee mua jatkuvasti ja yrittää urkkia koodia...Muutaman vittumaisen pikaviestin lähetys ja taisi poju tajuta, etten ole antamassa koodia.

illemmalla: eräältä keskusteluiden "vakkari" ketulta tuli viestiä myös, että ei lankea pyytämään multa koodia. Hyvä niin, koska en sitä koodia olisi antanutkaan x)

8:05 hylkäsin juuri jonkun kaveripyynnön. En kaipaa kaveripyyntöjä.


Paskotaan rautaa  1

Onnistuin vihdoinkin tekemään sen, jonka muut ovat tehneet ennen minua.

Eilen illalla söin mehujäätelön(Pirkan Ampparin - on muute ihan paras) otin kielikoruni pois, koska en tykkää syödä varsinkaan mehujäätelöä koru suussa.

Muistin jopa laittaa korun takaisin, mitä en reilu viikko sitten muistanut tehdä, mutta olisi ollut ehkä parempi, jos en sitä olisi nytkään muistanut tehdä.

Aamulla heräsin tavallista aikaisemmin. Tein vadelmasmoothien, lusikoin sen suuhuni ja rupesin ihmettelemään, kun kielikoru tuntuu jotenkin oudolta. Tunnustelin sitä ensin kielellä, sitten sormilla, ja perskule sentään se helvadan kiinnityspallo siitä päältä oli kadonnut.

Tulen siis lähipäivinä paskomaan rautaa. Kivaakin.


Voihan Alias  1

Olipas Aliaksen viimeinen tuotantokausi pettymys. Tuossa juuri katsoin viimeisen jakson ja jäi jotenkin plääh-olo. Tuossako se nyt oli...

Harmittaa, että tuo lopahti noin pahasti. Oli ainoa sarja, johon pitkästä aikaan jäin pahasti koukkuun. Sitä ennen oli C.S.I, jota tuli seurattua mutta sekin jäi sitten unholaan.

Viimeisin koukutus on ollut Prison Break, joka tosin ei tule vielä Suomessa ja Lostiakin tullut katseltua.

Tuo Prison Break oli ihan ok alkuun, mutta siinä alettiin hieman liikaa venyttämään juonta ja ekasta tuotantokaudesta olisi hyvinkin voinut poistaa kymmenisen jaksoa. Minkä takia alkaa pilaamaan hyvää ideaa pitkittämällä juttua? No rahahan siinäkin ratkaisee, mutta onko se sen väärti, että katsojat kyllästyy ja ehkä lopettaa sarjan seuraamisen.

Ainoa sarja johon en vielä ole kyllästynyt on Simpsonit. Sitä jaksaa katsoa vaikka uusintoina, joka on mun tapauksessa todella paljon sanottu, minä kun harvoin katson mitään leffaa/ohjelmaa kahdesti.
Ainoa elokuva, jonka olen nähnyt valehtelematta lähemmäs sata kertaa, on Tim Burtonin Beetlejuice. Ihan kipeän hyvä elokuva-ottaen huomioon, että se on 80-luvulla tehty pätkä.

Muutenkin Burtonin tekemät pätkät ovat sen tyylisiä, että ne uppoo muhun kuin mulkku homon perseeseen.

Noh homoista kun tuli kerran puhe, taidan mennä nukkumaan. Ja ei, tuossa ei ollut mitään logiikkaa:)


Mennään painimaan  2

Ei sit vissiin tarvitse pitää lyhythihaista paitaa päällä vähään aikaan.

Sain söpöön kuntoon oikeanpuoleisen käden eilen Apulannan keikalla. On kainalosta melkein ranteeseen asti tasaisesti pientä ruhjetta/mustelmaa.

Oltiin kavereiden kanssa baaritiskillä odottamassa juotavaa.
Yht´äkkiä näen sivusilmällä, kun mun vieressä oleva ukko tinttaa mun miespuolista kaveria ja se lentää maahan. Tämä tuntematon ukko lähti vielä perään painimaan, mutta nappasin sitä rihveleistä ja revin sen pois kaverin päältä. Laitoin sen nättiin pakettiin ja huusin, että nyt loppu riehuminen. Sit meni hetki ja jo tuli Hotellin poket noukkimaan tämän paketissa olevan ukon sekä sen kaverin pois. Yritti sen kaverikin jotain alkaa siinä tönimään huonolla menestyksellä.


Pallot kateissa  1

Miten kukaan voi unohtaa pentankipallon takin taskuun?
Minä voin:D

Tuossa työkamulle äsken hehkuttelin, että ostin petankipallot eilen. Se muistutti, etten tunge niitä palloja taskuihin, ettei ne häviä. Tähän on ihan oma tarinansa:

Oltiin pari vuotta sitten pelaamassa työporukalla petankia tällaisessa firma-liigassa. Siinä sitten pelattiin jotain joukkuetta vastaan, heittettiin kuulat kentälle ja alettiin laskemaan pisteitä. Siinä vaiheessa, kun pallot oli jo otettu pois kentältä, hokasin että mullahan on yksi pallo mun takin taskussa.

Ei siinä mitään voinut enää, kun pisteetkin oli jo jaettu, naureskelin vain että Hupsan.

Tulen kuulemaan tuosta episodista lopun elämäni.

Jenny - meidän pallojemmari


Postimaksukonehässäkkä.  5

Työkamu heitti mulle kirjekuoren, jossa oli kaksi vhs-kasettia. Kuoressa oli lähettäjän ja vastaanottajan tiedot.

Ajattelin, että se ei osaa käyttää postimaksukonetta(kun meidän miehet on hieman toivottomia noiden toimiston härveleiden kanssa välillä) joten en asiaa sen tarkemmin kysellyt.
Menin postimaksukoneen äärelle, punnitsin kuoren ja frankkasin irtotarraan hinnan 3,70€

Olin kiinnittämässä tarraa kuoreen, kun tajusin siinä olevan jo saman suuruinen postimaksuleima-leimattuna vaaleanruskean kirjeen pohjalle.
Vähän aikaa toisen työkaverin kanssa ihmeteltiin, mistä se leima siihen kuoreen oli ilmestynyt kunnes saatiin selvitettyä toisen työkamun kautta Keravan toimistolla olevan myös postimaksu kone. Siinä vähän aikaa pähkäiltiin, mitä tehdään nyt kun on 3,70€ turha postimaksutarra ja hihkaisin tälle Keravan aluepäällikölle(kun juteltiin toisen työkamun kanssa sen kaa puhelimessa kaiuttimen kautta), että mä voin lähettää mun pikkuhousut sille postissa.

Että taas lähti sitten mopo käsistä. Maanantai-mikä ihana tekosyy olla aivot narikassa.

Viime maanantaina työkaverit pyysivät mua poistamaan meidän neukkarin tv-video yhdistelmästä vhs-kasetin, kun eivät sitä saaneet sieltä ulos. Siis kaksi miestä, eikä kumpikaan saanut vhs-kasettia pois videoista.-Pyydetään naista jeesiin.

Ajattelin ongelman olevan vaikeampi, joten otin ruuvimeisselin mukaani. Pojut siinä vieressä naureskelivat, että sitä otetaan järeät työkalut heti käyttöön, mutta lähtivät aika pian pois, koska heillä oli muuta menoa.
Huusin vielä heidän perään, että onko tuo kasetti kovinkin tärkeä, että jos revin sen väkivalloin ulos-mutta totesivat vain, ettei se ole meidän omaisuutta.

Menin neuvotteluhuoneeseen. Kyyristyin tämän teeveen eteen. Havaitsin heti ettei siinä ollut virtoja päällä. Tarkistin johdot ja painoin virrat päälle. Sitten painoin videoiden ejekt-näppäin ja kas kummaa, kasetti tuli kuin tulikin kiltisti ulos.

Kuka vielä väittää, ettei naiset ymmärtäisi elektroniikan päälle mitään xD


Elämä on  2

Sitä saa mitä tilaa. Työkamut lähti käymään kaupassa, kysyivät sitten tarviinko mä mitään sieltä. Sanoin että joo, tuokaa mulle elämä.

Tulivat äsken takaisin. Läppäsivät mun pöydälle pienen koskenkorvapullon, nauroin että joo, no niin kiva kiva. Sitten hokasin, että siinä oli alla kortti, kortissa teksti: Elämä on Ihanaa. Että toivat sitten mulle elämän...jee


Ei tullut vittuilua ei  3

Oliskohan ollut ensimmäinen kerta kun Hynynen ei vittuillut mun, heidän kotisivuille, lähettämälle viestille. Niin eikä tuota mun viestiä oltu muokattukaan näköjään xD

KYSYMYS: Jo on kumma, kun nainen kysyy kohteliaasti saako kurkata Jouni-pojun hameen alle, niin tulee jyrkkä-Ei. Mutta miesten kyllä annat hivellä karvaisia jalkojasi ja ottaa valokuvia hameesi alta. Tuo on kyllä väärin, niiiiin väärin. Meinasi mennä tyystin keikkafiilikset tuosta Ei:stä. Onneksi harmittomat laulun sanojen unohtelut piristivät mielen. Kjeh. No paljastaisit nyt, oliko siulla siellä koulumekon alla alushousuja. Sitä olisin vain kurkannut, kun siihen lupaa kysyin. Ei sillä, että tuolla tiedolla viisaammaksi tulisin, jäi vain vaivaamaan. Miltäs tuntui korkata Virgin Oil:n lähes neitsyyllinen lava? Näytitte ainakin kovasti nauttivat soittamisesta, vaikka milloinpa te nyt ette siitä nauttivan näyttäisi. Oli mukava nähdä (ja varsinkin muistaa keikka vielä kotiin päästyäkin) teidät pitkästä aikaan, johan tässä meinasi vallan ikävä tulla. Terkuin, "Katkera" hameen alle kurkkaaja

VASTAUS: Ei siellä mitään alushousuja ole, eikä kyllä mitään katsomistakaan. Hikiset munat. Ketä ne nyt voi kiinnostaa? Virgin Oil oli kyllä todella hyvä paikka soittaa. Olimme yllättyneitä.