Suojelusprkl

tauolla oleva blogini, jota kaipaan toisinaan, jossain vaiheessa ehkä palaan:)

Näytetään kirjoitukset heinäkuulta 2008.
Edellinen

Vuoden onnistumiseni  4

Pakkaat huolellisesti pitkän työpäivän kamat mukaan: eväät reppuun, vaihtokengät reppuun ja perse fillarin selkään.

Köpöteltyä muutamisen tunnin (9,5tunnin työpäivästä, joka käsittää 99%sesti kävelyä pisteestä A pisteeseen B ) ajattelet vaihtaa kenkiä, ettei jalkapohjat kipeytyisi. Menet pukukaapille, otat repun jossa on huolellisesti pakatut vaihtokengät ja havaitset pakanneesi eriparikengät mukaasi.

Oli hiukan hauskaa tuon töppäykseni tähden. Yks FF:n työntekijä ihmetteli mille repeilin, kun se oli samaan aikaan pukkarissa mun kanssa ja kerroin sille sitten naurunremakkani syyn sekä näytin nämä eriparikengät sille ja sekin alkoi nauramaan.

Huomenna aamulla pitää katsoa hieman tarkemmin mitä kenkiä pakkailen reppuuni x) Voi meinaan hiukkasen vituttaa, jos pitää 12h köpötellä samoilla kengillä, siinä meinaan tulee jalkapohjat kipeäksi kun tuollaista (40h 4päivässä kävelyä) ei harrasta kovin montaa kertaa vuodessa.


Ennustuksia  3

Vuoden päähän lokakuuhun kaavailtu ruuan arvonlisäveron alennus ei tule näkymään kuluttajien kukkarossa sentin vertaakaan.
Kyllä kauppiaat ja kumppanit keksivät keinot, että tuo veronalennus tulee heidän rahapussiinsa, eikä tule näkymään kuluttajahinnoissa. Tai näin voisinma kuvitella.

Olen edelleen sitä mieltä, että ainakin vihanneksien ja hedelmien verotusta tulisi keventää ja karkkien/sipsien/muiden epäterveellisten turhuuksien verotusta koventaa. Jos joku (=lue: mm. minä eturivissä) haluaa survoa suuhunsa karkkia ja muuta mässyä, tulisi siitä maksaa kovempi hintakin, kuin terveyttä edistävien tuotteiden suuhun survomisesta.

Katsellaan vuoden päästä lokakuussa, kuinka ennustukseni käy/ei käy toteen. Huvitti vain aikoinaan kampaamopalveluiden arvonlisäveron alennus, koska se meni suoraan "hinnankorotuksissa" ja rahat näkyivät vain palvelua tuottaneiden tilinauhassa, ei kuluttajien kuontalon kohentamisessa...


Helteiden haittavaikutukset  4

Ilmeisesti pääkoppani sisällä on tapahtunut jotain hellevaurioita, koska ostin eilen polvimittaisen hameen ja tänään ajattelin pistää sen jopa päälle, kun lähden pienimuotoiselle reissulle.

Viimeksi olen pitänyt jotain mekon/hameen kaltaista vaarin hautajaisissa yli 10v sitten ja silloinkin pakotettuna. Sitä ennen olen pitänyt moisia ehkä kapistuksia esikoulussa, jos sielläkään.

Taidanpa jättää pikkuhousut alta pois, niin ei tule pimpalle kuuma. Tosin sit pitää huolehtia siitä, ettei tuuli puhalla hametta korviin tai itse ala pyllistelemään siten, että pikkuhousujen uupuminen näkyisi väärille tahoille.


Ajatus numero 904279  3

Olen usein pohtinut sitä, mikä saa naisen mäkättämään miehelle siitä, jos mies jättää vessanpöntön istumaosan ylös kusemisen jälkeen. Eikö se ole parempi niin, että se unohtuu ylös toimenpiteen jälkeen, kuin se että sitä ei muista ylipäätään nostaa? Eihän miehetkään valita meille siitä, kun joka kerta laskemme pöntön istumaosan alas, kun me käymme pissalla.

Ainoa asia joka näin äkkiseltään tulee mieleen, joka aiheuttaa ihmetystä ja kiukkua, on se että käyttää viimeisen palan vessapaperista ja unohtaa AinA(ei siis vahingossa, vaan ihan säännölliseksi muodostuneena tapana) pistää uuden vessapaperirullan veskipaperitelineeseen. Onpa sitten tosi kiva lähteä ripulipaskaisten perskankkujen tai menkkaverisen pillun kanssa housut kintuissa etsimään paperia ympäri asuntoa, jos ei vaikka jostain syystä tiedä missä vessapaperit on jemmassa.

No okei, kyllä mua vähän vituttaa sekin, jos on vääntänyt tortut pönttöön eikä ole siivonnut vauhtiraitoja pois pöntöstä toimenpiteen jälkeen...

Syy moisille oudoille ajatuksillekin löytyy...


Vittu jee ja kivat sulle nulikka  6

Eilen illalla epiloin säärikarvani pois ja tein oliiviöljystä ja sokerista kuorintavoiteen jaloilleni ja levitin mömmön hieroen iholleni. Annoin vaikuttaa ja huuhtelin pois, sain sääreni pitkästä aikaa todella pehmoiseksi ja siloiseksi. Rasvasin jalkani vielä ennen nukkumaan menoa ja aamulla sain nauttia pehmeistä sääristäni.

Puin ylleni pyöräilyshortsit ja muut härpäkkeet ja lähdin fillaroimaan auringonpaisteeseen kohti lapsuudenmaisemia, äitin ja iskän nurkkiin lojumaan.

Puolivälissä matkaa olin ylittämässä ajotietä, katsoin huolellisesti ettei tullut autoja mistään ja ylitin tien. Näin edellä tulevan kolme naperoa ja menin lähemmäs reunaa ajaa, että mahduttaisiin kaikki kääntymään omille suunnillemme, koska tuosta ei voinut ajaa kääntymättä kun suoraan mentäessä vetäisi pusikkoon ja jos sen läpi pääsis niin olisi autojen liikenneympyrässä.
Eikös yksi näistä naperoista vetänyt sit suoraan päin mua fillarillaan ja sen maastopyörän eturengas suoraan mun sileetä säärtä päin. Hän totesi vain "sori, mulla on outo pyörä alla" Eli ei saanut pyörää käännettyä tai jarrutettua vaan veti ihan suoraan sen sijaan, että olisi kääntynyt kuten tuossa kohtaa olisi pitänyt tehdä, eikä vetää suoraan päin toista fillaroitsijaa.
Sanoin ettei tuo mitään ja jatkoin matkaani. Tiedä mitä kaikkea paskaa tuossakin renkaassa oli, joka rikkoi mun säären ihon ja teki siihen kivat naarmut - tuosta tulee jäämään kiva arpi jalkaan pitkäksi aikaa. Mulla kun on sellainen iho, että naarmut eivät kovin nopeasti parane ja jää herkästi arpia...

Joku vajukki ajo fillarilla mun säärtä päin.
Joku vajukki ajo fillarilla mun säärtä päin.

Jokohan NYT olisi tämän vuoden kolarointisaldo täynnä, alan jo menee sekaisin laskuissa näiden tunarointien suhteen...


Kohtalon ivaa  6

Sen kerran, kun ottaa itseä niskasta kiinni ja ottaa yhteyttä tiettyyn tahoon, niin tämä taho on kesäloma-ajan kiinni.

Kun kerrankin rohkaisi mielen ja olisi tehnyt asian, joka olisi pitänyt tehdä jo aikoja sitten, niin sitten joutuu odottamaan ja kerätä uudelleen rohkeuden tehdä sama asia. Arvasin, että tässä käy näin.



Erireilu katti  6

Laitoin vesilasini lattialle, kun söin aamupalaa sohvalla samalla kun näpyttelin tietokonetta. Ihmettelin kun jostain alkoi kuulua outoa lipitystä ja huomasin Pedon juovan mun lasista Mun vettä.

http://www.city.fi/antitv/klippi/18367/

Vaikka jotku tykkääkin antaa lemmikkieläintensä nuolla karvaisten haarojensa kielipesun jälkeen omaa naamaansa, niin mä en suostu juomaan samasta lasista vettä josta olen juuri yllättänyt kissani juopottelemasta. Ihmeellisiä nuo rontit. Kaikenmaailman vedet kelpaa - paitsi se omalla paikalla olevan vesikipon vesi. Mielummin juovat lattiakaivostakin vettä, kuin omasta vesikiposta.


Nopeantoiminnanjoukot by Tanja Karpela  4

Pitäisiköhän ehdottaa, että tietosanakirjaan laitetaan Karpelan valokuva, kun luetaan tietoa nopeantoiminnanjoukoista?

Mä olen luullut, että olen itse nopea suhdeasioissani ja uusiin suhteisiin ajautumisessa, mutta en mä sentään ihan Tanjaa voita. Varsinkaan mitä tulee yhteenmuuttoon.
Tanjan tuoreimman suhteen avioeron voimaanastumisesta on aikaa 33päivää ja Tanja menee avoliittoon uuden ukkelinsa kanssa. Fiksua? - Ei mun mielestä. Mahtaa olla n. 10-vuotiaiden lastenkin mielestä tosi kivaa, kun kotiin muuttaa vähän väliä uusia miehiä asumaan duunailee äippää.
Tosin mikä minä olen mitään tuollaisiin lapsijuttuihin kommentoimaan, olen elänyt lapsuuteni turvallisesti yhden isän ja äipän hoivattavana eikä itselläni ole omia lapsia. Joten en voi tietää miltä lapsista tuntuu tuollainen.

Tuntuu jotenkin teiniltä, tai en tiedä oikein mikä sana tuota voisi kuvailla kunnolla, tuollainen että vaihdetaan ukkoa kuin sukkaa ja tehdään se viedä oikein median parrasvaloissa paistatellen. Luulisi siinä vaiheessa, kun on jo tosiaan lapsia, ottavan hieman rauhallisemmin parisuhdeasioissa, eikä suinpäin säntäillen muutella yhteen ukkojen kanssa. Tai no mistä mä voin tietää tuonkaan suhteen taustaan, mutta tuntuu silti jotenkin typerältä tuon ihmisen käytös ja sitten kun vielä media oikein korostaa tuota typeryyttä vielä.

Ihanaa moralisoida muita, kun on itse näinkin täydellinen x)


Edellinen