Suojelusprkl

tauolla oleva blogini, jota kaipaan toisinaan, jossain vaiheessa ehkä palaan:)

Näytetään kirjoitukset tammikuulta 2009.
Edellinen

Vain otettu lääke auttaa  3

Oli aamulla aikainen herätys ja katselin, että pakkasmittari huutaa -18astetta. Ei muuta kuin paksut sukkahousut jalkaan ja kahdet päälihousut ylle ja nokka kohti hallia. Hallilla hokasin noin puolivälissä ensimmäistä rupeamaan, että niin oishan mulla ollut kotona ihan kunnolliset toppahousutkin. Eipä taas käynyt mielessäkään, että mä omistan tuollaiset:D

Josko huomenna sitten muistaisin tuon, niin ei tarvitse potea kylymää. Meinas tulla vilu jossain vaiheessa.


Oliko tämä oikeasti joku yllätys/uusi tieto  3

Atsoväreistä käyttäytymishäiriöitä!

Elintarvikkeissa käytetyt atsovärit voivat aiheuttaa allergiaa ja käyttäytymishäiriöitä.

Atsovärejä käytetään tavallisissa elintarvikkeissa tuotteiden värin parantamiseksi. Niitä on muun muassa juomissa, välipaloissa, leipomotuotteissa ja karamelleissa.

Brittiläisen Lancet-lehden julkaiseman uusimman tutkimuksen mukaan atsovärit saattavat allergian lisäksi aiheuttaa lapsille keskittymisvaikeuksia ja ylivilkkautta.
http://www.iltalehti.fi/ulkomaat/200901309006303_ul.shtml

Johan tuosta on ollut jo vuosia sitten puhetta, että noiden epäillään aiheuttavan ylivilkkautta. Ylipäätään lisäaineet/karkeissa olevat väriaineet eivät voi olla terveellisiä oikeastaan kenellekään. Toivottavasti vanhemmat nyt ymmärtäisivät sen, ettei ole terveellistä tyrkyttää lapsille karkkia heti kun he voivat alkaa syömään kiinteetä ruokaa ja kävelemään. Sitä paitsi karkit aiheuttaa addiktioita, ainakin mulle:(


Nyt meni kuppi nurin  6

Olin viime viikolla kuumeessa ja soitin työterveyshoitajalle, että saisinko saikkua. Se kirjoitti mulle poissaolotodistuksen (en muista enää mitä lapussa luki, mutta kyseessä ei ole mikään virallinen saikkutodistus) toimitin lapun areenalle, koska siellä vaativat saikkutodistuksen poissaoloista, tai sit tulee jotain huutoa perästä/eikä makseta "liksaa".

Tänään sain sitten Staffpointin palkanmaksusta viestiä, etteivät voi maksaa mulle liksaa noilta päiviltä, koska tässä työterveyshoitajan kirjoittamassa lapussa ei lue syytä/diagnoosia, siitä miksi olin poissa töistä.

Jos helvetti vuokratyöläisille ei ole järjestetty omaa työterveyshuoltoa ja vaaditaan kuitenkin jokaisesta poissaolosta saikkutodistus, niin onko oikeutta vaatia virallisia lääkärintodistuksia? eli sen takia pitäisi raahautua joko yksityiselle (maksaa itsensä kipeäksi) tai mennä jonottamaan kunnallisen päivystykseen useaksi tunniksi. Meillä on päivätöissä sellainen käytäntö, että sairausloman saa kun soittaa työterveyshoitajalle, joka kirjoittaa saikkua tarvittaessa. En todellakaan lähde raahautumaan kuumeessa turhaan lääkärille, jos ei ole sellainen olo että nyt on päällä jotain muuta kuin pelkkää kuumetta/flunssaa.


Oksetus  9

Vois jäädä multa syömättä näiden annos. Teki jotenkin pahaa, kun tuo reippaasti isokokoinen poika mätti hirveen satsin majoneesia ranskalaistensa päälle. Kaikkea paskaa sitä ihmiset suostuu elimistöönsä mättää, jotku vielä säännöllisesti joka päivä. Ei pitäisi arvostella toisia, mutta pistää miettimään että voivatko tuollaiset ihmiset hyvin, jotka vetää tuollaista paskaa päivittäin hyvällä omatunnolla. Mulla menisi vatsa ainakin ihan tukkoon ja voisin pahoin, jos pitäisi vetää tuollaista mättöä edes kerran viikossa. Ylipäätään jotku ranskalaiset majoneesin kera on ehkä hirveintä moskaa, jota äkkiseltään keksin jota voisi syödä "ruokana".


Ei helvetti  3

Työkaveri kysyi eilen multa onko mulla mitään tavaratoimitusta Turkuun kun oli menossa moikkaa turkulaisia, heitin hälle vaan "joo, vie sinne pernaruttoa." Äsken se sitten kysyi että mistä mä olen oikein kotoisin, kun kuulostan kuulemma välillä ihan turkulaiselta ja epäili hetken aikaa, että olisin Turusta kotoisin mutta mun eilinen heitto hieman riiteli tämän asian kanssa.

En tiedä kumpi olisi kamalampaa, se että passissa lukee syntymäpaikan kohdalla Turku vai se, että siinä lukee Ruotsi.


Kiikun kaakun  1

Rupesin aamulla vakavasti pohtimaan sitä, pitäisikö laittaa salikortti pariksi kuukaudeksi vuokralle, koska ei tää hemmetin päkiä näytä paranevan edes sillä, ettei käy monta kertaa viikossa jumpassa. Toisaalta taas, jos kävisi rehellisesti salilla vain nostelemassa rautaa, niin tuolla kintulla voisi tehdäkin jotain mutta tämä vaatisi sen, että saisin itseni ylös aamuisin. Iltaisin en salille mene, liikaa immeisiä. Tosin nyt keväällä tuolla on varmaan innosta piukeena jo aamusta lähtien kaikki uudenvuodenlupauksen tehneet rehkimässä.

Kaikki ryhmäliikuntatunnit ovat sellaisia, joissa pitää olla joko hetkellisesti tai koko hemmetin tunnin päkiöiden päällä pomppimassa, enkä jaksa tuota kivuntunnetta. Lääkäriinkään en jaksa mennä, kun ne vaan määräilee jotain tappolääkekuureja. En sit tiiä olisko joku urheilulääkäri mun tapauksessa parempi vaihtoehto, ehkä niillä on enemmän kokemusta tämänkaltaisista vaivoista. Pitänee selvittää vakuutusyhtiöstä, tuleeko ne maksumieheksi.

Vituttaa vaan maksaa 74euroa siitä, että saa kävellä haikein mielin salin ohi itse kykenemättä osallistumaan niille tunneille, joille haluaisi.


Öööh mitä vittuu?!?  8

Matala naisten libido kutsutaan kuin Hypoactive Sexual Desire Disorder (HSDD) siten, että lääkärit ja tutkijat. Tutkimus osoittaa, että lähes 34% Amerikan naiset kärsivät alhainen seksuaalinen asemaan ja vaikeuksia orgasmia. Muut liittyvät ongelmat ovat tuskallisia intercourse, jota esiintyy lähes 15% naisia. Itse alhainen libido on yksi yleisimmistä Seksuaaliongelmat naisilla, ei vain Yhdysvalloissa, mutta myös kaikkialla maailmassa.

American Psychiatric Association tai KHT määritellään HSDD kuin vähän tai ei halu seksuaaliseen kanssakäymiseen sekä vähentynyt seksuaalinen fantasioita. Mutta tämä ei voida pitää yleispalvelujenmääritelmää, kuten seksuaalinen käyttäytyminen naisia vaihtelevat iän ja muut ulkoiset tekijät. Esimerkiksi tutkimukset osoittavat, että naiset, jotka ovat tyytyväisiä, mieti sukupuoleen useammin, kuin niiden kanssa, jotka eivät ole heidän parasta aikaa. Se on usein käynyt ilmi, että sukupuolinen sitoutumista tarjoaa mukavuutta aikoina hätä-ja kriisi, mutta naiset ovat erilaisia kuin seksuaalinen edun kannalta.

Nyt meillä on jotakin enemmän huolestuttavaa, että meillä olisi täällä. Siksi, että wavering luonne naisten libido, on vaikea vahvistaa standardin alhainen libido tai häiriintyneiden seksielämääsi. Jotkut naiset, jotka ovat huomattavasti harvoin sukupuolielämää sanoa, että he ovat fyysisesti tyytyväinen. Nyt valitettavasti ei ole asteikkoa mitata. Nainen, hänen seksuaalisen asema on lähinnä hänen tunteita. Samoin hänen seksuaalista tyydytystä on suurin osa, joka johtuu hänen emotionaalista tyydytystä myös. Naiset ovat todella kummallisia olentoja, miehet ajattelisi.

Itse asiassa, jos nainen on edessään ongelma, joka on huolestuttavaa riitä hänelle,sitten voimme aikavälin se seksuaalinen ongelma. Jos nainen ei tunne kiirettäsi painua pehkuihin hyvin usein, voimme varmasti sanoa, että hän on kärsinyt alhaiseen naisten libido tai Hypoactive Sexual Desire Disorder (HSDD).

Nykymaailmassa nainen helposti taipumus olla väsynyt, koska on paljon tehtäviä, että hän on pelata. Psykologinen vaikutus rasittavan elämä alkaa kertoa että sukupuoli elämän nainen. On useita asioita vying hänen huomiota, joten hänen osa-tajuissaan mielessä, hän työntää sukupuolen viimeisenä. Mitä nainen tarvitsee suoraan puhua hänen kanssaan lääkäri, kuinka hän voi olla täyttävät seksielämääsi. Masennus olisi puututtava hyvissä ajoin, jotta pitkän aikavälin vaikutukset naisten libido. Miesten tulisi myös olla tietoisia, jos niiden kumppanit ovat uhreja HSDD ja toimii sen mukaisesti.
http://www.articlesnatch.com/fi/Article/Low-Female-Libido--A-Study/420326

Onko tuo teksti käännetty jollain netin ilmaiskäännösohjelmalla siten että tuo koko teksti on lisätty siihen ja painettu "käännä"-nappulaa ja näin homma toimii:D

Tai sit mulle on iskenyt parin tunnin sisällä joku pahemmanluokan aivovamma, koska en ymmärtänyt tuosta tekstistä juuri mitään:D:D


Pitäisköhän huolestua  4

Vastasin tuossa hetki sitten työpuhelimeeni pelkästään firman nimellä ja soittaja oli mun kuopiolainen työkaverini, jonka kanssa juttelen lähes päivittäin, joskus useita kertojakin. Hän siinä sitten tokaisi "Saisko Jennylle" sanoin hieman nolona, että no se olis Jenny puhelimessa jo ja tää sälli naurahti, että mun ääni kuulostaa ihan hassulta. Sanoin ääneni olevan hieman möreenä nuhasta, että vielä ainakaan ei pitäisi olla palleja kasvanut, tosin en aamulla tarkastanut tilannetta, että se saattaa olla että ne on ilmestynyt yön aikana tuonne....

Hieman nihkeetä, jos ääni olisi näin matala aina...


Kuvotus  15

Ei ollut tänään kaukana, ettenkö olisi oksentanut, kun näin 40v papan kyyläävän suunpielet kuolasta valuen ehkä noin 15v pikkutyttöjä tiukoissa treeniasuissa ja heittävän heille jotain typerää vitsiä ja samalla pää kenossa heidän perseitään tuijottaen. Tuo samainen setä on joka vitun kerta kaikkien alaikäisten eukkojen luona, kun niitä jossain vain näkyy ja lirkuttelee niille niin läpinäkyvästi päästä varpaisiin heitä kyyläten että tekee oikein pahaa. Se ilmeisesti kuvittelee, että kukaan ei tajua sitä miten se riisuu silmillään noita lapsia vaatteista. Täytyy olla jotain pahasti vialla korvien välissä, kun arvostelee suureen ääneen noin 13v likkojen perseitä, jota tuo tapaus myöskin harrastelee.

Tänään mulla täytty mitta niin pahasti, että voin fyysisesti pahoin tunnin siitä, kun näin tämän tapauksen taas elementissään.

Hyi helvetti että tuollaiset ukot kuvottaa mua. Mua kuvotti tuon sorttiset tapaukset jo nuorena ja ne kuvottavat mua näköjään viel pahemmin vanhana.


Sunnuntai  5

No vittu, ei sitten saatana! En ymmärrä tätä mun uutta konetta. Tässä on helvetin hienoja ominaisuuksia ja ne ominaisuudet ilmenee yleensä, kun kirjoitan blogiani. Äsken oli taas juttu melkein valmis kun päätin hieman rapsuttaa ronttia ja oli kädet pois näppikseltä. Tönäsin vahingossa jalallani penkkiä, jolla tietokoneeni on, niin tää paska siirty pois lisää blogimerkintä-sivulta. En koskenut koneeseen, eikä mikään koskenut läppärini näppäimistöäkään. Ja koko teksti katosi kuin pieru saharaan, eikä auttanut edes päällä seisominen sen palauttamiseen.

Samoiten olen onnistunut tekemään tällä jotain ihme näppäinyhdistelmiä jotka sulkee nettisivun. Ja yleensä vielä silloin, kun olen kirjoittamassa tänne.

Ilmeisesti joku korkeampi voima on sitä mieltä, että mun pitäisi rajoittaa ulosantiani.

Edellinen