Suojelusprkl

tauolla oleva blogini, jota kaipaan toisinaan, jossain vaiheessa ehkä palaan:)

Näytetään kirjoitukset lokakuulta 2006.
Edellinen

Viestejä haudan takaa  5

Ote keskusteluista:

"Ilkkarabies kirjoitti:
Jos jumala on joka paikassa niin onko se vessassa?"

"Suojelusprkl:
Kyllä mua ainakin usein mietityttää, että katseleekohan se mun mummo nyt taivaasta, kun harrastelen seksiä tai masturboin...

Tai nyt, kun kirjoitan koneen äärellä pelkät snoopy-sukat jalassa ja katselen himoitsevasti yöpöydälläni vaakatasossa lojuvaa dildoa."

Voi juma. Siis nyt alkoi pelottamaan oikeastikin. Kun olin tuon ylläolevan viestin kirjoittanut keskusteluihin ja seuraavaa viestiä alkamassa kirjoittamaan niin mun hieromasauvan säilytyslaatikko tippui lattialle, aivan mitään järkevää syytä. Siis se oli tuossa mun yöpöydällä, eikä mikään tai kukaan koskenut siihen, se vain tipahti lattialle...

Pitäisikö minun nyt huolestua? Oliko tuo viesti haudan takaa?


Heippa hei:)  11

Koska eräs cityläinen on ottanut todellakin itseensä minun kirjoitukseni, tulee minun tunnukseni täältä luultavasti katoamaan muutamien päivien sisällä. (Olettamus)

Jännityksellä tosin odotan, millä perusteella tämä tulee tapahtumaan, koska en ole missään tätä henkilöä suoranaisesti maininnut. Se, että joku suuttuu siitä, kun minua vituttaa hänen kolmansille osapuolille lähettämät pikaviestit minusta, ja asiasta tänne kirjoitan-saattaa olla jopa pätevä syy citystä siihen, että tunnukset voi poistaa.

Mutta Hei hei mussukat. Nähdään seuraavassa elämässä.

Enpä olisi uskonut, että täällä on ihan noin herkkähipiäistä porukkaa. Tosin se vain osoittaa sen, että olen jossain määrin osunut oikeaan jossain kohtaa?!? Luultavasti sellaisessa kohtaa, jossa en ole edes tähän henkilöön viitannut.

Itse hän on omat luonteenpiirteensä täällä mun blogissa "myöntänyt" ne ovat olleet vain minun omia olettamuksia ja huomioita.


Tyhmästä päästä kärsii koko lompakko  1

Jos minä lähtisin tekemään kylpyhuoneremonttia, teettäisin sen ammattilaisella.

Ihmiset tekee uskomattomia kämmejä remonteissa.

Kylpyhuone on sellainen tila, joka pitäisi ehdottomasti tehdä huolella ja ammattitaidolla. Jos mulla tosiaan olisi kph remppa tiedossa niin kyllä mä sen tekisin kunnolla.

Repisin kaikki vanhat laatat ja vesieristeet huisan helvettiin ja antaisin rakenteiden tarvittaessa kuivua vähän aikaa. Laittaisin vesieristeet ohjeiden mukaan ja lattiasta kaadot lattiakaivoon päin, ei minnekään nurkkiin päin.

Sitten ihmetellään, kun vesi kertyy nurkkiin, kun kaadot on päin persettä. Haloo, onko ihmiset oikeasti noin tyhmiä. Minä, nainen, osaan jopa ajatella aivoillani, ettei kaatoja pidä ohjata muualle kuin lattiakaivoon. Eihän ne helvetin vedet muuten sieltä pois pääse.

Kaikista hauskimmat virheet, jotka olen kuullut, ovat ne kun joku dorka on kaatanut lattiakaivoon tai vessaan sementit xD
Sitten ihmetellyt, kun lattiakaivo/pönttö ei vedä. Buahahaaahhaaa


Romanttisuus kaukana  3

Aamulla muistin "hassun" tapahtuman eräältä kaukaiselta kesäillalta illalta. En edes tajua mistä tuo yht äkkiä juolahtikaan mieleen. Mutta kirjoitetaans se nyt ylös, niin voin sit vanhemmiten naureskella mun entisille "ihailijoille"

Olin sanonut tälle pojulle, ketä tapailin, että haluan hieman omaa tilaa sekä kerroin hänelle, että mulla on nyt jonkin verran töitä hallilla iltaisin, että nähdään muutaman päivän kuluttua.

Eräs ilta olin sitten Jokereiden pelissä töissä ja tämä tapauskin siitä tiesi. Olin hänelle tainnut mainita, että olen kotosalla vasta kymmenen aikoihin. Ettei ihmettele, jos mua ei näy koneella.

Pääsin kotia 21:15 ja olin kotiovellani 21:45. Huomaan oveni väliin ilmestyneen ruutupaperia, jossa oli tekstiä.

Tämä poju oli käynyt ovellani ja ollut rappukäytävässä hengailemassa n. tunnin verran. Hän oli lähtenyt pois 21:20(jos en ihan väärin nyt muista, mutta jotain tuollaista kuitenkin). Luen lapun, jossa on listattu asioita joista hän minussa tykkää. Ok-ihan kiva idea. Sitten huomaan tämän kellonaikamerkinnän, hän oli tovi sitten vasta lähtenyt oveltani.

Saan tekstiviestiä, jossa hän kertoo nähneensä minut kun tulin kotia. En vastaa siihen viestiin, saan siitä hienoisia kylmän väristyksiä selkärankaani tosin. Ja ajattelen, että hän varmaan tajuaisi lähteä kotiansa, kun en hänen viesteihin vastaa.

Avaan tietokoneeni, kuluu tovi. Saan lisää viestejä tältä tapaukselta: hän pyytää minua rapsuttamaan Petoa puolestaan, kun näkee sen mun ikkunalla pörräävän.
En edelleenkään vastaa hänen viestiin. En todellakaan halunnut nähdä tuota tapausta tuolloin, kun oltiin sovittu ettei nähdä.

Hän yrittää soittaa kumpaiseenkin numerooni, en vastaa vaan lähden rauhassa suihkuun. Sinä aikana oli puhelimiini tullut useita puheluita ja tekstiviestejä. Luin ne läpi, enkä jaksanut vastaa mitään. (En ymmärrä, miten kukaan voi hätääntyä siitä, jos en heti vastaa tekstiviesteihi/puheluihin-varsinkin, kun hän on juuri nähnyt minun tulleen kotia)

Halusin vain, että hän lähtee pois mun piha-alueelta kotiansa nukkumaan. Me kun oltiin sovittu, ettei nähdä nyt toviin mun kiireiden vuoksi+sen tähden, kun halusin omaa rauhaa. Sitten tämä kundi soittaa jälleen ja tällä kertaa päätän vastaa siihen. Sanon puhelimieni olleen äänettömällä, ja etten ole huomannut tekstiviestejä kuin vasta hetki sitten. Sanon hänelle myös sen, että tuo on aika epäillyttävää, kun toinen tulee vakoilemaan mua mun kodin lähelle ja että eikös me sovittu, ettei nyt nähdä muutamaan päivään. Ja huomautin myös siitä, että miten hän voi huolestua jos on nähnyt mut hetki sitten käppäilevän hyvinvoivana kohti kotiani. Hän sanoi, että halusi vain tulla sanomaan mulle moi.

Hän oli tosiaan ollut mun oventakana ja rappukäytävässä istumassa ja odottamassa mun kotiintuloa. Ja kun mua ei ollut näkynyt, oli hän lähtenyt pihalle tallustelemaan ja bongannut mut sit lopulta juna-asemalta kotia tullessani.

Ei sentään ollut tullut aiheuttamaan mulle sydäriä ilmestymällä pusikosta sanomaan mulle moi.


Kasvukipuja  1

Johan tässä olikin useampi kuukausi mennyt, ennen kuin alkoi taas särkemään.

Tällä kertaa oikean säären sääriluuhun koskee, samanlaista kipua tuo on kuin joskus lapsena oli kasvukipu.

Aikanaan lääkärille tuosta kivusta mainitsin ja se setä katsoi tietokoneensä näyttöä hetken ja heitti : ihmisillä voi esiintyä kasvukipuja aina 25. ikävuoteen asti. Siihen kommentoin, niin mutta kun mä olen jo 25-vuotias. Lääkäri-setä heitti: Vasta 3.päivän kuluttua.
Johon minä: sehän on mukava kuulla, että mun kasvukivut loppuvat kolmen päivän kuluttua. Ei siihen tainnut muuta kuin myhäillä.

Lääketiede - ihana tekosyy!




Kesäksi kuntoon-dietti Naisille  4

AAMIAINEN
1 greippi
1 pala täysjyvä-paahtoleipää
1 lasillinen rasvatonta maitoa

LOUNAS
pieni annos rasvatonta, haudutettua kanaa
2 desilitraa pinaattia
1 mukillinen yrttiteeta
1 Neekerinsuukko

ILTAPÄIVÄTEE
loput pakkauksen Neekerinsuukoista
1 suklaatuutti karamellikuorrutuksella

PÄIVÄLLINEN
2 pulloa viiniä (punaista tai valkoista)
2 pientä valkosipulileipää
1 perhekokoinen supreme-pizza
3 Snickers-patukkaa

ILTAPALA - kokonainen jäädytetty juustokakku


Ihanaa sähköpostin läpikahlausta  1

Olin torstaista eiliseen asti lomalla ja sinä aikana mun työsähköpostiin oli tullut viitisen sataa sähköpostia. Kiva käydä noita läpi, kun niistä on noin 60% jotain helvetin viagramainoksia.

Ei näköjään auttanut, vaikka kikkailin tuonne asetuksiin jonkunlaisen asetuksen jonka olisi pitänyt blokata kaikki roskapostit ja heittää ne suoraan roskakansioon. Plääh. Jatkan viestien ihmettelyä...

Edellinen