Suojelusprkl

tauolla oleva blogini, jota kaipaan toisinaan, jossain vaiheessa ehkä palaan:)

Näytetään kirjoitukset huhtikuulta 2009.
Edellinen

Mielenkiintoista  7

Mulle on tulossa Postilta kotiinkuljetettuna tavaraa, vaikka en ole tilannut aikoihin yhtään mitään edes postipaketilla toimitettavana. Jos olisin vainoharhainen, voisin ajatella että tuo tavaralähetys on sellainen, jota en ota vastaan. Taidan olla vainoharhainen. Ei kai ne nyt uutta puhelinliittymääkään kotiinkuljetettuna tuo? Kirjattuna kirjeenä korkeintaan...




Triathlon by Perkele  4

Sunnuntaina Tavastialta suoraan Kotiteollisuuden keikalta klo 01:00 bussilla Turkuun, perillä 3:45 - epämääräistä suunnistamista korkokengät jalassa bussiasemalta pisteeseen b.
Maanantaina pisteestä b. klo 05:25 suunnistusta lenkkarit jalassa hölkäten juna-asemalle, josta klo 5:44 junalla Pasilaan. Perillä klo 7:38. Sieltä junalla kotia. Parvekkeelta fillarin kantaminen rappuja pitkin alas ja fillarointi töihin. Perillä klo 8:16
Klo 8:41 vesipullon levähtäminen syliin.



Muahhaaa  9

Tehtiin eilen källi työkaverilleni, joka saatettiin loppuun äsken. Harmittelin esimiehelleni, etten osaa käyttää kuvanmuokkausohjelmia, kun olisin halunnut tuunata Seiskan kannen uusiksi. Meillä on töissä Jenna, joka on saman ikäinen kuin tuo Nykäsen uusi tyttöystävä jonka nimi on myös Jenna...

Esimieheni osaa kuitenkin käyttää photoshoppia hyvin, joten siitä se ajatus sitten lähti...Vaihdettiin koko Seiskan etukannet, kun ensin skannattiin ne ja liitettiin uusi naamakuva tuon Nykäsen sussun naamakuvan tilalle:D


Joskus pitää valehdella  5

Tänään jouduin valehtelemaan kahdelle ihmiselle, jotka olivat humalassa ja olisivat muuten lähteneet ajaa autolla kotia hallilta. Tulin oville juuri sopivalla hetkellä, kun työkaverini pähkäilivät miten saavat pidettyä kaksi kännikalaa poissa autonratista. Tulin siihen sitten tilanteeseen suoraan tauolta "ulkopuolisena" ja totesin, että tuolla parkkihallin ulostulossa on kaksi poliisipartiota pitämässä puhallusratsiaa. Että tänään ja huomenna täällä on tehostettu valvonta, etten suosittele että menette autonrattiin ennen huomista aamua.
Sitten sain ylipuhuttua, ihan hirveen vääntämisen ja Pasilan putkeen saattamisen jälkeen, nämä kaksi sankaria kävelemään Pasilaan ja menemään hotelliin yöksi. Valistin toki heille myös sen, että he varmasti ymmärtävät että jos he lähtevät kännissä autonrattiin, eivät he välttämättä aiheuta itselleen pahaa vaan voivat loukata ulkopuolisia jne. Asiaa auttoi myös se, ettei heillä ollut pienintäkään muistikuvaa siitä, minne jättivät auton edes ja sanoin, että se löytyy huomattavasti paremmin aamulla tyhjästä parkkihallista. Kiittelivät lopulta kovasti minua ja lähtivät kävelemään hotellille päin. Olivat tulleet Hämeenlinnasta autolla Helsinkiin ja sitten vetäneet perseet, voi vittu miten idiootti ihmisen pitää olla että tekee jotain noin typerää.

Toisaalta olisi vissiin pitänyt kutsua poliisit paikalle, mutta kun he sanoivat vain menevänsä autolle, eivätkä ajavan sitä hallista pois edes. Mutta ilmeisesti olisivat ajaneet lupauksistaan huolimatta, jos en olisi tullut kusettamaan että meillä on puhallusratsiat menossa siellä. Oli vain ihan uusi tilanne, eikä mulla (10v hallikokemuksen aikana) eikä näillä kahdella uudemmalla ihmisellä ollut varmuutta siitä, miten tilanne olisi pitänyt hoitaa, mutta eiköhän tuo nyt toivottavasti mennyt ihan hyvin.



Ihanata  2

Voisi vituttaa, jos olisi nukkunut tällä viikolla keskimäärin 5h yössä ja tänään ja huomenna olisi 16tunnin työpäivät tiedossa.

Nyt ei riittäisi itseironia lisäämään tuoretta valokuvaa itsestäni tänne. On meinaan sen verran raato olo ja peilistä kurkistaa mustat silmäpussit verestävien silmien kera.

Olo on siis suorastaan hemaisevan seksikäs ja ihana, kaunis ja söpis.

Edit. ja nyt on sit joku hemmetin elohiirikin vasemman silmän alaluomella. Ihanaa.


Edellinen