Aamuherätyksiä

  • suojelusprkl

Heräilin tuossa hetki sitten. Kissan karvainen perse naamalleni päin kohdistettuna, en ymmärrä mikä perversio tuolla katilla on tunkea hanuriaan mun naamalle_AINA.

Hänet siitä hellästi siirsin pois ja nousin ylös sängystä. Hieroin rähmän vuoraamat silmäni auki ja tallustelin vessaan. Ihmettelin, kun rappukäytävästä kuului outoja ääniä. Istahdin pöntölle-kuulen kuinka heti mun ulko-oven ulkopuolella joku heittää "mulla ei oo tänne avaimia" Nousen aika helvetin nopeasti pöntöltä, koska vessani ovi oli sepposen selällään ja ulko-ovelta olisi ollut suora yhteys minuun kun istun pöntölläni.

Mitään ei tapahdu, ulko-oveni ei aukea ja äänet hälvenevät rappukäytävässä. Muistin, että tänne meidän taloyhtiöön ollaan tekemässä tuollaista kuntoarviota eikä siitä ole muuta aikataulua tiedossa, kuin että "työt alkaa 1.11 ja kestää 4-8viikkoa"

Remppamiehiä odotellessa, voisin vaikka tiskata. En kyllä yhtään tykkää, että mun asuntooni tultaisiin yleisavaimella. Pitääkin muistaa ilmoittaa noille, että mulla on kissa. He kun sen tiedon halusivat, jos on lemmikkieläimiä.

Ainiin, se piti vielä kirjoittaa, että näin unta Hynysestä x) Oltiin kaverin kaverin kanssa jollain festareilla ja näin Hynysen siellä ja se heitti "ai kato Jennykin on taas täällä"

Mua pelottaa mennä Tavastialle, josko tällä kertaa jättäisin suosiolla eturivin väliin ja siirtyisin takavasemmalle. Nehän kohta jo kuvittelee, että olen ihan hurahtanut, kun ravaan ympäri Suomen maan heidän keikoillaa.

2 kommenttia

suojelusprkl

7.11.2006 11:26

Joo, no siis kerran heräsin siihen kun asuntooni pyrhälsi remppamies maalaustelan kanssa. Hihkasin sille makuhuoneestani (alasti) että voitko tulla puolen tunnin kuluttua uudelleen, että heräsin just ja mulla ei oo ees vaatteita:D

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

5.12.2021 11:38

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus