Ale

  • suojelusprkl

Käväisin äsken kaupoissa pyörimässä, tarkoituksena ostaa verhot ja verhoklipsejä. Tietenki kävin pyörähtää katselemassa myös vaatteita, mutta en löytänyt mitään - muuta kuin naurunaihetta.

Miksi naisten pitää raahata miehet mukaan vaateostoksille ja sitten näprätä jokaista tissiliiviä ja toppia ja kenkää ja vielä kuvitella, että miestä voisi paskanvertaa kiinnostaa mitä nainen ostaa?

En ole koskaan sisäistänyt sitä, että mennään kaveriporukalla vaateostoksille, enkä varsinkaan sitä että raahataan oma poikaystävä mukaan kauppaan vartavasten vaateostoksille - naisen vaateostoksille. Ja sitten esitellään vaatteita sovituskopin verhon raosta ja kysellään mielipiteitä. Sen takia sovituskopeissa on peilit, että ne näyttää miltä kyseiset vaatteet istuu sun päällä. Okei, joissain kaupoissa peilit ovat hoikentavia, mutta harvoin kukaan kaverille/tyttöystävälleen kehtaa sanoa, että itseasiassa noi housut korostaa sun läskiä persettä, älä osta noita - joten se on plus miinus nolla tilanne tuossa vaiheessa.

Luulisi aikuisella ihmisellä olevan sen verran arvostelukykyä omille vaatehankinnoille, että selviytyy vaateostoksilta omilla mielipiteillä ja omilla silmillä.

3 kommenttia

Kyyberi

28.6.2008 12:54

Amen to that!

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
7 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

suojelusprkl

28.6.2008 17:41

Mä kun menen vaatekauppaan, en juurikaan hypistele vaatteita. Katselen kokonaisuutena tarjontaa, sit jos joku vaate pistää silmään värin/muun takia menen hypistelemään sitä tarkemmin. Perus vaatekauppan läpikolumiseen meneekin multa aikaa minuutista viiteen minuuttiin, enkä tajua miten jotku saa yhteen kauppaan kulumaan aikaa yli viittä minuuttia, jos ei sitten löydä useita mielenkiintoisia vaatekappaleita joita käy sovittelemassa.

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
9 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

5.12.2021 10:58

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus