Aprillipilojen syvin olemus

  • suojelusprkl

http://www.city.fi/yhteisot/blogi/message.php?id=28160

Ilmeisesti tuo minun lesboiluaprillipila meni täydestä muutamiin kavereiheni. Eräs laitteli tosi kiukkuisia tekstiviestejä ja yritti soittaakin mulle keskellä yötä. Aamulla kun pistin hälle tekstiviestiä, että se oli aprillia, niin hän ei siltikään osannut nauranut asialle vaan jatkoi kiukuttelua (ehkä hän ei vaan ollut vielä herännyt tarpeeksi tajutakseen vitsin ideaa). Ihan mälsää, että toinen suuttuu siitä, kun mä pistän itsestäni "arkaluonteista ja nolaavaa tekstiä" keskusteluihin.

Ja tuo tapaus kehtaa kutsua mua "city-tosikoksi". Nähtävästi häntä huolettaa enemmän se, mitä porukat musta täällä ajattelee, kuin mitä mua. Hän aina jaksaa kuittailla mulle siitä, että mua muka häiritsee se mitä muut musta täällä ajattelee. Luultavasti tämä henkilö pistää tästäkin asiasta mulle kiukuttelua, kun kirjoitan tästä blogiini.

Jos mua oikeasti huolestuttaisi se, mitä täällä musta ajatellaan, niin en kai nyt helvetti kertoilis mun törttöilyistäni yleisesti x)

Eipä hän kovin hyvin mua oikeasti tunne, jos kuvittelee mun olevan kykeneväinen harrastaa lesboseksiä-tai muutakaan seksiä kännispäissäni puolituntemattomien ihmisten kanssa. Aika huolestuttavaa toisaalta.

2 kommenttia

suojelusprkl

2.4.2007 08:13

No joo, liiankin hyvin toimi tuo pila kun toinen veti hirveät kilarit ja haukkui mut halvaksi lutkaksi tekstiviestein x)

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
3 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

5.12.2021 11:29

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus