Astrologiaa

  • suojelusprkl

Nousumerkkisi on Vaaka

Iloisena ja sosiaalisena luonteena kaikki näyttää olevan sinulle helppoa, mutta päässäsi käy jatkuva armoton surina miettiessäsi eri vaihtoehtoja kulloisessakin tilanteessa. Pyrit Vaakanousuisena ottamaan kaikkien muiden mielipiteet huomioon päätöstä tehdessäsi ja siksi seurasi on niin kysyttyä. Pidemmän päälle tämä jatkuva arvioiminen käy tietysti raskaaksi ja siksi pyritkin alitajuisesti törmäilemään kyynärpää taktiikastaan tunnettuihin Oinaisiin, jotka ensihuuman haihduttua saavat sinut sekoamaan sukkiisi pohjattomalla itsekkyydellään.

Aurinko Vesimiehessä

Elämäsi perimmäinen tarkoitus on oppia seuraamaan omaa oivallustasi vaatimatta muita tekemään samoin. Sinä elät aikaasi edellä ja suurin osa muista ihmisistä aikaansa jäljessä. Miksi tuhlata ruutia heidän käännyttämiseensä kun se ei kuitenkaan onnistu.

Kuu Oinaassa

Tunne-elämältäsi olet kuin tuli ja leimaus. Et ehdi juurikaan miettimään miten reagoit yllättäviin asioihin. Toimit ja puhut ennen kuin ehdit edes ajatella mistä oikein oli kysymys. Muista että sinulla on aina oikeus muuttaa mielipiteesi jos siltä tuntuu.

Merkurius Kaloissa

Juttu luistaa kuin nastaton auto jääradalla silloin kun sinä pääset ääneen. Ideoita ja visioita lentelee suuntaan jos toiseenkin, mutta konkreettisia rakennusohjeita saa joskus odottaa loputtomiin. Telepatia on sinun vahvinta kommunikointiasi.

Venus Vesimiehessä

Sinä olet varsin jännittävä tapaus rakkauden maailmassa, sillä sinua on lähes mahdotonta miellyttää. Täytyy vain osata olla aidosti oma itsensä jos haluaa tehdä sinut onnelliseksi. Sinulle henkinen vapaus on rakkauden ehdoton edellytys.

Mars Kaloissa

Sinulle ei auta luoda liian tiukkoja aikatauluja, sillä voimasi kuluvat nopeasti loppuun rutiinien kimpussa. Oma lupa, oma tahti ja oma mahti takaavat loistavimmat tulokset tehtävien luonteesta riippumatta. Itsenäinen työskentely sopii sinulle parhaiten.

www.astro.fi tuolla saa tehdä karttoja. Itselläni ainoastaan Mars:n kuvaus ei niinkään sovi.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 11:43

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus