Astrologiaa

  • suojelusprkl

Eilen piti käydä mielenkiinnosta tekemässä Helmen sivuilla täydellinen astrologinen kartta:

Aurinkomerkkisi on Vesimiehessä 20°4.

Aurinko Vesimiehessä
Vesimies on itsenäinen ja välitön. Hänellä on edistyksellisiä ideoita.
Heikkoudet: kapinallinen luonne

Kuu Oinaassa
Oinas on itsenäinen ja rohkea. Hän on itsevarma ja tarmokas myös harrastuksissaan. Hän on kunnianhimoinen ja palavasieluinen.
Heikkoudet: impulsiivinen, aggressiivinen, dominoiva ja kiivas. Hän vaihtaa jatkuvasti työpaikkaa.

Merkurius Kaloissa,
Kalan sisäinen elämysmaailma on voimakas ja mielen laatu sen mukainen. Hän on subjektiivinen, kuvallinen ja runsaasti mielleyhtymiä tuottava. Mieli on kehittynyt kuvalliseen taiteen ilmaisuun ja uskonnolliseen ja metafyysiseen ajatteluun.
Heikkoudet: Kielellinen kehitys hajottaa mielen kehittymistä tuottaen unelmia, toiveita ja pelkotiloja.

Venus Vesimiehessä
Vesimies on korusanainen. Hän inhoaa kaikkea mautonta ja karkeata. Vesimies arvostaa itsenäisyyttä rakkaudessa, mutta idealisoi ja kaunistelee sitä.
Heikkoudet: Hän tekee kaikkensa miellyttääkseen partneriaan ja on avoin, muttei aina ole uskollinen.

Mars Kaloissa
Kala on kiivasluonteinen ja hermostuu helposti. Hänen on todella vaikea hillitä itsensä.
Heikkoudet: Hän joutuu helposti vaikeisiin ja kiusallisiin tilanteisiin, suuttuessaan uskonnollisista ja yhteiskunnallisista rajoituksista.

Jupiter Vaa'assa
Vaaka elää täysillä ja on puoleensavetävä. Hän uskoo oikeuteen ja pitää siitä. Hän osaa antaa anteeksi.
Heikkoudet: Hän luottaa liikaa muihin ja joutuu siitä syystä usein vaikeuksiin.

Saturnus Vaa'assa
Vaaka on tässä merkissä vakavamielinen ja moraalinen ja häntä arvostetaan tunnollisuudestaan.
Heikkoudet: hän ei vastaanota uusia ideoita.

Uranus Skorpionissa
Skorpioni on älykäs ja ovela. Hän arvostaa tutkimustöitä yli kaiken ja on lisäksi hyvin aistillinen.

Neptunus Jousimiehessä
Pitkät matkat ja kaukaiset kohteet ovat jousimiehen mieleen. Vesi on hänelle merkityksellinen elementti.

Pluto Vaa'assa
Vaa'alle Pluto aiheuttaa muutoksia.

Planeetat huoneissa

Planeettojen sijainti huoneissa ilmentää niitä kohtalonomaisia energioita, jotka meidän on eri elämänalueilla kohdattava, saadaksemme oppia kyseiset vaikutukset.

Aurinko huoneessa IV, joka kuvaa kotia ja suhteita omiin vanhempiin. Suhde äitiin erittäin merkityksellinen.

Kuu huoneessa VI
Et salli, että sinua ohjaillaan, mutta suostut olemaan oikeana kätenä erittäin tärkeälle henkilölle. Olet hyvä sihteeri tai neuvonantaja, tunnollinen ja uskollinen työntekijä. Pidät maaseudusta, luonnon rauhasta ja eläimistä.

Merkurius huoneessa V
Sinulla on pelisilmää, sekä urheilussa että erilaisissa taloudellisissa asioissa. Olet utelias ja leikkisä, huumori merkitsee elämässäsi paljon, jopa rakkaudessa. Pidät lapsista ja lapsenmielisistä.

Venus huoneessa IV
Sinulla voi olla monia antoisia ihmissuhteita elämäsi aikana. Voimakkaasti vaikuttava ystävyys voi rikastuttaa tunne-elämääsi. Sinua onnistaa avioliiton suhteen ja perhe-elämäsi on onnellista. Myös työtilanteesi on hyvä.

Mars huoneessa IV
Aktiivisuutesi kohdistuu lähipiiriin, saatat olla jopa liian rajoittunut ja sulkea itsesi toimimaan vain läheisten kanssa. Panostat perhe-elämään, jossa toimintatarmosi pääsee esille. Tästä syystä perhe-elämäsi voi olla myrskyisääkin.

Jupiter huoneessa XII
Jupiter on toinen sosiaalinen planeetta Saturnuksen lisäksi. Se symboloi päivittäiseen sosiaaliseen kanssakaäymiseemme liittyviä asioita, joissa laajennamme sosiaalista elämänpiiriämme ja onnistumme.
Olet yksin puurtaja ja huolellisen työn tekijä, jonka rooli toisten parissa on pääosin kantaa vastuuta suurempien elämänkysymysten tiedollisesta puolesta. Työskentelet mielelläsi yksin omissa oloissasi ja toimit neuvonantajana tai kouluttajana.

Saturnus huoneessa XII
Pidät yksinäisyydestä ja yksin olosta myös työskennellessäsi. Sinua ei häiritse se, että ympärilläsi ei ole muita. ƒänekäs seurustelu ja meluisa ympäristö saavat sinut paremminkin tuntemaan itsesi vaivautuneeksi.
Voit herkästi jäädä oman ajatusmaailmasi pauloihin kun kohtaat tilanteen, joka saa sinut reagoimaan.

Uranus huoneessa II
Sinulla on runsaasti kapasiteettia käsitellä tieteisiin ja tekniikkaan liittyviä asioita.
Intohimoiset seikkailut saattavat kuitenkin sotkea ammatillista menestymistäsi.

Neptunus huoneessa III
Sinulla on mielikuvitusta ja korkealentoisia ideoita. Olet tunteellinen. Pidät opiskelusta, jossa saa sukeltaa mystiikan maailmaan.

Huoneet eri merkeissä

AC Vaa'assa
Vaaka on diplomaattinen ja sosiaalinen. Hän rakastaa taidetta. Jos hän liittyy johonkin puolueeseen, kyseinen puolue on tunnettu ja johdossa.

Huone II Skorpionissa
Toinen huone kuvaa arvomaailmaa henkilökohtaisella tasolla ja se heijastuu tuottavan toiminnan kautta hankittavana perusturvallisuutena. Tavalla tai toisella kuolema ja taloudellinen turvallisuus yhtyvät elämässäsi. Tämä saattaa olla kirurgin tai jonkun vastaavan jatkuvasti elämän ja kuoleman rajalla toimivan ammatin kautta tai sitten saat varhain suuren perinnön.

Huone III Jousimiehessä
Kolmas huone, jota symboloivat Kaksoset ja Merkurius, liittyy viestintään ja älykkyyteen, kykyyn kommunikoida henkilökohtaisella tasolla, viestiä omaa filosofiaa ja näin laajeta sosiaaliseen yhteisöön.
Olet hyvin tiedonjanoinen, haluat opiskella tiedonsaannin takia. Henkisyys, filosofia ja vieraat kulttuurit kiehtovat älyllistä liikkuvuuttasi.

Huone IV Kauriissa
Sinä haluat kodin, johon voi ankaran työpäivän jälkeen vetäytyä kaikessa rauhassa viettämään luonnonläheistä tai yksinkertaista perhe-elämää. Olet taloudellisesti suunnitelmallinen, varovainen rahankäytön suhteen ja suunnittelet kotiin liittyvät hankinnat pitkällä tähtäyksellä.

Huone V Kaloissa
Herkkyyden ja hellyyden harras tunnelma uhkuu olemuksestasi. Asiat eivät aina mene haluamallasi tavalla. Luultavasti tapaat henkilön, joka on varattu, liian nuori tai erilaisesta perhetaustasta kuin sinä. Yhteiset hetket ovat äärimmäisen varjeltuja ja joudut odottamaan mahdollisuutta suhteen laillistamiselle ilman suurempia ongelmia. Asioiden tila vie sinut alakuloisuuteen. Pieni ydinperheesi asuu lopulta aika omissa oloissaan.

Huone VI Kaloissa
Sinun tekemisiäsi voi joskus toisten olla vaikea ymmärtää. Munuaisvaivoja voi esiintyä.

Huone VII Oinaassa
Rakkautta ensi silmäyksellä, avioitumista sen enemmän harkitsematta, se on sinun tyylisi. Ellet ole valmis joustamaan ja luopumaan tavoistasi, perheriidat jatkuvat loputtomiin.

Huone VIII Härässä
Vanhuudenpäiväsi ovat onnellisia ja kuolemasi luonnollinen. Perintöjä odotettavissa.

Huone IX Kaksosissa
Pidät opiskelusta ja olet avoin kaikelle uudelle, tunnustat omat vikasi ja puutteesi ja pyrit aina löytämään asioista positiivisen puolen. Pidät matkustelusta, seikkailuista, uusien ihmisten tapaamisesta ja osaat antaa arvoa toisille ihmisille.

Huone X Ravussa
Pidät kontaktista tavallisiin ihmisiin, juuriin. Sinulle sopii parhaiten ammatti, joka sallii paljon ihmisten tapaamista. Ammatillista onnistumista, kiitos vastuuntuntoisen luonteesi.

Huone XI Neitsyessä
Vaadit ystäviltäsi, että heidän tulee olla samaa mieltä kanssasi, he, joilla on erilaisia ajatuksia, eivät pääse ystäväpiiriisi. Idearikkaus ei ole sinun parhaita puoliasi. Opiskelu ja jalat maassa -asenne ovat kantavia voimiasi.

Huone XII Neitsyessä
Työskentelyä tieteellisen tutkimuksen parissa.

4 kommenttia

suojelusprkl

9.2.2008 15:25

Tänään olen puoleen ysiin asti Areenalla, kait. En tiedä vielä meneekö ihan noin myöhään? Kuis? Oliko jotain parempaa ideaa mun ajankäytölle x)?

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

suojelusprkl

9.2.2008 15:34

En mä oo ollu tuhma, ei mulle saa antaa piiskaa:(

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
7 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

suojelusprkl

9.2.2008 21:13

Muusiksen ansiosta, olen mä tuolla joskus ennenkin käynyt, mutten muistanut että tää kartta oli näin paljon astro.fi:n sivustoa kattavampi.

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
3 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

5.12.2021 11:06

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
3 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus