Auh vol2

  • suojelusprkl

Pärse on aivan järkyttävän jumissa. Ajattelin helpottaa jumitusta kolmen vartin intensiivisellä kokovartalon kiertoharjottelutreenillä. Se helpottikin hetkeksi, mutta istuttuani tunnin koneella ja noustessani ylös, tajusin että jumitus on pahentunut sietämättömäski. En meinannut saada perus etureiden venytystä - tätä jossa otetaan nilkasta kii ja vedetään kantapäätä peppua kohden - onnistumaan, koska en saanut otettua toisen jalan nilkasta lainkaan kiinni, se kun tuntui selässä siten että pelkäsin jalkojen pettävän alta. Venyttelin hetken aikaa seisovalteen ja laitoin käsiä lattiaa kohden ja sen jälkeen sain etureiden venytyksen onnistumaan.

Huomenna pitäisi mennä salille keskustelemaan saliohjaajan kanssa uudesta saliohjelmasta, josta pyysin tekemään "pahin ohjelma ikinä"-tyylillä sekä tunniksi bodypumppiin. Viikonloppu meneekin komiasti jaloilla seisten hevosen paskaa haistellen. Niin pitää viikolla yrittää saada kuntoilut kuntoiltua, ettei tartte potea huonoa omatuntoa viikonlopun liikkumattomuudesta.

Kävin ostamassa Guitar Heron Rockbändin tänään Ruoholahdesta, oli kiva raahailla tuota ruumisarkun kokoista pakettia ensin metrossa, sen jälkeen junassa ja vielä tovi apostolin kyytiä kotia. En ole vielä jaksanut tuota pakettia avata edes, odottelen että saan ensin uuden sohvan tänne ja aseteltua olkkarin uuteen uskoon niin sitten pitää tuo korkata.

Muistutukseksi itselleni; havaittavissa pienimuotoista turhautumista asiasta joka on aiheuttanut turhautumista jo niin monta kertaa aiemminkin.

Kirjoitettaessa soi http://www.youtube.com/watch?v=tFvedbMGbJo&feature=related

4 kommenttia

suojelusprkl

15.10.2008 07:08

Verkkokauppa.comista mä tuon hommasin.

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

suojelusprkl

15.10.2008 08:43

Joo, ei oo kato helppoo elää toinen käsi perseessä ja toinen tietokoneen näppämistöllä. Tulee perse kipeeksi.

Tuo soitinpaketti maksoi itse pelin kanssa joku reipas 170e alle 180, en enää muista tarkkaa summaa. Tilasin tuon verkkokauppa.comiin ja se tuli sinne parissa päivässä, vaikka toimitusajaksi oli merkitty 2-3viikkoa.

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
3 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

suojelusprkl

15.10.2008 17:43

Ostin ne erikseen, koska niitä ei myydä yhdessä. En mä tietääkseni niin tampio vielä ole, että ostaisin väärän pelikonsolin vehkeet itelleni:D

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
8 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

5.12.2021 10:54

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus