Dummy

  • suojelusprkl

Käytiin eilen melontakurssilla Aurajoella, oli ihan hauskaa, paitsi että mä en millään meinannut sisäistää perämiehen roolia:D

Murulla oli pitkä pinna, hämmästyttävän pitkä pinna, jossain vaiheessa odotin että kohta tulee "voi vitun idiootti, etkö sä nyt saatana tajua jotain noin yksinkertaista asiaa", muttei sieltä tullut sitä koskaan vaikka tein saman virheen varmaan kymmenen kertaa. Sitten tajusin, että ei kaikki ihmiset käyttäydy samoin kuin eräs ihminen menneisyydestäni ja uskalsin nauraa sille, etten vaan tajua. Jännä juttu miten joku ihminen osaa jättää sellaisen pelkotilan päälle, että pelkää tehdä yksinkertaisia ja harmittomiakin virheitä sen takia, koska tietää tai no tässä tapauksessa pelkää saavansa siitä huutoa ja kiroilua osakseen. Ja kuinka typerää onkaan pelätä sitä, että joku alkaa kiroilemaan tai haukkumaan sua, kun eihän haukku haavaa tee.

Voisin kuvitella että tilanne on jotakuinkin sama, kuin jos saisi jatkuvasti toiselta fyysisesti turpaan niin sitä pelkää saavansa turpaan joka kerta kun toinen nostaa edes hieman kättään korjatakseen vain tukkaansa niin itse nostaa automaattisesti kädet kasvojensa suojaksi. Vaikka olisi päässytkin jo tuosta väkivaltaisesta ihmisestä eroon, niin menee varmasti hetki että oppii siihen ettei kaikki ihmiset lyö.

Tuli just sellainen olo eilen, kuin ois kokenut jotain suurtakin väkivaltaa kun on saanut läheiseltä ihmiseltä haistattelua ja haukkumista osakseen. En sitten tiedä olenko jotenkin erityisen herkkä ihminen, että olen saanut traumat siitä että mua on haukuttu ja jossain määrin uhkailtu "leikkimielisesti" väkivallalla... Mutta ei tullut kovinkaan hyvä/tervehenkinen olo siitä, että oikeasti pelkäsin että toinen alkaa huutamaan mua idiootiksi sen takia, kun en ymmärtänyt jotain melomiseen liittyvää asiaa.

Taisin saada aikoinaan isommat arvet ihoni alle, kuin tiesinkään. Inhottavinta tässä on se, että tiedän jos tuo ihminen lukisi tämän kirjoituksen se ajattelisi vain "voi vittu mikä herkkähipiäinen martyyri". Mielestäni itselläni on kuitenkin oikeus omiin tunteisiin ja tuntemuksiin:/

2 kommenttia

suojelusprkl

10.7.2009 15:38

En edes kehtaa kirjoittaa tänne mitä kaikkea olen saannut kuulla, koska ne asiat jotka olen ystävilleni kertonut aikoinaan, ovat herättäneet niin suurta kummastusta että olen alkanut häpeämään itseäni ja sitä, että miksi vitussa suostuin kuuntelee tuollaista. Tuon kysymyksen olen saannut kuulla aivan liian monta kertaa.

Onneksi nuo ajat ovat olleet ohi jo pitkän tovin ja voin keskittyä vain nauttimaan normaalia eloa.

Kun on käynyt tietynlaisen helvetin läpi, normaali elo tuntuu taivaallisen hyvältä. Toisaalta pitäisi olla jossain määrin kiitollinen, koska ilman tuota suurta kontrastia entiseen elämääni ei pienet ja arkipäiväiset asiat tuntuisi niin hyvältä tällä hetkellä:)

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
9 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

5.12.2021 10:46

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus