Ei tullut vittuilua ei

  • suojelusprkl

Oliskohan ollut ensimmäinen kerta kun Hynynen ei vittuillut mun, heidän kotisivuille, lähettämälle viestille. Niin eikä tuota mun viestiä oltu muokattukaan näköjään xD

KYSYMYS: Jo on kumma, kun nainen kysyy kohteliaasti saako kurkata Jouni-pojun hameen alle, niin tulee jyrkkä-Ei. Mutta miesten kyllä annat hivellä karvaisia jalkojasi ja ottaa valokuvia hameesi alta. Tuo on kyllä väärin, niiiiin väärin. Meinasi mennä tyystin keikkafiilikset tuosta Ei:stä. Onneksi harmittomat laulun sanojen unohtelut piristivät mielen. Kjeh. No paljastaisit nyt, oliko siulla siellä koulumekon alla alushousuja. Sitä olisin vain kurkannut, kun siihen lupaa kysyin. Ei sillä, että tuolla tiedolla viisaammaksi tulisin, jäi vain vaivaamaan. Miltäs tuntui korkata Virgin Oil:n lähes neitsyyllinen lava? Näytitte ainakin kovasti nauttivat soittamisesta, vaikka milloinpa te nyt ette siitä nauttivan näyttäisi. Oli mukava nähdä (ja varsinkin muistaa keikka vielä kotiin päästyäkin) teidät pitkästä aikaan, johan tässä meinasi vallan ikävä tulla. Terkuin, "Katkera" hameen alle kurkkaaja

VASTAUS: Ei siellä mitään alushousuja ole, eikä kyllä mitään katsomistakaan. Hikiset munat. Ketä ne nyt voi kiinnostaa? Virgin Oil oli kyllä todella hyvä paikka soittaa. Olimme yllättyneitä.

3 kommenttia

fiffiff

2.6.2006 15:00

Ooh. Minä taas kysyin loppuvuonna 1998 CMX:n sivujen kautta Janne Halmkronalta, esittääkö tämä Sydänten Akatemiassa 'Jarno Kaskivaaraa'. En ole vieläkään saanut vastausta.

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
7 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

avatar

7.6.2006 16:19

Sydänten Akatemia, voi taivas miten voi tv:stäkin joskus olla tullut kunnon kakkaa.

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
7 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

5.12.2021 11:45

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus