Ei voi ku nauraa

  • suojelusprkl

Tämä päivä on hyvä esimerkki siitä, kun hommat alkaa kusee, niin yleensä ne kusee sit kunnolla.

Mulla oli tänään rakennustekniikan koulutus Vantaalla alkaen klo 8:30. Suunnittelin edellisenä iltana, että päräytän tuonne fillarilla, kun se on vain muutamien kilometrien päässä mun kämpiltä. Mielessäni kävi kuitenkin se vaihtoehto, että fillarin renkaat voisivat olla melkoisen tyhjät, mutten jaksanut illalla käydä asiaa tarkastamassa.

Aamulla kello läheni kahdeksaa ja lähdin hakee fillaria, otin lukon jo pois kun tajusin koittaa renkaita ja ne oli ihan tyhjät. Ei muuta ku takas kämpille, tietokone päälle ja reittiopasta tuijottamaan.

Reittiopas opasti mua ja huomasin, että mulla on muutama minuutti aikaa mennä pysäkille. Katsoin nopeasti reitin ja pysäkkilistauksen ja laskin että mun pitäisi ensin jäädä neljännellä pysäkillä pois ja vaihtaa motarin hollilla bussiin ja sillä bussilla jäädä kolmannella pysäkillä pois. Okei, homma selevä. Ei muuta ku pysäkille. Bussi tuli, laskin pysäkit ja jäin neljännellä pois. Tajusin olevani jossain pystymetsässä jossa ei näkynyt motaria lähelläkään. Lähdin sokkona haahuilemaan ja etsimään tätä motaria ja lopulta sen löysin ja tajusin jääneeni liian myöhään pois, menin pysäkille ja katsoin että pari minsaa vielä aikaa, että tää mun bussi tulis pysäkille. Samalla tein havainnon, että pysäkiltä näkyvyys bussin tulosuuntaan on surkea, ja niinhän siinä lopulta kävi, että tää mun bussi meni nokan edestä. Bussin numerointi oli todella surkeeta. Pieniä, valkoisia numeroita eikä minkäänlaista valaistusta numeroille. Luulin, että se on joku huoltoajossa oleva bussi, kunnes se oli mun kohdalla ja tajusin, et se oli se bussi johon mun piti mennä. En sit mennyt.

Ei muuta ku pysäkkiaikataulua tuijottamaan ja katsoin, että sieltä menisi pari bussia jotka oletettavasti menee lähelle tätä mun määränpäätä. Hyppäsin toiseen näistä ja ennen kuin kerkesin sanomaan kissa - tajusin menneeni sen mun pysääkin ohi, jolla mun piti jäädä pois. Tuossa vaiheessa vaan nauratti ja jäi sit seuraavalla pysäkillä pois ja kerkesin ajoissa koulutukseen - olin itseasiassa ensimmäinen paikalletulija ja kerkesin jauhaa kakkelia tämän kouluttajan kanssa hyvän tovin ennen kuin seuraavat innokkaat kurssilaiset saapuivat paikalle.

Ensimmäisen tauon aikoihin tajusin, että mun kännykän näyttöön on ilmestynyt Elisan teksti, vaikka mulla on Saunalahden liittymä ja se teksti on näytössä näkynyt pitkän tovin. Puhelimestani oli myös hävinnyt verkot jostain syystä. Ei muuta ku firman puhelin korvalle, soitto numeropalveluun josta utelin kummankin firman asiakaspalvelun numerot. Lopulta sain Elisalta jonkun miekkosen linjoille ja saatiin selvitettyä, että mun puhelin oli jostain syystä hakenut Elisan verkon käyttöön, tai jotain vastaavaa, ja saimme ongelman korjattua.

Itse koulutus oli tosi mielenkiintoinen. Olin porukan nuorin (27v) kun muut olivat 40-55-vuotiaita miehiä, no oli siel pari naistakin mun lisäksi, mutta olin selkeästi se "joka ei kuulu joukkoon". Muut oli pukeutunut pukuihin ja jakkuihin ja meikä pärähtää tuonne tukka punaisena, liilat farkut jalassa, musta paita päällä ja tumman pinkki kaulahuivi kaulassa ja army-henkinen musta rotsi päällä ja nahkalenkkarit jalassa. Itse hauskuus alkoi siinä vaiheessa, kun tämä kouluttaja kyseli siinä aina välillä jotain kysymyksiä ja odotti meiltä "oppilailta" vastauksia niin mä olin porukan ainoa, joka heitteli sille vastauksia niihin kysymyksiin. Oli ihan helvetin pro-olo kun pääsin pätee omilla tiedoillani, vaikka olenkin "vain" nainen ja "vain" 27v x) Kerrankin tunsin olevani fiksu...ainakin melkein.

2 kommenttia

Janne

28.2.2008 15:05

Rakennusalalla ei tarvi kummosia tietää että vaikuttaa viisaalta ;)

nimimerkki "Kuinka mä työmaapäälliköksi päädyin?"

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

5.12.2021 11:05

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
8 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus