Eivittuperkele

  • suojelusprkl

Ei hemmetti mikä päivä taas töissä:D

Siis voe helevetti että mä vihaan kaikkia puhelintyrkyttelijöitä. Jos sanon, että yrityksemme on tehnyt juuri jonkun firman kanssa leasing-sopimuksen tulostuspalveluista ettei nyt ole ainakaan vuoteen ajakohtaista miettiä uusia tulostusratkaisuja niin eikö tuossa vaiheessa fiksummalla alkaisi raksuttaa, että ei varmaan ole ajankohtaista tulla esittelee heidän tulostuspalveluita?

Hyvin kyllä huomaa, että nuo tyrkyttelijät lukee paperilta noita tekstejä, kun eivät osaa laisinkaan improvisoida vastausta asiakkaan heittämiin kommentteihin. Tuossakin tilanteessa järkevintä olisi tuon soittajan ollut vastata, että palaavat asiaan myöhemmin... mutta ei, kun piti alkaa inttää vielä senkin jälkeen kun ehdotin, että palaisivat asiaan vuoden kuluttua, koska nyt ei ole todellakaan ajankohtaista miettiä noita asioita kun uusi sopimus on vasta alkanut.

Samoiten vituttaa sellainen yritys kuin Somic tähän väliin ilmainen mainos heille hyvästä yhteistyöstä - kaikki mainonta on aina hyvästä!. En tajua miten ne osaa saada meidän puhelinjärjestelmän täydellisen sekaisin. Puhelut katoaa minne sattuu, miten sattuu ja milloin sattuu. Ja puhelinnumerot ei vörki, ei vaikka pistää tuhat ja yksi viestiä että tää asia ei toimi vieläkään. He eivät hoida asioita, ainakaan eivät ole meidän asioita hoitanut vaikka olemme aika iso yritys, olisi kiva tietää kuinka paljon tappiota tuo yritys on meille aiheuttanut viimeisen vuoden sisällä kun yhdistyimme toisen yrityksen kanssa ja otettiin heidän järjestelmä käyttöön.

Ja kolmanneksi, voi jösses miten vammaisista asioista ihmiset soittaa poliisille.. Huoh, enpä haluaisi olla poliisi, joutuisi pidättelee sanomisiaan päivittäin, kun törmää typeriin (tai no ainakin itseäni typerämpiin) ihmisiin:D

2 kommenttia

Anonyymi

6.4.2009 15:30

Kevät tulee, kaupparatsut laukkaa, ei ole onneksi tänä vuonna tommoisia vielä ilmaantunut. Kai niiden hevosmiesten tietotoimistolle on 8 vuodessa tullut selväksi ettei niiltä mitään osteta.

Ja poliisilla pitäs olla oikeus sakottaa tyhmistä yhteydenotoista, tai jumalaton YOU FAIL summeri sinne jota vois painaa:D

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

5.12.2021 10:48

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus