Eläimetkö muka typeriä

  • suojelusprkl

Kävin Pedon kanssa pyörähtää pihalla eilen. Kannoin karvapyllyä muutaman sata metriä, koska neiti pelkoperse ei uskaltautunut kävelemään itsenäisesti liian kovassa hälinässä. Siinä sinne oltiin isommalla viheralueella ja kissa veteli ruohoa ja käveli ympäriinsä välillä säpsähtäen jotain ohikulkijaa.

Oltuamme tovin pihalla lähdimme takaisin kotia kohden. Kannoin kissaa vähän matkaa, että pääsimme turhallisesti autoteiden yli vähän lähemmäksi kotipihaa. Siinä tovin ajan hengailtiin ja katselin kun rontti veti lisää ruohoa kitusiinsa. Heitin siinä sitten rontille, että joko mennään kotia. Peto katsoi mua ja sanoi kurnau ja lähti häntä heiluen kävelemään kohti meidän omaa pihaa - käveli ihan oikean rappukäytävän oven taakse(tuolla on lähemmäs 10 eri rappukäytävän ovea), nousi takajaloilleen ja venytteli etutassuillaan itseään oven lasia pitkin. Avasin oven ja supisin kissalle, missä koti on ja tuo lähti käppäilemään rappusia ylös ja meni kerralla oikean oven taakse.
Olen viimeksi käynyt kissan kanssa pihalla jotakuinkin vuosi sitten, joten olin hieman yllättynyt tuosta, että se tiesi missä asutaan tai ylipäätään että se löysi kotia ilman että itse sitä mitenkään ohjailin - varsinkin kun olin kantanut ronttia sylissä pitkän matkaa, eikä tuo ollut siis merkkaillut reviiriään tuonne jonka perusteella nuo yleensä suunnistelevat paikasta toiseen.

Ei nuo karvapyllyt ihan typeriä taida ollakaan:D

5 kommenttia

Sinitsu

30.5.2008 09:45

Karvakorvat. <3

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
8 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

BBoom

30.5.2008 10:13

Kyllä eläimet on tuossa kotiinlöytämis-asiassa paljonkin fiksumpia kuin ihmiset. Itse ainakin kerran haahuilin väärässä rappukäytävässä ja vasta avaimen lukkoon sovittelemisen jälkeen ihmettelin kun lukee ihan väärä nimi postiluukussa. En ollut tosin aivan täysissä ruumiin ja sielun voimissa ko. hetkellä.

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
8 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

suojelusprkl

30.5.2008 10:32

Kyllähän noita juttuja on kuullut, että lemmikkieläin on kadonnut jonnekin kesämökille ja sitten kävellyt sieltä kotia pitkän matkan. Olisi kiva tietää miten helvetissä tuollainen on mahdollista edes.

Tai kuten lähipiirissä kävi, niin eräs perhe menehtyi kodin tulipalossa ja niiden kissa jäi sitten orvoksi ja tämän perheen sukulainen otti sitten kissan hoitoonsa (asui kaukana tästä tulipalokämpästä) niin tämä kissa käveli silti tänne palaneen kotinsa raunioille ihmettelemään.

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Muusantuuska

31.5.2008 10:13

On ne kissat fiksuja =)

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

5.12.2021 11:00

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
8 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus