Elämän epäoikeudenmukaisuus

  • suojelusprkl

Aina välillä tulee mietittyä sitä, että miksi ihmeessä sellaiset pariskunnat, jotka yrittävät kuukaudesta toiseen (tai jopa vuodesta vuoteen) hankkiutua raskaaksi, eivät onnistu siinä heti. Kun taas sellaiset säätäjät, jotka kuksivat missä ja miten/ketä sattuu, onnistuvat hankkiutumaan vahingossa raskaaksi. Mikähän tarkoitus tuossakin on?

Siis toki tiedän, että tuohon asiaan vaikuttaa niin moni asia, kuten veriryhmät, ikä yms. Mutta eikö tuo ole hieman epäreilua touhua, että sellaiset jotka oikeasti haluavat lasta, eivät siinä onnistu nopeasti ja jotku jopa eivät koskaan. Ja sitten tuollaiset vastuuttomat tapaukset sikiävät, jos eivät tee aborttia, vielä hyvällä tuurilla useille eri miehille ja saavat useita lapsia, jotka ovat olleet aluperin houkuttimena jolla ovat esim yrittäneet pitää miehen itsellään. En jaksa uskoa, että nykyaikana kukaan terveen itsetunnon omaava mies jäisi suhteeseen pelkästään sen ehjän perheen vuoksi, kyllä he mielummin lähtevät siitä kävelemään ja ottavat yhteishuoltajuuden, tai huonommissa tapauksissa eivät pidä lapseensa mitään yhteyttä.

Olisi paljon reilumpaa, että he jotka suunnittelemalla suunnittelevat ja todella haluavat niitä lapsia, se heille suotaisiin ja tuollaiset vastuuttomat viipottajat, jotka käyttävät aborttia ehkäisykeinoja (tai muuten vain väärin motiivein hankkiutuvat raskaaksi) saisivat lopulta odottaa raskaaksi tulemista, kun ovat valmiita lähteä perustamaan perhettä.

Harmi, ettei elämä ole aina reilua.

5 kommenttia

suojelusprkl

19.4.2007 08:21

Olen itse sellainen ihminen, että etsin asioiden tarkoitusta ja ajattelen usein, että jollain asialla joka tapahtuu niin sillä on myös jokin tarkoitus.

Sen tarkoituksen vielä jotenkin ymmärrän, ettei jotku ihmiset saa lapsia heti tai ei ollenkaan, mutta sitä en tajua miksi sellaisille ihmisille, jotka eivät välitä lapsistaan, sikiää lapsia. Lapset kun kuitenkin soisi sellaisiin perheisiin, joissa heistä välitetään koko sydämestä eikä sellaisiin, jossa vanhemmat ovat juoppoja, narkkareita tai muuten vain vastuuttomia ihmisiä, jotka jättävät lapset oman onnen nojaan jos rupee hieman suu napsaa.

Joku joskus jossain sanoi, että olisi hienoa jos vanhemmaksi haluavat joutuisivat suorittamaan ajokortin tapaisen kurssin, jossa selviää ovatko he valmiiksi leikkimään vanhempia.

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
9 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

avatar

19.4.2007 08:47

Joku joskus jossain sanoi, että olisi hienoa jos vanhemmaksi haluavat joutuisivat suorittamaan ajokortin tapaisen kurssin, jossa selviää ovatko he valmiiksi leikkimään vanhempia.

Eihän sellainen nyt käy päinsä kun ihmisillä pitää olla oikeus lisääntyä herranjesta! Sehän olisi jo holhousta. XD

http://www.city.fi/yhteisot/blogi/message.php?id=27580

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

suojelusprkl

19.4.2007 09:02

No siis toki ihmiset saavat lisääntyä, enpä ole oikein muutakaan elämäntarkoitusta tälle lajikkeelle keksinyt, mutta kyllä mun mielestä se on helvetin väärin että lapsia tehdään sellaisiin perheisiin, joissa ei ole vanhemmiksi kykeneväisiä henkilöitä. (Esim. alkoholin väärinkäyttäjät ja narkkarit, koska tällaiset tapaukset harvemmin pystyvät lopettaa seinää noiden päihdyttävien ja huumaavien aineiden käyttöä ja sillä on selkeä vaikutus lapsen kehittymiseen siellä äidin massussa ja massun ulkopuolella)

Jotku ihmiset kun käyttävät pelkästään aborttia ehkäisykeinoja ja painelevat munasta munaan viikosta vuoteen ja sitten kun tärppää, mennään Kätilöopistolle levittelee haaroja, että saadaan tämä ongelma hoidettua pois päiväjärjestyksestä.

Sitten kun on nuoruuden aikaiset hömpötykset takanapäin ja tapaa sen ihanan ihmisen, jonka kanssa oikeasti haluaa perustaa perheen, niin kas kummaa-ei sitä tulekaan niin herkästi enää raskaaksi kuin mitä tuli nuorempana. Kun on ravattu useita kertoja vuodessa abortissa niin on turha itkeä, jos ei saa enää lapsia. Abortti on helvetin raskas toimenpide naisen elimistölle ja siinä on omat riskinsä. En tuomitse aborttia, jos se ei ole vastuuttoman elämän saattelema jälkiehkäisymuoto, koska mielummin itsekin tekisin abortin kuin synnyttäisin lapsen, jolle en voi takaa perusturvallisuutta ja tervettä kasvualustaa ja ennen kaikkea-perhettä. Toki ainahan voi tulla sellainen tilanne, ettei parisuhde kestä jolloin erotaan, mutta se on pääasia että sitä lasta on haluttu kun sitä on tehty-eikä se ole mikään yhdenillansuhteen aikainen vahinko.
Tai hätäpäissään raskaaksi hankkiutuneen epätoivoisen naisen epätoivoinen yritys pitää miestä itsellään.

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

suojelusprkl

19.4.2007 10:36

Kyllähän Suomen(kin) kaltainen valtio kaipaa jälkikasvua, eihän meillä ole kohta jälkeläisiä maksamaan meidän eläkkeitä tai tekemään töitä. Siinähän sitten maataan eläkeiässä omissa ulosteissamme, kun ei ole hoitajia hoitamassa meitä. En usko, että väestön koon säätäminen olisi välttämättä paras ratkaisu tulevaisuuden ongelmiin, kyllä ne ratkaisut pitäisi löytää ihan muualta.

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
3 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

5.12.2021 11:28

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus