Elämän pelko

  • suojelusprkl

Harvemmin kuuntelen sanoituksia sillä tavalla, että yrittäisin analysoida tekstiä syvällisemmin. Saatan kuunnella satoja kertoja jotain hyvää biisiä ilman sen tarkempaa "kuuntelua", kuten olen tehnyt Maj Karman Ukkonen-biisinkin kanssa. Aamulla jostain syystä havahduin sitä kuuntelemaan tarkemmin ja tuli jotenkin déjà-vu olo.

"...Turha kultani, pelätä on pelätä
ikävää
Turha sellaista pelätä on, pelätä elämää"

Rupesin toissa viikolla pohtimaan elämänpelkoa (muistin sen vain tuosta Ukkonen-biisistä jälleen, vaikka siinä kerrotaan myös ehkä sitoutumiskammosta). Tai lähinnä sitä, miten sellaisen asian ylitse pääsisi, jos sulta vietäisiin kaikki tärkeät asiat pois elämästäsi.

Usein puhutaan, että terveys on tärkeintä, kuten myös perhe ja rakkaus. Oma terveyteni on suht ok, mitä nyt on välillä ihme kipuja, mutta niihin on tottunut. Perhettä ei ole vielä omaa, jos ei sitten sisaruksia ja vanhempia lasketa mukaan. Rakkauskin on ollut suurimmalta osin hakusessa.

Välillä miettin sitä, että onkohan sitä ikinä oikeasti rakastanut ketään, sillein puhtaasti kuten tarinoissa aina rakastetaan. Kun rakkautta mietin pari viikkoa sitten olin sitä mieltä, etten ole voinut rakastaa ketään aidosti, koska en rakasta itseänikään. Mutta en tiedä vaatiiko rakkaus sitä, että rakastaa itseään, voiko ihminen rakastaa muita enemmän kuin itseään?
Mietin myös muita tärkeitä asioita elämässäni, tai lähinnä siis niitä, jotka tuovat itselleni iloa. Voisi olla kova paikka, jos saisi kuulla ettei voisi harrastaa seksiä, kuunnella musiikkia, maistaa makuja, tuntea kosketuksia tai minkäänlaisia tunteita.

Elämästä ei koskaan tiedä mitä se tuo tullessaan tai miten se voi riistää hetkessä kaikkein rakkaimmat asiat elämästäsi. Siksi pitäisi osata nauttia kaikista pienistäkin asioista, joita se tuo vastaan. Oli ne sitten mukavia, tai ei niin mukavia asioita. Tuota asiaa en ole vielä oppinut. Pelkään vain, että joku päivä menetän kaikki ne ilon rippeet elämästäni, jotka tuovat edes jonkinlaista pientä iloa tähän eloon.

Taidan pelätä elämää liiaksi nauttiakseni siitä täysipainoisesti.

Kirjoitettaessa soi Maj Karma-Ukkonen

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 11:28

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
7 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus