Fiksua

  • suojelusprkl

Takamukseen annetut silikoniruiskeet koituivat kohtalokkaiksi.

Moni nainen haaveilee samanlaisesta takamuksesta kuin Jennifer Lopezilla. Näyttelijä Jennifer Lopezin takamus on monen naisen unelma.

Brittiläisen Mirror-lehden mukaan amerikkalaiset Andrea Lee ja Zakiya Teagle taistelevat nyt elämästään otettuaan takamuksiinsa silikoniruiskeet, joiden tarkoitus oli runsauttaa takamusta.

Andrea Leen, 30, munuaiset ovat pettäneet ja Zakiya Teagle, 33, on kriittisessä tilassa saatuaan myrkytyksen kehoonsa ruiskutetusta teollisesta silikonista Tampassa Floridassa.

Ruiskeiden antaja Sharhonda Lindsay on nyt hävinnyt kuin tuhka tuuleen.
http://www.iltalehti.fi/ulkomaat/200902129076597_ul.shtml

Ymmärrän vielä jotenkin sen, että naiset haluaa ottaa silikonipussukat tissiensä täytteeksi, mutta kuka haluaa että hanuriin RUISKUTETAAN silikonia. Eikö terve ihmisjärki ala tuossa vaiheessa raksuttaa, ettei voi olla terveellistä että jotain silikonia ruiskutetaan suoraan kroppaan. Jotku silikoni-implantitkin vielä ymmärtäisin, että joku haluaa hanuriinsa täytteeksi, mutta luulis niiden olevan käytännössä hyvin epämukavat. Yleensä tuollaiset perseentäytöt tehdää ihmisen omilla rasvavarastoilla, siirtämällä rasvaa esimerkiksi vyötäröltä hanuriin. Ja sen avulla muotoillaan hanuri muhkeammaksi.

Ihmiset tekee uskomattomia tempauksia, kun haluavat turvautua "kauneuskirurgiaan". Eräätkin miehet olivat pursotelleet kikkeliinsä jotain vastaavaa settiä ja saaneet vakavia komplikaatioita ja olen jossain törmännyt "tee-se-itse-rasvaimu"-pakettiin/ohjeisiin. Joku tyttö ihan tosissaan kyseli miten voi tehdä itselleen kotikonstein rasvaimun. Ja jossain realitysarjassa jotku "hurjapäät" teki yhdelle ryhmänjäsenistä rasvaimun ilman puudutusta/nukutusta. Tekijä taisi tosin olla ihan ammattilainen, tarina ei kerro tuota asiaa.

Joku rasvaimu voi olla ammattilaisenkin tekemänä hyvin vaarallinen toimenpide. Johan se jo Usherin vaimon rasvaimun aikana tapahtuneen sydämenpysähdys-uutisen saattelemana voidaan todeta. Puhumattakaan itsetehtynä.

Vetää kyllä sanattomaksi välillä..

4 kommenttia

V.C. Mikko

12.2.2009 15:24

Tää on just niin tätä! Ei osata olla oma itsensä, vaan täytyy väkisin näyttää joltakulta toiselta??? *kaikki silikonit __ttuun ihmisen kropasta.* :o(

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
8 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Caduceus

12.2.2009 20:25

Mä en kyllä voi tajuta sitäkään noin ylipäänsä, miksi joku haluaa ISOMMAN hanurin?? Pienentämisessä vielä olis joku järki.

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

suojelusprkl

12.2.2009 20:35

Muotoa aika moni hanuriinsa haluaa.

Jos mä olisin ihan lautaperse, yrittäisin kyllä ensin saada pyöreyttä lisää kuntoilulla, mutta koska en ole lautaperse vaan melkoisen muhkeaperseinen tapaus(enkä ole näitä jotka sanoo asian kaipaakseen huomiota/toteamuksia: ei sulla ole mikään liian muodokas pylly. Vaan tuo on kylmä fakta:D ) voisin kuvitella, että jos oikein alkaisi risoo ja ois tosi TOSI huono itsetunto tuon asian takia, niin sitä voisi ehkä yrittää parantaa omaa oloa sillä, että hommais vähän täytettä järkevillä keinoilla ja hyvin asiaan perehtyneenä. Jos siis muut keinot ei auttaisi. Mutta ei tosiaan ole huolta tuollaisesta, on tätä ahteria siunaantunut niin paljon, että siitä voisi jakaa parille nälkää näkevälle afrikanlapselle lihaa luitten päälle:)

Mutta siis ymmärrän sen, että halutaan muodokas pylly, en mäkään lautaperse haluis olla.

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

5.12.2021 10:50

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus