Haakotus

  • suojelusprkl

Huonosti nukutut yöt jatkuu. En ymmärrä tätä väsymystä, kai tää johtuu tästä pimeydestä taas ja siitä ettei ole päässyt kuntoilee kunnolla moneen viikkoon.

Näin viime yönä taas astetta sairaamman unen. Unessa hortoilin parin kaverini kanssa jossain ja yksi kavereista sanoi, että meidän pitää kiertää hautausmaan kautta jonnekin toiseen pisteeseen kun meidän edessä oli jotain katuhaastattelijoita jotka oli pahoja. Jostain sitten kuitenkin päädyttiin vastakkain tällaisen katuhaastattelijan kanssa ja se oli sit joku uskonlahkon edustaja. Joku meidän ryhmästä joutui tällaisen pahiksen haltuun ja me muut päästiin pakoon. Mentiin kuitenkin stalkkaa mitä vittua ne tekee oikein ja oltiin jossain talon ulkopuolella ja katsottiin ikäänkuin elokuvana tätä tapahtumaa.

Joku nainen oli pahoinpidelty tosi pahoin ja meidän kaveri tunki sen eukon päätä mikroon. Pää oli siis vielä ruumiissa kiinni ja nainen elossa. Sit se paiskas sen naisen kylpyammeeseen jossa oli jotain nestettä ja mausteita. Ja se nainen tavallaan kiehu siinä liemessä, mutta oli elossa.

Jossain vaiheessa joku sälli tuli tuohon huoneeseen ja rikkoi peilin ja otti siitä lasinsirpaleita käsiinsä ja alkoi tekee tähän naiseen pieniä viiltoja, että se vuotais hitaasti kuiviin. Sit se nainen ponnahtikin ylös siitä ammeesta ja teki tälle viiltäjälle ison vekin rintakehään lasilla. Sit tää tyyppi heitti sen naisen päälle öljyä ja heitti jonkun tuikun perään ja se nainen syttyi palaa.

Välillä tunsin olevani itse se nainen ja katsovani tilannetta hänen silmin ja sit välillä taas ulkopuolinen.

Rupee näköjään hiljalleen tulemaan tämän kesällä katsotun Hostell kakkosen painajaiset. Elokuvaa katsoessa pystyy sentään sulkee silmät siltä kauheudelta, unissa sitä ei pysty tekemään.

3 kommenttia

suojelusprkl

10.12.2008 08:31

Tämän takia en halua koskaan kattella hostellin kaltaisia elokuvia. Ne tulee mun uniin monien kuukausien jälkeen katsomisesta, vaikka en edes pystynyt tuota katsomaan kuin hetkittäin.

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
7 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

suojelusprkl

10.12.2008 09:03

Mutku ne saa mut itkemään, eikä oo ketään lohduttelemassa:(

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
9 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

5.12.2021 10:52

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus