Hah jätkä jäi kiinni

  • suojelusprkl

http://www.iltasanomat.fi/uutiset/kotimaa/uutinen.asp?id=1358257

Samainen tyyppi on huijannut mun kaveriltakin rahaa. Vaan sainpas tuon mulkun maksaa velkansa takaisin. Ei se aina vaadi voimaa, riittää vain että on tarpeeksi juoni.

Tuo tapaus tosiaan lainasi mun kaverilta rahaa, vedoten siihen että pitää ostaa koirille ruokaa tjps. Kaveri hyväuskoisena lainasi ja luuli saavansa rahat takaisin viikon kuluttua (olivat nähneet tämän kundin kanssa muutaman kerran aikaisemmin jo) Vaan ei saanut rahojaan luvattuna päivänä. Meni pari kuukautta ja tuo sama tyyppi aina vaan sanoi maksavansa velat takaisin "korkojen kera"-eikä koskaan kuitenkaan maksanut. Lopulta kaverini kertoi mulle tästä velasta nolona ja kirosi ettei saa rahojaan takaisin. Kaverini tiesi, että tämä tyyppi on hänen naapurissa töissä. Pisti sille kundille tekstiviestiä, että koska tulee maksaa velkansa. Sanoi tulevansa illalla juna-asemalle.

Menin kaverini luokse illalla hetkeä ennen kuin tämän kundin piti maksaa velkansa. Mutta kundia ei näkynyt. Sen jälkeen kysyin missä se tapaus olikaan töissä ja käytiin pyörähtää sen kundin työpaikalla. Kysyttiin häntä nimellä, eikä hän ollut töissä, vaan sairauslomalla. Pyysin työkavereita välittämään terveiset tälle kundille, että hän saisi maksaa velkansa ja että on törkeätä lainaa rahaa jos ei ole ajatellutkaan maksaa velkojaan takaisin.

Lähdettiin pois ja pyysin kaveriani pistää tälle kundille tekstiviestiä, jos ei tuu maksaa velkaansa niin hän käy sen työpaikalla. Kundi maksoi velat samana iltana kaverilleni kasvotusten, kaverini tietenkin soitti minulle ja kertoi, että sai rahat takaisin, pyysin kaveriani laittaa kundille kiitostekstiviestiä sekä terveisiä että häntä odottaa yllätys työpaikalla, kun sinne maanantaina menee.

Sitä en tiedä, kertoivatko tuon kundin työkaverit hänelle terveisiä, mutta pääasia että tuo huijari jäi nyt kiinni.

6 kommenttia

avatar

27.4.2007 11:17

Kunnon urpoja. Ja sitten mä vielä ihmettelen, että miks jotkut naiset on epäluuloisia miehiä kohtaan. Ei sinänsä, että mä nyt mikään enkeli olisin, mutta ei ole tapana kyllä ihan suoranaisesti ihmisiä huijatakaan.

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

suojelusprkl

27.4.2007 11:24

Mun kaveri aloitti tuon kertomisen mulle "mua oikeasti hävettää tää, enkä tiedä kehtaanko edes kertoa..." kyllä mä siinä ihmettelin, kuten kaverinikin, että mikä saa ihmisen lainaa puoltuntemattomalle miehelle rahaa. Se oli vaan niin hyvä selittämään ja vakuuttava. Itse en kovin herkästi rahaa lainaa, ainakaan suurempia summia. Toki olen lainanut muutamia kymppejä nettikamuilleni, mutta vain sellaisille, jotka tunnen tarpeeksi hyvin.

Onneksi kaverini maksoi lainan tuon kundin tilille, joten tiedossa oli tilinumero, nimi ja tosite että hän on rahaa lainanut. Aina pitäisi tehdä velkakirja, jos rahaa lainailee (varsinkin jos kyseessä on isompia summia), ettei tarvitse sitten lähteä työpaikoille karhuu rahoja kavereitten kanssa x)

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
7 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

avatar

27.4.2007 11:25

Juu ilman suakin ois ehkä saattanut jäädä aikanaan Kotiteollisuuden keikka väliin, että kiitos siitä. Mun mielestä on ihan normia, että vaikka olis ihan hyviäkin kavereita, että asioista tehdään velkakirja. Se on musta vähän sama asia kun vaikka avioehto. Ei siinä suoranaisesti kukaan mitään epäile, mutta asiat on paperilla selkeitä ja jos jotain viivästyksiä sattuu niin niistä kyllä pystyy varmasti yleensä sopimaan. Raha kun monesti aiheuttaa ihan turhia välirikkoja siksi, kun ei olla täysin tietoisia siitä, mitä milloinkin tapahtuu.

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

suojelusprkl

27.4.2007 11:31

Kyllähän mä nyt muutaman keikkalipun pystyn aina ostaa tutuille:)
Jos joku haluaa pistää mun kanssa välit poikki muutaman kympin keikkalipun maksamattajättämisen vuoksi, niin ehkä se on sit sen arvoista. Kyllähän sellainen vituttaisi, mutta sitten voisi syyttää vain itseään että on ollut hyväuskoinen.

Ei tuollaiset huijarit pode huonoa omatuntoa, ne on ne huijatut jotka suurimmat syyllisyydentuntemukset siitä kärsivät, että ovat antaneet itseään huijata.

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Beliar

27.4.2007 15:57

Ihunaa...Tuoretta lihaa pojille.Kyllä,kyllä

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

5.12.2021 11:27

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus