Häiriintyneet unet osa24

  • suojelusprkl

Näin viime yönä ihan skitsoa unta. Ensimmäisessä pätkässä katsoin yksinäni jotain kauheeta elokuvaa kotona ja mietin unessa, että miten mä tällein yksinään tällaista väkivaltaista elokuvaa katselen että näen vielä painajaisia tästä.

Unen elokuvassa joku ukko oli käynyt pettämässä vaimoaan naisen kanssa, joka oli naimisissa. Sit tän eukon ukko tuli kostaa tälle ukolle sen, että pani naistaan. Tällä miehellä, joka kävi pettää vaimoaan, oli kaksi lasta. Lapset ja äiti oli kotona ja sit ukko nappasi vaimonsa ja meni sen kanssa kylpyhuoneeseen jemmaan. Sit tämä petetyksi tullut ukko tuli neljän kaverin kanssa tuonne asunnolle kostaa tätä pettämistä ja uhkasi viiltää lasten kurkut auki ja uni loppui siihen, kun se hakkasi puukolla pieniä reikiä kylpyhuoneen lasiseen oveen.

Toinen uni oli vielä oudompi. Unessa olin erään entisen eksän (jonka kanssa en ole jutellut eron jälkeen kertaakaan) ja entisen hyvän koulukaverin kanssa menossa katsomaan Faith No Morea jonnekin Myyrmäkeen. odotettiin junaa Pasilassa ja kun I-juna tuli(epäloogista, tiedän) niin se oli ihan turvoksissa eikä mahduttu kyytiin, ehdotin että mentäisiin taksilla ja kävin nostaa 60euroa tililtäni. Sit eksäni päätti yht´äkkiä, ettei haluakaan lähteä tuonne keikalle ja antoi mulle lippunsa ja lähti pois. Sanoin kaverilleni, että no mennään sitten kahdestaan ja yritetään kaupitella lippua jollekin paikanpäällä. Oltiin jo menossa taksille, kun asemalle tuli valkoinen juna. Ängettiin sen sisälle ja tajusimme ettemme katsoneet edes mikä juna se on eikä päästy sieltä ulos enää. Sit tuli kuulutus, että tämä on juna Pohjanmaalle ja ensimmäinen pysähdyspaikkamme on Kuopio. Menin konnarin luokse itkemään, että tulimme väärään junaan ja että olen odottanut yli kymmenen vuotta, että näkisin Faith No Moren. Konnari käski mun painua pois hänen tieltään, että en enempää häiritsisi junan pysäyttämistä.

Juna pysähtyi Korson kohdalle, ei laiturille vaan keskelle metsää. Sieltä sit käppäiltiin kaverin kanssa raiteiden yli ja katselin, että okei tuolla näkyy tutunnäköistä taloa että asema jää varmaan tuonne suuntaan. Sit eksyttiin kuitenkin ja uni loppui siihen että hortoiltiin siellä täällä ja ilmeisesti mun kaveri sit tapettiin tai jotain, kun se katosi yht äkkiä mun unesta kun joku psykopaatti (yksi toinen eksäni) alkoi huitoo mua kirveellä päähän ja sit huitaisin siltä itse kaulan poikki ja se kiinnitti päänsä jollain tavalla takaisin, mutta ei enää nähnyt mitään eli siltä meni näkökyky.

Sit se yritti tappaa mua jonkin aikaa ja makasin maassa ja se ei nähnyt missä olen. Se heitti jonkun tosi ison kiven ihan mun viereen ja alkoi jaloillaan tunnistelemaan, että olenko jossain siinä lähellä, kun arveli että olen vahingoittunut ja makaan maassa. Jossain vaiheessa oltiin jo kovasti jo sovittu riitamme, mut mulla oli kuitenkin jotenkin tosi paha ja epämukava olo ja tuntui, kuin olisin siinä vain sen takia etten pystynyt irtautumaan siitä ihmisestä pois kun pelkäsin, että sit se tappaa mut ainakin jos nyt yritän paeta. Oltiin jossain hylätyssä talossa (eksäni oli tappanut talon entiset asukkaat ja tuonut mut sinne) ja mun kissa tuli sinne kans ja alkoi puskemaan mua, pelkäsin että jos se alkaa puskee mun eksää niin se ampuu sen. Se oli jo muutamaan kertaa menossa puskee tätä ja sain sen aina tyrkkästyä viimetinkaan pois. Ja tuossa unessa tuntui siltä, kuin tuo kissa olisi ollut mun ainoa henkireikä ja jos olisin sen menettänyt niin olisin antanut eksäni tappaa mut.

Sinänsä hauska uni, koska mulla ei ole oikeastaan kuin kaksi eksää joita kohtaa on jäänyt angsteja, muut eksät on olleet tosi muksia aina eroon asti ja sen jälkeenkin. Ja sit nämä kumpainenkin ei_niin_mukavaa tapausta tulivat samaan uneen :D

8 kommenttia

heini

11.3.2009 09:53

aika mielenkiintonen :)

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
7 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Chirena

11.3.2009 10:16

huh mikä uni. sähän elät saman tyylistä unimaailmaa sit ku minäkin.

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Mika

11.3.2009 11:05

No jopas on unet...
Tostahan sais hyvä leffan vaikka.

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

suojelusprkl

11.3.2009 12:16

Joo, mulla on välillä vähän elokuvamaisia painajaisia.

Näen tosi usein painajaisia kauhuelokuvista, tai jännityselokuvista. Muistan aikoinaan, että näin The Ringistäkin painajaisia jo ennen kuin näin kyseisen elokuvan edes. Usein painajaiset tulee kuukausia myöhemmin, kuten Hostel elokuvan kanssa kävi ja tämä viimeisin uni johtuu varmaan osittain siitä, kun näin erään painostavan jännityselokuvan, jossa tapettiin pariskunta mökkiin ja katselin viime sunnuntaina elokuvavuokraamossa tuon elokuvan kantta ja sanoin kaverilleni, että tuo elokuva oli aivan hirveän painostava mutta kannattaa katsoa.

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
9 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Mika

11.3.2009 13:47

No mut toihan on kiva, saa kattoo leffat toiseen kertaan ilmaseks ;)
Hyvä mielikuvitus sulla ainakin on.

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
9 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

suojelusprkl

11.3.2009 13:53

EI OO KIVA! En katso ylipäätään juuri koskaan mitään muuta kuin komedioita yksinäni, en "uskalla" katsella mitään kauhuelokuvia yksinäni, koska tiedän että saan ihan hirveitä säpsyjä ja ahdistuskohtauksia jos on liikaa väkivaltaa.

En pysty katsomaan mitään väkivaltaa, en vaikka tiedän sen olevan vain elokuvaa, koska mulle tulee aivan hirveän ahdistunut olo että saatan purskahtaa itkuun pelkästään siitä hirveästä tunteesta, joka tulee kun näkee että jotain ihmistä/eläintä nyljetään tai muuta vastaavaa. Joskus tunnen fyysistä kipua, jos oikein tekee joku kohtaus kipeää esimerkiksi että jollain murtuu sääri ja luu alkaa törröttää jalasta tai alkaa oksettaa, jos on oikein paha kohtaus jossa lentää suolia ja muuta kivaa.

Olen vähän vammamamma:/

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
9 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

licence27

11.3.2009 14:00

Taisi olla sympatiaa Saksan kuolusurmille.
Synkkää on elo jos unessakin katsoo kauhuelokuvaa. Kerrankos sitä nyt väärään junaan menee ja yleensä Kuopion korkeudella junissa on tilaa. Toisaalta Savon kautta pohjanmaalle onkin jo kauhuleffa sinänsä jos ei tykkää istua junassa.
Mut ajattele positiivisesti: kun on unia ja niistä osan jopa muistaa niin aivot todistettavasti toimivat yölläkin. Uni voi olla todella toden tuntuinen ja montakohan kertaa unissaan on kuollut tai tappanut jonkun? Pitää vaan sit pitää kaikki vaaralliset esineet kaukana jos on taipumusta touhuta unissaan. Unissakävelykin on vaarallista, varsinkin kerrostalossa.
Erään alikersantin unissaan puhumista naurettiin moneen kertaan. Ekan kerran kun se nousi kesken uniensa istumaan silmät seisoi päässä luomet täysin auki ja se sanoi: "Täällä ei sitten polteta" mikä oli sinänsä hullua kun kaminassakin oli jo tuli. Hetken istuttuaan kellahti selälleen ja jatkoi uniaan.
Ehkä alat potea unikaverin tarvetta alitajuisesti. Katastrofista toiseen eli ne miehet joista on ollut eniten ongelmia ovat jääneet parhaiten mieleen. Syvät arvet vanhoista suhteista, mutta jos ei jää arpia niin onko silloin ollut tarpeeksi tunteitakaan? Kauniita unia

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

5.12.2021 10:49

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
8 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus