Hakkaa päälle

  • suojelusprkl

Olo on kuin hakattu. Reidet alkaa olemaan taas normaalit torstain kramppien jäljiltä, mutta olkapäät, niska, selkä, lapaluut ja alaselkä on aivan jumissa. Liekkö perjantainen painiottelu olevan syy tuohon. Olisin varmasti joutunut teholle, jos olisin osallistunut itse kilpailuihin, sen verran hurjan näköistä touhua se oli.

En muista monelta lähdin Kaisaniemestä, taisi olla puolen kahdentoista tai sitten puolen yhden junalla. Muistihärö ei johdu siitä, että olisin ollut kännissä vaan siitä että olin väsynyt. Oli suorastaan ihme, etten nukahtanut illan mittaan, märät vaatteet pitivät yllättäväen virkeänä. Niin ja kaikille tiedoksi, ollaan painikumppanin kanssa vanhoja tuttuja eikä meidän välillä ole mitään, kun oli osalla ollut sangen hauskoja ilmeitä kuulemma.

Olihan tuolla ihan hauskaa, vaikka kuulinkin illalla että eräs osallistujista oli todennut, että jos Suojelusprkl tulee tänne niin hän ei tule :D
Olisi hän voinut sen ilmaista tietenkin minulle suoraankin, koska mulla ei ole mitään havaintoa mitä olen kyseiselle henkilölle tehnyt/sanonut että hän noin mulle oli möksähtänyt.

Tältä pohjalta sunnuntain viettoon. Kohta Helsinkiin. Plääh.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 11:44

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus