Halpaa makkaraa tarjolla

  • suojelusprkl

Voi hyvä sylvi sentään millaisia kuvia porukoilla on täällä.

Eräskin 20-vuotias tytsy esitteli pilluansa kuvagalleriassaan viikonloppuna ja miehet kävi kiihkeänä kehumassa sitä. Uuh saanko laittaa sormen sinne, uuuh saanko lipaista...mulle tuli oikein huono olo, kun kävin kurkkaamassa näitä kommentteja jaelleiden valokuvia. Osa heistä olisi voinut olla tuon tapauksen isä.

Miten kukaan voi alentua noin alas, että esittelee tuntemattomille ihmisilleen omaa pilluaan? ja vielä jossain internetissä! No okei, itse harrastin samanlaista touhua alle 6-vuotiaana, mutta mä sentään kasvoin siitä tavasta yli:) Niin ja siitä ei ole valokuvia todisteena.

Mitähän tuollaisen tapauksen vanhemmat/työkaverit/opiskelukaverit ajattelevat, kun hänen valokuviin törmää netissä? On sit kivaa, kun porukka huutelee kaupungilla perään: mä näin sun pillukuvat cityssä- tuu näyttää sitä livenä mulle!

Ja sitten ihmetellään, kun raiskaukset ovat yleistyneet. Kuinkahan moni tällaisista raiskatuista tapauksista on esitellyt sulojaan netissä ja sitten mennyt tapaamaan jotain tällaista miestä, joka ne kuvat on nähnyt. Joka on sitten ajatellut pienessä pääkopassaan, että tämä tapaus on maksullista/ilmaista lihaa ja ottanut toisen väkisin.
Ja kuinkahan moni tällaisista tapauksista on kutsunut tuntemattoman miehen kotiinsa.

Missä on ihmisten itsesuojeluvaisto? Itseäni hirvittää, kun eräs kaveri pyytelee tuntemattomia miehiä kotiinsa ensitreffeille. Mistä sitä voi tietää, millainen sekopää sieltä tulee, jos ei ennen toista livenä ole nähnyt. Tällä mun kaverillakin, kun on aika paljastavia kuvia itsestään välillä esillä.

Mutta ennenkaikkea: Miten tuollaisia ihmisiä on kasvatettu, jos he täällä keikistelevät haarat levällään? itselleni ei tulisi mieleenkään esitellä omaa paljasta kroppaa täällä. Esittelen sitä mielummin poikaystävälleni kahden kesken.

3 kommenttia

aurinkocity

2.5.2006 15:02

Puhumattakaan kaluaan mainostavista jätkistä.Eräs Herra 15 cm esitteli pelivälinettään mesessä,jota meillä käyttää ainoastaan 15 v.tytär.Messenger aukeaa joskus omia aikojaan munkin sivulleni,joten kyrvänheiluttelija vilkutteli onneksi mulle,jo aikuiselle naiselle.Shokeeraavaa se silti oli,vaikka onhan noita nähty.
Kehotin jätkää häipymään ja toivottavasti tekee sen lopullisesti.Kaluineen päivineen.

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

suojelusprkl

3.5.2006 08:19

No siis en mä sitä tarkoittanut, että tuollainen itsensä paljastelu olisi mikään syy tulla raiskatuksi, mutta varmasti tuollainen vaikuttaa joidenkin päästä vinksahtaneiden mieleen.
Jotkun kun vain ovat lievästi sairaita mieleltään.
Näkevät täällä tietyntyyppisiä naisia, sitten kun näkevät niitä luonnossa(vaikka ihan ohi mennen iltalenkillä) niin mistä sitä tietää, mitä tuollainen pipi pää mieleensä saa.

Toinen juttu, kun joitain pikkuteinejä(lue pissiksiä) raiskataan lähes joka vuosi Pelastakaa lapset Ry:n -konsertin jälkeen Olympia Stadionin läheisissä metsissä. En siis hyväksy väkisinmakaamista, mutta kyllä pistää miettimään, etteikö noille pikkutytöille ole opetettu miten pimeällä liikutaan.
Itse olen aina ollut todella tarkka missä liikun ja mihin kellonaikaan. Ei mulla vaan tulis mieleenkään lähteä yksinään, tai edes muutaman kaverin kanssa, hortoilee jonnekin Stadionin pusikkoihin. Ei varsinkaan sen jälkeen, kun on kuullut siellä tapahtuvan raiskauksia joka vuosi.

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

5.12.2021 11:46

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus