Hammaslääkärissä oli kivaa

  • suojelusprkl

Jumakiuta, että meinasi palaa käpy ihan täysin tänään, kun päätin mennä linja-autolla hammaslääkäriin neljäksi. Aikataulu oli tosin omalta osaltani turhan tiukka, koska reittioppaan mukaan mun olisi pitänyt olla perillä 15:55, bussi oli alkuun 3min myöhässä ja se pysähtyi joka pysäkillä - tietenkin.
Melkein teki mieli ottaa yhden vanhuksen kassi ja tyrkkää se pihalle, että se olisi liikkunut nopeampaa ulos ja yhdelle kundille mennä lappaa tarpeeksi rahaa tiskiin, kun se lisäsi neljään kertaa rahaa kuskin kouraan. Kaiken kruunasi työmaa-alueelle eksynyt nainen, joka tuli väärää "aidattua" kaistaa bussia kohden ja joutui peruuttelemaan pois ja menee oikealle puolelle aitaa ajelee. Tuossa vaiheessa olin jo ihan valmis menee vetää sen kuskin autosta ulos ja vetää vauhdilla auto helvettiin bussin edestä. Lopulta, kun jäin oikealla pysäkillä pois, lähdin kävelee jotenkin väärään suuntaan sillä lopputuloksella, että olin hammaslääkärissa 5min myöhässä. Mutta onnekseni hekin olivat myöhässä.

Hammaslääkärinä oli tietenkin itseni ikäinen, söpö ja kivan oloinen mies ja meikä oli ihan puusta tippuneen näköinen ja haisin varmaan vanhalle viinallekin - melkein yhtä kiusallista, kuin joutua yllättäen gynekologin eteen levittelee haaroja silloin kun ei oo ajellut pillukarvoja.

Kerrankin oli tosi mukavaa olla hammaslääkärissä, tuo poju oli tosi mukava sellainen höpöttelijä. Ei jännittänyt yhtään olla tuolla, eikä sekään aiheuttanut suurempaa vitutusta, kun kuulin että multa revitään vissiin tuolloin marraskuussa niin ylhäältä kuin alhaaltakin viisurit pois. Pitää vain toivoa, etten pode ihan hirveetä kuolemaa tuon jälkeen kun olisi kiva päästä sporailemaan. Tai sitten soitan ja kysyn voisiko tuota aikaa siirtää hieman...

Kotimatkalla en jaksanut käyttää bussia, joten kävelin kotia. En jaksanu odottaa 6min bussia pysäkillä...

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:54

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
9 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus