Heiluu ja keinuu

  • suojelusprkl

Mun päässä heiluttaa ja keinuttaa. Huomaa, että on ollut vetten päällä perjantaista asti. Yöllä olikin aika kova myrräkkä ja pelkäsin, että alan voimaan pahoin, mutten alkanut-onneksi.

Oltiin siis syrran kanssa ruotsinristeilyllä. Perjantai-iltana kun mentiin yökerhoon, niin joku mun ikäinen kundi hyökkäs mun kimppuun. Alkoi tuosta vain halimaan mua ja olin ihan pihalla. Ajattelin ensin, että se on varmaan joku cityläinen, jota en nyt tunnista, mutta ei se kait ollut. Yritti se kovasti pussaillakin mua, mutta tein hienot väistöliikkeet ja siinä vaiheessa, kun se puristi mua perseestä, mä vedin sen rannelukkoon.

En ymmärrä mikä ihme perjantaissa oli, mutta mun persettä kourittiin ihan urakalla, täysin vierasta toimintaa mulle! Paloikin pinna alta aikayksikön. Eräällekin miehelle huusin discossa, että koske vielä kerran muhun niin sun nenä menee vinoon ja löydät sen poskeltasi. En tykkää yhtään, että mun yksityisyyttä rikotaan tuolla tavoin. Muutenkin taas oli harvinaisen oksettavaa katsella sitä menoa, kun ihmiset vetelee pillun/munan kiilto silmissä laivaa ympäri.

Mutta oli siellä muutama ihan asiallinenkin tapaus:) Kahden kundiporukan kanssa tuli juteltua ja jauhettua paskaa. Mutta ne eivät olleetkaan tuolla pillun perässä, vaan ihan pitämässä kavereiden kanssa hauskaa. Eipä tarvitse nyt vähään aikaan lähteä Ruotsiin, helmikuussa sitten vasta :/

2 kommenttia

avatar

26.11.2006 21:07

Meitä on moneksi, valitettavasti.

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
7 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

5.12.2021 11:37

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
9 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus