Herra L, hanki elämä.

  • suojelusprkl

Vittu olen kurkkuani myöten täynnä cityläisiä selän takana paskanjauhajia. Kuka täysijärkinen lähtee "pitää mainoskampanjaa" ihmisestä jota a)ei itse tunne ja b)joka ei tunne häntä ja alkaa haukkumaan sen ihmisen ulkonäöllisiä ominaisuuksia? Ei hitto soikoon voi kuin vain naurata tuollaisille dorkille, jotka kokevat tuollaisen paskan jauhamisen a)kiinnostavan jotain b)olevan täysijärkistä tai ylipäätään antavan itsestään täysijärkistä kuvaa.

Ihan kuin se olisi joltain pois jos joku on ruma, läski tai tyhmä jne, tai omistaisi muita negatiivisia ominaisuuksia. Sen vielä ymmärrän, että tuollaista sontaa jaellaan keskusteluiden yhteydessä ja kohdistetaan se suoraan sille henkilölle, jolle sen haluaakin kohdistavan, mutta sitä en jaksa ymmärtää näillä harmailla aivosoluillani, että sitä pitää tehdä sen toisen henkilön selän takana ja sellaisille henkilöille, joita se toinen ihminen ei varmasti voisi vähempää kiinnostaa.

Eihän siinä mitään, ihan "mielenkiintoista" saada cityläisiltä viestejä, että minua mainostetaan oikein urakalla ja vieläpä ilman minun erillistä pyyntöäni.

On aivan eri juttu sanoa jostain sellaisesta henkilöstä jotain, jonka tuntee ja joka on aiheuttanut sulle harmaita hiuksia ja verenpaineen nousua ja joka on jauhanut susta selän takana paskaa, mutta ei hittolainen mikä ajaa ihmisen tekemään noita asioita ihmisestä jota ei tunne ja joka ei tunne sua.

Haloo haloo, onko valoo!

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 11:28

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
7 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus