Hieman helpotusta

  • suojelusprkl

Olen eilisen ja tämän päivän vaihdellut pikaviestejä perjantain tiimoilta tapaamisessa olleiden kanssa.

Olin itse siinä uskossa, yhden henkilön puheiden perusteella, että olisin imutellut kiihkeänä suurinpiirtein kaikkien miittiläisten kanssa, siis muidenkin kuin vain Eevin ja Kristiinan kanssa ja ihmettelin kovasti sitä, etten muista asiasta mitään.

Toki minulla on osittainen muistikatkos illasta, joka johtui tasan tarkaan siitä kun otin Kuikassa pari vodkasnapsia, siiderin ja sen helvetin tequilasnapsin. Ja tämä ajoittui siihen "Pusurinkiajankohtaan" Sen vielä itsestäni uskon, että yritin saada pusurinkiä pystyyn, koska olen tuollainen pelleilijä luonne. Mutta se kiihkeä imuttelu jonkun muun miehen, kuin poikaystäväni kanssa, se tuntui käsittämättömältä. Täysin minun luonteenvastaiselta toiminnalta.

Sain siis horottelua siitä, kun olin muka imutellut Hallusinaation kanssa pitkään ja hartaasti se tuntui vain käsittämättömältä touhulta minulta. Ei meinaan kuulu ollenkaan tapoihini suudella tuntemattomia miehiä, ei varsinkaa suulle:/ Poskipusuja nyt tykkään jaella immeisille eikä siinä pitäisi olla mitään pahaa?

Hallusinaatiolle pistin pahoitteluviestiä asiasta ja hän vain naureskeli, etten mä ole häntä suudellut kuin poskelle ja vissiin korvalle, että suuteli kyllä jonkun kanssa mutta se joku ei ollut minä. Itse taas muistan suudelleeni vain Eevin ja Kristiinan kanssa, kun haluttiin hieman kiusaa poikia. Ja yhden tytön kanssa, joka oli selvinpäin tuolla, tänään vaihtelin illasta pikaviestejä ja hän näki tilanteen, kuten itsekin sen olen ajatellut-leikkimielisenä pelleilynä.

Tämä blogikirjoitus ei ole kommentoitavissa.