Ihmisten sinisilmäisyys

  • suojelusprkl

Tampereella tapahtui viime viikolla kaksi raiskausta, joissa tekijä huumasi ja raiskasi ravintolaillan jälkeen kotikyydin toivossa olleet uhrinsa. Asiasta kertoi Aamulehti.

Kiukuttaa tällaiset uutiset.
Käyvätkö ihmiset yksinään baareissa vai miten ihmeessä on mahdollista, että naiset lähtee tuntemattoman miehen kyytiin siinä toivossa, että saisivat siltä kyydin kotia? Tuntuu olevan enemmänkin poikkeus, kuin sääntö, että baarista pääsisi ulos omin jaloin ilman tyrmäystippoja tai vastaavia mömmöjä.
Itse olen yrittänyt aina saattaa kaverin taksille, jos olen nähnyt sen olevan huonossa jamassa. Enkä koskaan antaisi mielelläni kenenkään kaverin lähteä tuntemattoman seurassa pois kaatokännissä ravintolasta, jokaisen oma valintahan se on että mitä tekevät humalapäissään mutta jos julkisuudessakin on jatkuvasti uutisotsikoita raiskauksista/tyrmäystipoista niin miten ihmiset voi olla niin taulapäitä että lähteävät tuntemattomien matkaan?

Onneksi itse ei juurikaan viihdy ravintoloissa, kun siellä saisi olla jatkuvasti varuillaan ettei kukaan pistä mömmöjä juomaan tai piikitä jotain mömmöjä suoraan kroppaan.

3 kommenttia

suojelusprkl

23.1.2008 09:50

Näitähän täällä riittää ja tulee jatkossakin varmasti riittämään.

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

suojelusprkl

23.1.2008 10:16

Sinisilmäisyydestä tuli mieleeni lehtijuttu Iltalehdestä tuossa taannoin, jossa mallitoimiston henkilö varoitteli nuoria tyttöjä huijarivalokuvaajista. Nuoret tytöt poseeraa ilmaiseksi/rahasta/maksusta tuntemattomille amatöörikuvaajille ja antavat heille käyttöoikeuden valokuviin joissa he revittelevät haarojaan. Kuvia myydään eteenpäin ties minkälaiselle asiakasryhmälle/käyttötarkoitukseen eikä heillä ole siihen mitään sanottavaa, koska käyttöoikeudet on kuvien ottajalle.
En tiedä miten yleistä Suomessa on se, että nuoret menevät herkästi valokuvaajien kanssa sänkyyn kun kuvittelevat pääsevänsä sitä kautta helpommin julkisuuteen/saavat siitä vastineeksi mallikansion rakentamiseen tarvittavia valokuvia.

On se hyvä, ettei itselle ole koskaan tullut tarvetta lähteä tuntemattomien miesten matkaan tai suostua mihinkään alastonkuviin. Mutta aivan varmasti Citystäkin löytyy näitä sinisilmäisiä naisia, jotka ovat herkkiä miesten kohteliaisuuksille ja suostuvat kaikenmaailman revittelykuviin vain sen takia, kun on hieman mielistelty ja kehuttu silmiä ja pyydetty malliksi valokuviin.

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

5.12.2021 11:07

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
8 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus