Ilmaista mainontaa jogurteille&Hieman jeesustelua

  • suojelusprkl

Olen viimeaikoina syönyt melkoisen paljon rasvatonta ja maustamatonta jogurttia ja erilaisia marjaisia muromyslejä/Nestlen Fitness täysjyvämuroja, välillä pilkkonut sekaan banaania/mansikkaa. Pitää yllättävän hyvin nälän pois, vaikka muroja ei pistäisikään kuin ihan ripauksen jogurtin sekaan.

Esim. Valiolta löytyy tosi näppärä välipalaidea:
http://www.valio.fi/portal/page/portal/Valio/Tuotteet_ja_Uutuudet/Tuoteryhma/Tuote?productId=2140&tuory=124
Noita tulee osteltua usein, jos lähtee illaksi leikkimään jv:tä.

Eihän siihen mennyt kuin 25-vuotta, että opin syömään maustamatonta jogurttia. Joskus nuorempana maistoin jotain bulgarian jogurttia tai vastaavaa ja se oli niin pahan makuista, etten ole kuin vasta viime vuoden puolella opetellut tuon maustamattoman jogurtin makuun.

Toinen hyvä jogurtti Valiolla on vanilja -30%vähemmän sokeria. Tuo sopii tosi hyvin erilaisten myslien ja murojen seuraksi. Saisivat tehdä samalla periaatteella myös hedelmäpommi -ja mansikkajogurttia. Jogurtit ovat kuitenkin tosi hyvä kalsiumin lähde, mutta ei niitä kehtaa hirveästi syödä, kun ne on niin hirveitä sokeripommeja.

Ja sitten seuraa jeesustelu-osuus x)

Välillä huvittaa, kun ihmiset katsovat jogurttien ravintoainetaulukosta paljonko siinä on rasvaa, mutta eivät vertaile hiilareiden määrää. Usein rasvattomassa, maustetussa jogurtissa kun se rasva on korvattu sokerilla, joten on melkoisen turha ostaa sitä mautonta ja rasvatonta jogurttia, kun olisit saanut paremman makuista ja vähäsokerisempaa (=vähemmän kaloreita) jogurttia samalla hinnalla.

Miksi täyttää vatsansa mauttomalla ja rasvattomalla sokerijogurtilla, kun voit nauttia siitä mausta ja saada parempia makuelämyksiä ja vähemmän sokeria, valitsemalla oikeanlaisen tuotteen.

Jos kerran ruvetaan niitä ravintotaulukkoja lukemaan, niin opetellaan tuollaiset perusasiat, kuten että useissa tuotteissa rasva korvataan sokerilla. Joten jos kerran haluatte olla terveysintoilijoita, niin vertailkaa myös niitä hiilihydraattien määrää, se voi olla merkittävämpi siinä terveiden elämäntapojen muuttamisessa, kuin se pari grammaa rasvaa/100g.

Eiköhän kaikista paras valinta jogurteissa olisi juurikin tuo maustamaton versio, sinne voi sekaan heittää tuoreita hedelmiä ja vaikka täysjyvähiutaleita, ja on varmasti tuhat kertaa maukkaampaa, terveellisempää ja vähemmän säilöntäaineita sisältävää herkkua.

5 kommenttia

kaneli

20.7.2007 10:56

Jep, sillä rasvattomuudella on vaan niin helppo markkinoida.

Mä en juurikaan kuluta jugurtteja, mutta rahkaa sitäkin enemmän. Sotken perusmaitorahkaan lisäksi vähän esim. sitruunarahkaa (Valio), sitruunamehua ja marjoja. Tai perusrahkaa + hippu omena-kanelirahkaa + omenakuutioita. Tai sitten jatkan mun makuun liian makeaa verigreippi-cottifruttia rahkalla. Nam. Pitää nälkääkin kummasti.

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
3 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

suojelusprkl

20.7.2007 11:03

Maitorahka kuuluu omiin suosikkeihin kanssa. Teen usein marjoista ja maitorahkasta sörsseliä ja pistelen naamariin.

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Miia

20.7.2007 11:20

Kun on kerran päässyt maustamattomien jugurttien makuun, ei ole paluuta noiden sokerijugurttien pariin. Oletko muuten testannut Ingmanin luonnonjugurttia? Hyvää just jonku myslin tai leseiden kanssa :)

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

suojelusprkl

20.7.2007 11:31

Kyllä tuota on tullut kait maisteltua, kyllä maustamaton ja rasvaton luonnonjogurtti voittaa 10-0 jonkun rasvattoman maustejogurttiliejun :/

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

5.12.2021 11:20

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
9 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus