Ilmankos..

  • suojelusprkl

Päätin äsken korkata siiderin. Huomasin että jääkaapissani oli avattu siideripullo, joten iskin sen kimppuun. Avasin korkin ja ei muuta ku suoraan pullosta siideriä kitusiin... Ei mennyt kauankaan aikaa, kun tajusin että nyt ei muuten ole kaikki ihan kunnossa. Tuli takaumia, mansikkaviinasta, karpalomehusta ja spritestä - muutamien viikkojen takaa. Tältä reissulta, josta ei ole mitään muistikuvia sen jälkeen kun olen kotoani lähtenyt keskustaan cityläisten kanssa. Reissu, josta muistona on CMX:n Virgin Oilin keikkaranneke.

Piti räkästä juoma pois, ei jotennii nyt uponnut tuo mansikkaviinalle maistuva viikkoja vanha juoma... Ei kyllä ollut edelleenkään sen makuista tököttiä, että siinä olisi niin paljon viinaa, kuin siinä loppujen lopuksi oli. Petollista kamaa nuo mun boolit.

Mitähän muita pikku ylläreitä mun jääkaapi vielä sisältääkään...

En ihan viittis tänään vedellä kirkkaita, koska tänään haluaisin aikuisten oikeasti muistaa CMX:n keikasta jotain muutakin, kuin että olin ihan vitun kännissä ja etten muista mitään. Ainoa asia, joka vakuutti mut siitä, että olin ollut tuolla keikalla oli neonvihreä ranneke, jonka ne antaa ovilla lippua vastaan.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:52

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus