Jesh

  • suojelusprkl

Voihan kilinvittu. Olen sellainen tapaus, joka ei kauheasti jaksa kiinnostua omista menkoista. Ne tulee aina vähän yllättäen ja loppuvat yhtä yllättäen. Periaatteessa ne on kyllä säännölliset, mutten koskaan muista milloin niiden pitäisi alkaa, koska en jaksa stalkata kalenteriani jonne olen ehkä saattanut edellisenä kuukautena kirjoittaa ylös viimeisimpien menkkojen alkamisajankohdan. Gynellekin on kiva mennä, koska en ikinä muista milloin mulla on ollut viimeksi menkat, eikä toivoakaan että muistaisin sitä, minkä ikäisenä mulla on tuo piina alkanut.

Nyt on mahassa sellainen tunne (edit 10:26 ne sitten alkoi), että menkat olisi alkamassa, eikä tietenkään ole mitään menkkarättejä mukana ja tietenkin on yllä valkoiset housut ja tietenkin tänään pitäisi fillaroida töistä suoraan 17km päähän ja takaisin kotia ja tietenkin on niin kiire, etten tietenkään pääse kauppaan ostaa mitään toosaan survottavaa suppoa.

Noh, teen tänään sitten kyseenalaista kunniaa Japanin lipulle näillä eväilläni. Onneksi olkoon Japani.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:46

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus