Joskus on hyvä olla hölösuu

  • suojelusprkl

Sain vihdoinkin otettua itseäni niskasta kii ja hommattua Suunnon Fitness Solutions härpäkkeet. En saa linkitettyä tuota palvelun esittelysivua tänne jostain syystä...

Olinkin tuosta tiedustellut jo useampaan otteeseen, koska olen tällainen tietynlaisesta kurista tykkäävä ihminen. Mulla on ollut jo vuosikausia Polarin sykemittari, jonka päätin päivittää tuossa vuosi sitten ja koska Polarilla ei ollut mitään kivaa, mustaa sykemittaria, päädyin suunnon malliin.

Noh, tuohon järjestelmään pitää olla tietynlainen sykevyö ja alunperin ajattelin, että no mullahan on tuo Suunnon sykevyö ja kello, ettei mun tartte hommata mitään erillistä vyötä. Jossain vaiheessa sain kuitennii sellaisen kuvan, että tuo sykevyö on jotenkin erikoinen ja että se pitää ostaa erikseen koska se on jotennii erilainen, oli sit oman sykemittarin sykevyö käytössä tahi ei.

Tänään menin reippaana tyttönä punttisalin vastaanottoon tuosta sykevyöstä keskustelee, tai no siis menin ostamaan sitä. Olivat jo veloittaneet multa 59euroa tuosta kun tajusin sanoa, että voinko käyttää mun omaa Suunnon sykemittaria tämän vyön kanssa, kun mulla on samannäköinen sykevyö itselläkin vai voiko niitä käyttää samaan aikaan edes. Sit toinen vastaanotossa hääräillyt ohjaaja sanoi, että et sä sitten mitään vyötä tarvitse, jos sulla on tuollainen samanlainen sykevyö. Toinen heistä ei tiennyt tuota edes, joten oli todellakin onni onnettomuudessa että siinä oli sillä hetkellä kaksi henkilöä, koska olisi muuten tullut hommattua ihan turhaan sykevyö käyttöön:)

Nyt odottelen sähköpostiini tehokkuus analyysiä pumppitreenistäni x)

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:48

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus