Joskus pitää valehdella

  • suojelusprkl

Tänään jouduin valehtelemaan kahdelle ihmiselle, jotka olivat humalassa ja olisivat muuten lähteneet ajaa autolla kotia hallilta. Tulin oville juuri sopivalla hetkellä, kun työkaverini pähkäilivät miten saavat pidettyä kaksi kännikalaa poissa autonratista. Tulin siihen sitten tilanteeseen suoraan tauolta "ulkopuolisena" ja totesin, että tuolla parkkihallin ulostulossa on kaksi poliisipartiota pitämässä puhallusratsiaa. Että tänään ja huomenna täällä on tehostettu valvonta, etten suosittele että menette autonrattiin ennen huomista aamua.
Sitten sain ylipuhuttua, ihan hirveen vääntämisen ja Pasilan putkeen saattamisen jälkeen, nämä kaksi sankaria kävelemään Pasilaan ja menemään hotelliin yöksi. Valistin toki heille myös sen, että he varmasti ymmärtävät että jos he lähtevät kännissä autonrattiin, eivät he välttämättä aiheuta itselleen pahaa vaan voivat loukata ulkopuolisia jne. Asiaa auttoi myös se, ettei heillä ollut pienintäkään muistikuvaa siitä, minne jättivät auton edes ja sanoin, että se löytyy huomattavasti paremmin aamulla tyhjästä parkkihallista. Kiittelivät lopulta kovasti minua ja lähtivät kävelemään hotellille päin. Olivat tulleet Hämeenlinnasta autolla Helsinkiin ja sitten vetäneet perseet, voi vittu miten idiootti ihmisen pitää olla että tekee jotain noin typerää.

Toisaalta olisi vissiin pitänyt kutsua poliisit paikalle, mutta kun he sanoivat vain menevänsä autolle, eivätkä ajavan sitä hallista pois edes. Mutta ilmeisesti olisivat ajaneet lupauksistaan huolimatta, jos en olisi tullut kusettamaan että meillä on puhallusratsiat menossa siellä. Oli vain ihan uusi tilanne, eikä mulla (10v hallikokemuksen aikana) eikä näillä kahdella uudemmalla ihmisellä ollut varmuutta siitä, miten tilanne olisi pitänyt hoitaa, mutta eiköhän tuo nyt toivottavasti mennyt ihan hyvin.

5 kommenttia

V.C. Mikko

24.4.2009 09:08

suojelusprkl o mun iroli!!! ;oD

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
7 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

suojelusprkl

24.4.2009 09:13

Vitja että olikin muuten pokassa piteleminen, tuo toinen katseli mua vähän sillein epäluuloisesti hymyillen ja olin ihan varma, ettei tuo mun kusetus mene läpi, mut meni se onneksi:D

Kyseessä oli siis ihan pariskunta, nainen ja mies. Ja kumpikin oli humalassa.

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

suojelusprkl

24.4.2009 09:16

Niin ja jouduin muutenkin eilen taas ylipuhumaan asiakkaita. Toisen asiakkaan ylipuhuin menee taksilla kotia ja saatoin sen taksitolpalle, se oli niin humalassa että pelkäsin sen kaatuvan ja lyövän päänsä maahan. Se sitten sanoi mulle "ei tuollaisia ihmisiä voi olla, et sä voi kaikkia pelastaa ja auttaa" sit sanoin sille vain, että no kyllä mä tilanteen mukaan pyrin aina auttamaan ihmisiä, koska en halua että kukaan loukkaa itseään.

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

licence27

27.4.2009 23:16

Ei sekään mukavaa ole jos täytyy poliisit perään soittaa, mut se menee myös niin että ehkäisy on paljon parempi ja helpompi ratkaisu se että päästää rattiin ja soittaa poliiseja perään. Se vaan pukkaa olemaan että humalainen ei itse ymmärrä aiheuttamansa vaaran määrää. Hämeenlinnaan pääsee sitäpaitsi kohtuullisesti junalla/bussilla ja ainakin Riihimäelle asti melkein mihin aikaan päivästä hyvänsä, tosin junassakaan ei saa örveltää liikaa.

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
7 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

5.12.2021 10:48

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
3 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus