Karvakirous

  • suojelusprkl

Kaikki ovat varmasti elämänsä aikana syöneet ruokaa ja tajunneet että siellä on jonkun hius. Tilanne on yleensä melkoisen kuvottava. Vaikka kyseessä olisi oma hius, niin ruokailunautinnon pilaantumiseen riittää että voi olla se mahdollisuus että se on jonkun toisen karva. Jotkut herkät jopa jättävät ruoan syömättä.

Mulla on sellainen hius, että se löytää itsensä mitä ihmeellisimmistä paikoista.

Hauskin on ollut tilanne, jolloin poikaystäväni on vaihtanut lakanat, imuroinut asuntonsa yms ja ei olla nähty kuukauteen. Hän on kuukauden kuluttua saattanut löytää kikkelistään, esinahkan alta mun pitkän hiuksen. Todella mysteeristä.

Itse olen löytänyt omia hiuksia (jotka ovat siis melkoisen pitkät) mm. omasta silmästäni - on hiukan inhaa repiä lähes puolimetristä karvaa silmästä.
Persvaosta - ei tämäkään mukava tunne ja tietenkin pillustani.

Puhumattakaan ruoasta ja muusta semmoisesta. Aamulla rupesi hieman naurattamaan, kun pesin hampaita niin näin hammasharjassani hiukseni.

En onneksi ole ainoa, jolla on ongelmia karvojen kanssa. Tai no ei se sille tapaukselle varmastikaan ole ongelma, vaan lähinnä mulle kun joudun niiden karvojen kanssa elämään. Eli kyseessä on kissani Peto.

Niitä karvoja on Ihan Joka Puolella. Turha mainita sohvaa ja sänkyä, tai lattioita. Niitä on kaikkialla. Ja jostain ihmeen syystä Peto tykkää nukkua aina juuri niiden mun mustien vaatteiden päällä, jotka olen erehdyksissäni pistänyt esim sohvan selkänojalle lojumaan. Missään muuallahan ei voi nukkua, Jennyt mustat vaatteet on ihan parhautta, niihin jää parhaiten karvat kii ja niissä ne näkyy parhaiten.

Aamulla pistin päälleni mustan, samettipintaisen ulkotakkini, joka oli ollut yön yli sohvan käsinojalla roikkumassa ja menin pihalle, jossa aamunkajossa näin karun totuuden - takki oli aivan harmaana karvoista. En kerennyt enää kääntyä kotia vaihtamaan takkia, vaan jouduin kärvistelee puolikuollut wannabe minkkiturkki päälläni ja nyppiä epätoivoisesti kissankarvoja pois - huonolla menestyksellä.

Pitäisiköhän suorittaa Pedolle kotitekoinen karvanpoisto? Mitenköhän epilaattori toimisi kyseisessä tarkoituksessa? Entä Veetin karvanpoistoaineet?

3 kommenttia

seireeni_

13.9.2007 08:25

Tuttu juttu. Etenkin tuo jalkojen välistä kiskominen aiheuttaa huvittuneisuutta.. Onko hiuksillasi oma salainen teleportti vai eikö poikaystäväsi ollut kuullut henkilökohtasesta hygieniasta? :D Toivotaan että se karva joutui sinne myöhemmin..

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
9 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

suojelusprkl

13.9.2007 08:28

Kyllä tämän tapauksen henkilökohtainen hygienia on kunnossa:D Ja oli tuossa vaiheessa vaihtanut alusvaatteitaankin varmastikin sen kolmisenkymmentä kertaa.

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
9 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

5.12.2021 11:15

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus