Kauhun hetkiä

  • suojelusprkl

Heräsin 00:03 ja muistin että piti katsoa eräs juttu netistä, joten ajattelin tehdä sen samalla kun käyn pissillä. Pistin koneen päälle, kävin pissillä ja kun tulin takaisin koneelle niin ihmettelin, miksi messengeri ei ollut kirjautuneena se kun käynnistyy aina automaattisesti.

Yritin käynnistää Firefoxia ja taas tuli herjaa. Käynnistin koneeni eikä sekään auttanut, joten luovutin. Jätin koneeni päälle kuitenkin ja painuin pehkuihin.

Aamulla heräsin ja normaaliin tapaani menin koneelle ja yritin päästä lukee sähköpostejani, eikä nettiyhteys toiminut vieläkään. Käynnistin koneen uudelleen, kun ajattelin että se olisi möksähtänyt viime öisestä mahdollisesta nettiyhteyden katkoksesta... Eikä vieläkään mikään elonmerkkejä.

Tuossa vaiheessa mieleeni muistui parin viikon takainen keskustelu Sonera-tytön kanssa, jonka kanssa sovimme nettiliittymäni muutoksesta. Muistan kysyneeni, pitääkö mun ostaa jonkin toisenlainen modeemi tälle uudelle hienolle yhteydelle ja tämä täti sanoi, ettei tarvitse modeemia, että tuo yhteys on sellainen että tökätään vaan nettipiuha suoraan seinässä olevaan pistokkeeseen kiinni. Kysyin myös langattoman verkkoyhteyden vempaimista ja siihen piti erikseen hommata jokin sovitin. Muistin myös saaneeni Soneralta tekstiviestiä jossa ilmoitettiin liittymätyypin muuttumisesta ja se oli merkattu tälle päivälle.

Minä fiksuna likkana sitten sörkkäsin tämän tietokoneen verkkopiuhan pistokkeen tähän seinässä olevaan reikään ja käynnistin koneeni uudelleen, muttei se vörkkinyt. Pitänee jotain lähiverkkoasetuksia muutella koneelta huomenna.

Noh, nyt sitten olen tovin ilman nettiä, koska en ole jaksanut perehtyä tuohon asiaan.
Toivottavasti tuohon on jossain idioottivarma ohje, että saan tuon itse kikkailtua:D Voi muuten tulla hiukan orpo olo, koska ei pysty tekee oikein mitään ilman konetta. Pitänee tänään hakea jostain YTV:n aikataulukirjat ja katsoa ennakkoon Finnkinon elokuvien alkamisaikoja ja jumpan ryhmäliikunta-aikataulut.

3 kommenttia

licence27

13.3.2009 10:33

Eiköhän sitä pärjää ilman nettiä kotona viikonlopun ja jos ei niin täytyy nauttia talvesta muualla. Ei tuota tuskaa olla muutama päivä tai viikko pari ilman nettiä. Tietokone vaan sammuksiin koko viikonlopuksi ja ihmisten pariin. Puhelinkin on sellainen että sillä saa hätätilassa sähköpostit luettua, mutta olen todennut että harvemmin kenelläkään on niin perkeleen tärkeää asiaa että pitäisi heti vastata ja aina ja mihin aikaan vuorokaudesta tahansa. Voi tietysti olla että joku on jossain ojan pohjalla autoineen, mutta silloin jos on oikeasti hätä niin voi soittaa hinurin tai hätänumeroon. Jos vaikka lähtisi muutamaksi kuukaudeksi Afganistaniin niin siellä saattaisi kaivata nettiä enemmän kuin täällä missä saa liikkua vapaasti ja suht turvallisesti.

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

suojelusprkl

13.3.2009 10:36

No siis mä käytän nettiä tosi paljon aikataulujen, elokuvien yms aikataulujen katsomiseen. Niin ei oikein osaa lähteä leffaankaan kun ei tiiä mitkä leffat pyörii ja monelta ja missä teatterissa. Kyllä mä nyt muuten pärjään ihan mainiosti ilman nettiä, äiti tosin saattaa taas ihmetellä missä olen koska mulla on messengeri suurimman osan päivästä auki. Kerran äiti luuli että olen kuollut,kun mun kuvaukseen sopiva likka löytyi kuolleena jostain pk-seudulta eikä mua ollu näkynyt netissä viikonloppuna:D

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
8 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

5.12.2021 10:49

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
7 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus