Keikkalippujen hinnat

  • suojelusprkl

Odottaessani eilen illalla junaa, mulkoilin asemalla olevia mainoksia Turnerin ja Eaglesin keikoista. Silmääni osui keikkalippujen hinnat:

Tina Turnes 109-139e
Eagles 120-170e

Kuka maksaa tuhannen markkaa jostain Eaglesin näkemisestä? Madonnan ja Celine Dionin keikkalippujen hintavuuden jotenkin vielä ymmärrän, koska heitä ei ole vielä koskaan nähty Suomessa, mutta että Turner ja Eagles. Näinköhän vaan riittää Suomessa asiakkaita noin monelle ylihinnoitellulle esiintyjälle yhden kesän aikana.

Eagles on esiintynyt 2001 ja Turner 2000 vuoden kesänä viimeksi Suomessa. Näinköhän vain oli noin arvokkaat liput tuolloin keikalle...Kyllähän ne keikat loppuunmyivät itsensä, mutta muistaakseni lippujen hinnat oli tuolloin reippaasti alle 100e, jotain 70e maksimissaan.

2 kommenttia

V.C. Mikko

16.2.2009 14:57

Joo, mutta sehän vaan merkkaa, että ostetaanko niitä lippuja tuolla hinnalla, ja veikkaisin että ostetaan, on se fanittaminen sen verran erikoinen juttu kuiteski. :o)

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
9 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

5.12.2021 10:50

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
7 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus