Keski-ikä - mikä ihana tekosyy

  • suojelusprkl

Securitas: Järjestyksenvalvoja toimi oikein

- Järjestyksenvalvoja on tehnyt naisen toiminnasta tutkintapyynnön poliisille. Poliisi on katsonut valvontakameran nauhan. Sieltä näkyy, että järjestyksenvalvoja toimi täysin oikein. Hän on saanut jatkaa työtehtäviään, kertoo Securitaksen liiketoimintayksikön päällikkö Teemu Balk.

IL kertoi lauantaina naisesta, joka joutui perjantaina pyörätuoliin järjestyksenvalvojan toimien seurauksena. Naisen pohjeluun yläosaan tuli repeämismurtuma. Naisen mielestä vammat johtuivat valvojan potkusta.

- Tilanteeseen tarvittiin järjestyshäiriön vuoksi järjestyksenvalvojaa. Henkilökunta ja järjestyksenvalvoja yrittivät selvittää tilanteen ensin keskustelemalla.

- Naisen rautoihin laittanut järjestyksenvalvoja on työskennellyt meillä pitkään, enkä usko hänen provosoituneen. Olen keskustellut hänen kanssaan tapahtuneesta, jatkaa Balk.

Paikalla olleen mukaan McDonaldsin henkilökunta yritti ensin poistaa naisia.
http://www.iltalehti.fi/uutiset/200906039689972_uu.shtml

Kieltämättä tuo alkuperäinen juttu tuosta tapahtuneesta aiheutti mussa hilpeyttä viikonloppuna, kun siitä luin.

Voin kuvitella miten tuo tilanne on mennyt. Nainen on mennyt ravintolan suljetulle puolelle syömään, henkilökunta on tullut pyytämään siirtymistä pois ja nainen on itsepäisesti sanonu "en siirry, mä haluan syödä tässä!!"
Sit on pyydetty järjestyksenvalvoja paikalle, koska on ollut parempaakin tekemistä kuin inttää jonkun känniääliön kanssa, jolle tämä nainen on luultavasti alkanut isottelemaan "voi voi, pitääkö ison pahan järjestyksenvalvojan tulla poistamaan nainen" Sit kun nainen ei ole pyynnöistä huolimatta suostunut siirtymään, on hänelle ilmoitettu että jos ei siirrytä hyvällä niin sitten pahalla ja napattu kädestä kiinni. Nainen on alkanut pistää hanttiin ja on kaatunut maahan jolloin järjestyksenvalvoja on napannut käsiraudat ja pistänyt eukon nippuun, koska on nähnyt parhaaksi toimia noin kun nainen on pistänyt hanttiin.

Keski-ikäiset, humalaiset naiset on kaikista vittumaisimpia humalassa.

En kyllä kehtaisi lähteä itkemään lehtien palstoille tuollaisesta asiasta, saisivat julkaista tuon valvontakameran videon jossain, niin jokainen saisi tehdä omat tulkintansa tilanteesta. Voisin kuvitella, että tilanne on juurikin tuo, jollaiseksi sen itse kuvittelin.

Mitä siinä jää vaihtoehdoiksi, jos toinen ei suostu siirtymään pois useista pyynnöistä huolimatta? Ei juurikaan muuta, kuin nappaa sitä rihveleistä kii ja heittää se ulos. Ärsyttää tuollaiset ihmiset... "Minua ei koske samat säännöt kuin muita, minä saan tehdä niinkuin itse haluan, minä minä minä"

Ken leikkiin lähtee, hän leikin kestäköön... ja sitä saa mitä tilaa...

4 kommenttia

suojelusprkl

3.6.2009 09:53

Ei tartte olla kusta hupussa edes, riittää vain ku on saanu vähe siideriä nassuun. Voi elämä miten ihmiset voikaan nolata itsensä niin monin eri keinoin humalan takia... Ja vikahan on aina muissa, ei koskaan itsessä. Edes silloin kun itse on myöhässä... Miten ihmiset kykenee kuvittelemaankaan olevansa noin maailman napoja?

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
3 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

suojelusprkl

3.6.2009 10:01

Niin no joo... Mutta mä luulen, että jos joku ihminen on sen sortin tapaus että se syyllistää aina muita omista virheistä, niin se tekee sitä niin selvinpäin kuin humalassa. Perusluonteelle kun harvoin kukaan mitään voi:)

Toivottavasti musta ei tule keski-ikäisenä tuollaista rähinöijää:D

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

suojelusprkl

3.6.2009 10:11

*Menee etsimään köyttä*

Mä oon kyl oikeesti aika rauhallinen ihminen, tää mun blogi on vaan mun angstinpurkaamiskeskus:D *selittelee*

No mut jos tosissaan ollaan, niin olen tehnyt kohta 10v järjestyksenvalvojan hommia suht rauhallisissa tilaisuuksia ja olen siellä nähnyt, miten typerästi jotku ihmiset käyttäytyy niin sitä ei halua itse vajota samalle tasolle:D

Sama juttu muualla asiakaspalveluhommissa työskenteleville, eli pyrin olemaan kohtelias heille sen takia, koska tiedän kuinka paskamaisia asiakkaat voi olla. Mun mielestä sanonta "asiakas on aina oikeassa" voisi tunkea perseeseen ja pistää tilalle "jokainen meistä on ihminen, joten kohtele meitä myös ihmisenä". Joskus tullut vierestä seurattua kun asiakas on alkanut tilittelee jollekin kassalle/muulle asiakaspalvelutehtävissä työskentelevälle jostain hänestä riippumattomasta ongelmasta. Joskus tullut avattua suu ja sanottua jotain typerää tällaiselle valittajalle, koska tiedän että se asiakaspalvelija ei kehtaa/uskalla sanoa, koska siitä tulee kuitenkin reklamaatio. Asiakkaana on helpompi sanoa asiakkaalle paskamaisesta käytöksestä toista kohtaan.

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

5.12.2021 10:47

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
7 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus