Kiikun kaakun

  • suojelusprkl

Rupesin aamulla vakavasti pohtimaan sitä, pitäisikö laittaa salikortti pariksi kuukaudeksi vuokralle, koska ei tää hemmetin päkiä näytä paranevan edes sillä, ettei käy monta kertaa viikossa jumpassa. Toisaalta taas, jos kävisi rehellisesti salilla vain nostelemassa rautaa, niin tuolla kintulla voisi tehdäkin jotain mutta tämä vaatisi sen, että saisin itseni ylös aamuisin. Iltaisin en salille mene, liikaa immeisiä. Tosin nyt keväällä tuolla on varmaan innosta piukeena jo aamusta lähtien kaikki uudenvuodenlupauksen tehneet rehkimässä.

Kaikki ryhmäliikuntatunnit ovat sellaisia, joissa pitää olla joko hetkellisesti tai koko hemmetin tunnin päkiöiden päällä pomppimassa, enkä jaksa tuota kivuntunnetta. Lääkäriinkään en jaksa mennä, kun ne vaan määräilee jotain tappolääkekuureja. En sit tiiä olisko joku urheilulääkäri mun tapauksessa parempi vaihtoehto, ehkä niillä on enemmän kokemusta tämänkaltaisista vaivoista. Pitänee selvittää vakuutusyhtiöstä, tuleeko ne maksumieheksi.

Vituttaa vaan maksaa 74euroa siitä, että saa kävellä haikein mielin salin ohi itse kykenemättä osallistumaan niille tunneille, joille haluaisi.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:50

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus