Kirje syyttäjältä - Taas

  • suojelusprkl

Voihan vitulla päähän.

Kävin 26.10.06 tekemässä eräästä idiootti cityläisestä rikosilmoituksen kunnianloukkauksesta, koska tämä kilipää lähetti mun työpaikalle sähköpostia musta, jossa kirjoitti mm. että varastaisin muka työpaikaltani juttuja. Samainen sähköposti on kierellyt myös hänen toimestaan Cityssä ja kyseisestä sähköpostista ilmeni mun työnantajan tiedot sekä mun koko nimi. Tuo hässäkkä meni syyttäjälle asti ja jopa mun työnantajaa kuulusteltiin asiasta ja hän piti mun puoliani. Tarkennuksesi asiaan vielä sen verran, etten olisi lähtenyt tekemään hänestä rikosilmoitusta, jos hän ei olisi itse ensin mennyt tekemään musta aivan naurettavan asian takia samanlaista x)

Nyt sain kirjeen syyttäjältä ja tuo syyteasia on menossa käsittelyyn. Pitää huomenna soittaa syyttäjänvirastolle, etten todellakaan halua nähdä tuota idioottia enää muutaman sadan euron tähden näin vanhasta asiasta, että mulle riittää että kyseinen herra saa vaikka pelkät sakot, tai sitten päästetään kuin koiraveräjästä. Aivan sama, mutta tuota vitun kilipäätä en tahdo todellakaan nähdä vapaaehtoisesti missään pienessä oikeussalissa. Oksentaisin, jos hänet näkisin.

2 kommenttia

suojelusprkl

5.3.2008 18:54

Pitää huomenna soittaa tuonne ja tiedustella tuosta lisää, muttei kyl innostais nähdä tuota tapausta enää samassa huoneessa.

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

5.12.2021 11:04

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus