Kirotun pankkikortti

  • suojelusprkl

Sain keskiviikkona puhelua pankistani, että mun kortit on tuotu sinne. Pitkä juttu mutta kuitenkin
( http://www.city.fi/yhteisot/blogi/suojelusprkl/68569/ ). Lähdin töistä tuolloin puol tuntia aikaisempaa sen tähden, että kerkeisin hakee kortit ennen kuin pankkini menee kii.

Bussi tuli pysäkille ajoissa, mutta Pasilaan mentäessä oli niin hirvee ruuhka, etten kerennyt junaan enkä pankkiini.

Tänään oli toinen yritys. Lähdin aiemmin töistä kuin ke. koska ajattelin että kerkeän aiempaan bussiin ja siten paremmin pankkiin.

Bussi tuli ajoissa, mutta se oli niin turvoksissa, ettei kuski ottanut ketään matkustajia kiinni. Kiroilin ääneen pari minuuttia ja pysäkille kanssa jäänyt mies naureskeli että kyllä sieltä tulee kohta toinen bussi. Selitin hälle että mulla on aika helvetin kiire pankkiin ja keskiviikkona en kerennyt tuolla seuraavalla bussilla sinne. Ihmeteltiin tosin sitä, miten helvetissä se bussi olikin noin täynnä ja naurettiin sitä, että saas nähdä ottaako seuraavakaan bussi kyytiin.

Bussi tuli ja se oli aikas täynnä, mutta otti sentään meidät kyytiin. Kuulin edessäni juteltavan siitä, että metrot oli jotenkin sekaisin ja sen takia bussit oli niin turvoksissa.

Bussi mateli kohti Pasilaa ja mulla nousi kylmä hiki otsalle, koska olin varma että myöhästyn TAAS siitä junasta. Ja myöhästyminen ei ollutkaan kaukana, lopulta kun bussi saapui Pasilaan oli mulla minuutti aikaa keretä junaan ja juoksin mielipuolena ja kerkesin kuin kerkesin junalle.

Pankissa sitten jonottelin neuvontapalveluun ja lopulta paloi pinna ja menin kassapalveluiden tädin luokse, koska pankissa ei ollut muita asiakkaita ja mun neuvonta-täti oli varattu. Kerroin hälle, että mulla olisi täällä pari korttia noudettavissa ja ilmeni, että hän oli juuri tämä samainen täti, joka soitti mulle noista korteista keskiviikkona:D Hauska sattuma.
Kiitin hyvästä palveluksesta ja toivotin hyvät viikonloput ja sain vihdoin ja viimein korttini takaisin. Meinasi tulla niitä jo iksu.

3 kommenttia

Anonyymi

7.3.2008 18:35

Kampissa oli jääny iltapäivällä joku 30 vuotias mies metron alle:( siitä varmaan se häiriö metroille.

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

suojelusprkl

8.3.2008 15:07

Voi ei:/

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

5.12.2021 11:04

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus