Kirotut vyöt

  • suojelusprkl

Iski hetki sitten aivan armoton vessahätä. Jouduin hetken aikaa sinnittelemään, koska en päässyt irroittautumaan töistä juuri sillä hetkellä. Tiesin kyllä, että helpotus on nurkan takana, joten maltoin odottaa vessaan pääsemistä niin pitkään, että saisin erään tärkeän asian lähtemään eteenpäin.

Pääsin vihdoinkin vessaan. Suljin oveni perässä ja huokaisin helpotuksesta - kasvoilleni nousi vieno hymy - enää vain housut nilkkoihin ja pöntölle istumaan.

Tämä on helpommin sanottu kuin tehty. Muistin juuri sillä hetkellä, kun rupesin räplää housuissani kiinni olevaa pinkkiä kangasvyötä, minkä vuoksi en ole käyttänyt sitä pitkään aikaan. Tuon vyön kiinnitysmekanismina toimii tuollainen metallinen tikku, joka kiristää vyön tiukalle ja kun sitä metallitikkua rullaa toiseen suuntaan niin vyö aukeaa. Tai siis sen PITÄISI avautua. Tässä vyössä kun on jonkinlainen valmistusvirhe, koska se on ennenkin pettänyt minun vessahädän hetkellä. Kyllä siinä iskee paniikki vanhemmallekin immeiselle, kun pissattaa niin että on kupla otsassa, eikä saa housuja pois jalasta.

Tappelin tuskan hiki otsallani vyötä auki, harkitsin jo hetken aikaa, että haen sakset ja leikkaan koko paskan kahtia - mutta sain hillittyä itseni. Räpläsin sormin kyseistä metallitikkua, eikä tapahtunut mitään, jos ei sitten sitä vitutuksen kasvamista ja kipua sormissa lasketa mukaan. Lopulta rupesin hinkuttaa vyötäröni kohdalla olevaa vyön "avausmekanismia" epätoivoisesti oven reunaan, ja sain suuren taistelun jälkeen vyön aukeamaan.

Kyllähän hyvää jaksaa odottaa, mutta tuollaisessa tilanteessa, kun iskee epätoivo - tulee sellainen olo, että tässä käy kalpaten. Loppupäivä meneekin sitten housut nilkoissa, toivottavasti en saa pahoja tilanteita aikaan vilautteluillani. Vai haluaako joku tuoda mulle vyön lainaan x)?

2 kommenttia

suojelusprkl

7.9.2007 09:50

Mulla on joskus hirttänyt housuista vetoketjukin kiinni. Kotona ehkä voiskin olla niin törkeä, että laskis vaan alleen, mutta töissä ei ihan kehtaa x)

Pitääkin joskus testaa kotona, miltä tuntuu kusta housut päällä:D

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
9 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

5.12.2021 11:16

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
7 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus